Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo halodsdsds

problem czas oczekiwania film weselny

Polecane posty

Gość halo halodsdsds

Na umowie jest 3 miesiace okres oczekiwania .. Juz zrobilo sie 6 miesiecy i ciagle kamerzysta przeklada terminy cigale albo za tydzien albo za 2! jakie mam prawa? moge zadac zeby mniej zaplacic ??

Gość halo halodsdsds
nikt nie wie ??

Gość halo halodsdsds
?

A ty masz ten film ?? nie płac wgl poki filmu nie dostaniesz... przykro mi to mowic ale już raczej nie będziesz go miała... już po 2-3 tygodniach powinnas dostać.. upil się ci kamerzysta na weselu ??

Gość halo halodsdsds
nie upil sie.. czas oczekwiania to 3 miesiace ja wiem ze super bedzie film bo zdjecia nam zrobil extra ale dostalismy tez po 4 miesiacach a film jeszcze nie... Czy moge zadac mniejszej kwoty do zaplaty ? jak to jest

jasne ze możesz przecież na umowie jest inaczej xd chyba ze facet się wkurzy i nie da wcale filmu ale ja bym próbowała no bo bez przesady ; )

Gość halo halodsdsds
dzieki wielkie

Gość kasiola kasiola
Mam marzenie zrobić ślub i wesele na Cyprze tak jak tu jest to przedstawione byczefilmy.pl/slub-na-cyprze ekipa Bycze Filmy zorganizowała to bardzo profesjonalnie pomysłowo pod każdym względem, chyba sami na wlasna reke nie bylibyśmy w stanie osiągnąć taki efekt