Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sawa.83

syndrom wicia gniazda

Polecane posty

Przechodzi go może któraś teraz? Miałyście w ogóle? Na ile mniej więcej przed terminem porodu? Mnie się właśnie coś od kilku dni włączyło i mimo że zostały mi jeszcze 3 miesiące to już przebrałam ubranka niemowlęce po córce a dziś je uprałam i jeszcze czeka mnie wkrótce prasowanie i składanie. Z jednej strony to chyba za wcześnie, ale z drugiej ciągle mnie prześladuje myśl, że co będzie jeśli urodzę za wcześnie itp. W pierwszej ciąży też mnie to dorwało na początku III trymestru. Poprzekładałam ubrania córki i wygospodarowałam wolną szufladę dla maleństwa, kupiłam już nawet nową pościel do łóżeczka i pomimo, że mam stos ubranek dla niemowlaka po pierwszym dziecku to już dwa razy kupiłam kilka nowych ubranek. Ciężko mi się powstrzymać.

Gość młoda mamusia.;)
Ja jestem w 35tc i właśnie mi sie to zaczyna.. Mamy remont i mimo że już dużo mld zostało do ukończenia go to ciągle chodzę, szukam co mogę sama zrobić żeby ten remont dobiegł końca. Denerwuje sie że nie zdążymy tego skończyć... Codziennie przeglądam rzeczy dla dziecka, zastanawiam sie czy wszystko kupione, czego mi brakuje, co dokupić itd.

Pamiętam jak z córką byłam w ciąży to mężowi ciągle coś wymyślałam.... przemalowaliśmy sypialnię, wymieniliśmy okna na nowe i jeszcze poprosiłam żeby łóżeczko przemalował na inny kolor (mieliśmy drewniane, używane). Teraz, owszem pojawiła się myśl o kolejnym przemalowaniu sypialni, ale coś czuję że się powstrzymam i nie będę mu zawracać z tym głowy :)