Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she no_name

LUBICIE OWOCE MORZA?

Polecane posty

Gość minipizza
ja bardzo lubię małże, kalmarki i krewetki. kupuję w realu, najczęsciej mrożone.

Gość yhyyyyy
moje córki uwielbiają , kalmary , krewetki, homara( marynowane ogonki), kraby, małże,, nie kupuje mieszanek ,

Gość minipizza
jestem ciekawa jak smakuje homar, ale mi ich szkoda, bo gotuje sie na żywca, no chyba z ejakies mrożonki. skąd macie homary i jak je robicie?

homar jest zayebisty i langusta, sama nigdy nie robiłam na wycieczce jadłam, były znakomicie przyrządzone, sama robię tylko krewetki na masełku z czosnkiem- pychotka i małże

kocur uwielbia, ja nie. jezeli kupujemy to swieze, w dobrym rybnym. i sami przyrzadzamy, krewetki koniecznie z pancerzami. by pozniej na pancerzach przepyszny bulion ugotowac.

Gość gość
Ja uwielbiam i w sumie od pierwszego momentu kiedy tylko spróbowałam stwierdziłam ze bede je jesc. Zresztą mam też swoją ulubioną restauracje w Krakowie http://www.duzypokoj.pl/ i tutaj moge własnie zjaęść takie pyszności.

Gość gość
My tez bardzo czesto tam wpadamy, zwykle na śniadanka. Sa pyszne, i do tego kawka za 2zł. No i mozna spotkac ludzi z TV wiec jeszcze taka atrakcja :)

Gość gość
Czyli juz wiem gdzie moge sie wybrać na dobre jedzonko w weekend. Duzy pokoj na pewno bedzie pierwszym miejscem na mojej mapie.

Gość gość
Co do owoców morza i naprawde fajnej restauracji to polecam http://corleone.krakow.pl Dla mnie numer jeden, jest pysznie do tego duży wybór pysznych win.

Gość gość
Lubimy, ale bardziej jednak skusiłabym sie na zupę rybna, taka jaka mozna zjeść chcoiazby w Krakowie w jednej z lepszych restauracji Corleone. I polecam Wam bo warto jest ją odwiedzic.

Gość gość
Na takie wyjście juz po imprezie polecam w Krakowie ta restauracje http://www.duzypokoj.pl/ To tutaj posmakujecie rewelacyjnych ślimaków w pomidorach koktajlowych. Pyszności :)

Gość gość
Jak macie ochote na dobre śniadko, np. angielskie to zdecydowanie polecam tutaj http://www.duzypokoj.pl/ Za kazdym razem jak jestem w Krakowie to tutaj sie pojawiam.

Gość gość
Moim zdaniem bardzo dobrze ze w takich własnie meijscach, tego typu restauracjach mozna teraz tak dobrze i smacznie zjesc. Wiec warto jest sie do nich wybrac.

Gość gość
Kiedy chcecie spotkac sie ze znajomymi w naprawde fajnym miejscu to zdecydowanie polecam tą restauracje http://corleone.krakow.pl Dla mnie to numer jeden jesli chodzi o makarony własnej roboty. Polecam

Gość gość
Chodze bardzo czesto do Dużego Pokoju najczesciej albo na śnaidania albo na owoce morza, które tutaj tak naprawde sa przepyszne i warto dla nich tam wracac.

Gość gość
O rany przesadzacie z tym spamem. Przez to zniechęcacie do lokalu. Ja uwielbiam owoce morza, oprócz małży. Jakoś nie mogę się przemóc, przecież one są gotowane razem z gówienkami.

Gość gość
Sprawdźcie sobie w necie polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index w skrócie HDI jest bardzo wysoko rozwiniętym krajem na 35 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 państw wziętych w rankingu

Gość gość
Ja lubię kiedy kobieta rozchyla nogi a tam czuć ośmiornicą i to prężnie

Gość gość
Również uwielbiam owoce morza. Jest to spore urozmaicenie w porównaniu do kuchni polskiej.

Gość gość
Jeżeli uwielbiacie owoce morza to mogę wam polecić restaurację www.delmar.gdynia.pl w Gdyni, która znajduje się przy samej plaży. Oferują pyszne owoce morza z kuchni śródziemnomorskiej i azjatyckiej.

Gość emil893

Ja kupuje Owoce morza Master Fish z Polo. To marka własna i naprawde powiem Wam ze sa super.

Gość Gość

Mi owoce morza śmierdzą. Krewetki są słodkawe, mało wyraźne w smaku i to mięso nie jest miękkie tylko takie sprężyste. Fuj. Małże z wyglądu obrzydliwe, nie mówiąc o ostrygach... Dość, już mnie cofa...