Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgvf

czepiacie sie że po psie sie nie sprzata a jak wy chowacie swoje dzieci?

Polecane posty

Gość Pani mi dzis kazala sprzatac
bylam z dzieckiem i psem na dworzu(ratlerek) zalatwil sie wlasnie kolo krzaczka(butelki,smiecie) tak malutko zrobil ze ledwo widziama, a Pan z dzieckiem(ktore jej uciekalo,kopalo,wrzeszczalo) do mnie moze by pani sprzatnela po kundlu ja na to jakis problem a ona tak pani bachor patrzy jak pies sie zalatwia i powinna pani sprzatnac(moje dziecko grzeczne jej rozwszeczane) na co j a dalam jej husteczke i mowie prosze sprzatnac a przy okazji swojego dzieciaka zachowania sie na ulicy nauczyc, i poszlam:) glupie babsko.

Gość pdwazne tu jestescie tylko
na prawde to g--- zwrocicie komus uwage,a trutke wrzucic to byscie zycia na osiedlu nie mialy.

Gość jak wam przeszkadzaja
psie kupki to siedzcie w domu z dziecmi:D

Gość trulabym
takie cwane u mnie by krótko u mnie to by krotko ta twoja piesiunia pomieszkala

moj na ulicy czy placu zabaw tez nie robi,ale na podworku moze i sprzatac nie bede.

Gość trulabym gdzie niby mieszkasz
watpie:D chyba ze jestes dama ze strzezonego nowobogackich osiedla:D bo u mnie ty bys dlugo nie mieszkala,chcesz wojowac swiatem? wojuj swoim zyciem ne bedziesz nikomu truc zwierzaka i rozkazywac dziecko se truj

wystarczy ciezarowo ze ty to robisz:D

na necie kulture moge miec jaka chce,a te o trutkach to co kulturalne? smiszne

Gość rozkazy to w domu mozecie
stawiac nie komus na forum.

Do mnie się nie porównuj.Z daleko ci do mnie. I wielu innych tutaj wypowiadających się. Jesteś ze 100lat za murzynami ( z szacunkiem do czarnoskórych). Wpuszczono cię do pomieszczenia gdzie jest internet i się nacieszyć nie możesz :D Buszmenko :D

Gość kombinezon w łaty
Mamy siedzieć w domu żeby psy mogły swobodnie srać gdzie chcą? Nie sądzisz, że ci się w życiu poprzestawiały priorytety?

ciezarowo ja szacunek kulture mam na necie nie musze tego okazywac by czuc sie lepsza:D dla mnie to wirtualny swiat a nie realny jak dla ciebie no coz ciaz i pewnie tylko to ci zostalo,nawet specjalnie bledy robi bo piszac z tlukami(nie wszyscy) to nie chce mi sie ą ę ć :D ale bierz sobie bierz do serca co pisze,ty na powaznie a ja mam ubaw:D

Gość paastikowa butelka rozpuszcza
soei 450 lat, szklana nawet nie ma okreslonego czasu, moze to trwac tysiace - sadzac po wykopaliskach. A psią kupe pierwszy deszcz rozmyje. Ale oczywiscie latwiej jest walnąc mandat staruszce z pieskiem niz dresowi, ktory rzuca puszki po piwsku. Nie mowie, ze pies ma sie zalatwaic na chodniku,i w piaskownicy, ale gdzie pod drzewkiem z boku to naprawde nie nieszcescie

Nie sprzatam po psie i tyle. zrobi na ulicy ok sprzatne ale nie kolo krzakow gdzie to ledwo widac.

jak by mnie nikt nie lubil to bym siedziala tak jak ty na stale tutaj:D ale mam inne kochana zainteresowania niz sztuczny swiat znajomych:D prace tez mam lekką wiec zajrzałam i widze ciezarne ktore zaraz urodza a powod ,,psia kupka''

Gość ciezarowo
dzieciorobie

kochana szkole to ja dawno ukonczylam:D nic wielkiego po maturze jestem. pracuje jako sekretarka,ale co ja ci gadac bede moja sprawa nie twoja, a ty juz na l4 i sie w glowie przewraca:D

zyjesz dzieciakami i tyle z tego masz ze hopla dostajesz.

nie znasz mnie ani psa ale milo ze mozesz to okreslic dzieki paru tekstom:D tu mge napisac ze mam hodowle yorkow i firme prowadze,i juz wystawisz opinie:D nie bierz nic tak na powaznie.... oceniasz a nie znasz

Nie za bardzo wiem o co chodzi w tym temacie ale dziecko jest tak stworzone, że musi płakać i krzyczeć. Tym upomina się o swoje. A jak nie umie powiedzieć o co mu chodzi to jak ma to oznajmić rodzicom? A co do psa to mam zdanie, że jak ktoś ma to niech sprząta po nim bo po dziecku się sprząta. Nikt nie będzie chodził po czyichś...

kochana ja juz jestem mama:) ma 5 lat moje słońce. ale nie jestem przewrazliwiona jak ty, no coz moze kiedys ci minie

tak tak stwarzaj sobie hore historie tylko to co pozostalo:) ja mam ubaw a ty dalej naciskasz aby mi dopiec,to nie dziala ja nie z tych co traktuja te forum jak swiat realny:D

ale pisz pisz jak ci to pomoze ide z pieskiem zaraz aby zrobil kupke pod blokiem