Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgvf

czepiacie sie że po psie sie nie sprzata a jak wy chowacie swoje dzieci?

Polecane posty

Gość a polska to wzor do nasladowan
ia? gorsza niz anglia. mieszkam tu i o niebo lepiej,nie mam psa i nikt mi nie sra pod domem.

ja nie sprzatam: mam malego psa, nie zamierzam szukac w trawie jego kupki.zbieram tylko, kiedy narobi na chodnik, a zdarza sie to sporadycznie.

Gość lalalunia555
skoro nie ma co liczyc ze zaczniesz sprzatac, dobre i to

Gość sSami23
akurat w parkach zawsze są śmietniki. W sumie to ciekawe, że jesteście tak leniwi i się brzydzicie posprzątać po psie, a od każdego dziecka oczekujecie, żeby biegało ciągle patrząc się pod nogi, co jest awykonalne. Normalne, że dzieci się rozglądają, bywają niezdarne itd to tylko dzieci, a wy jesteście dorośli naprawdę to nie problem sprzątnąć po psie. Moi rodzice mieli trzy psy i ciągle po nich sprzątaliśmy na podwórku (bo na spacery akurat nie chodziliśmy z nimi, skoro miały tak dużo terenu do biegania). To naprawdę nie jest problem sprzątnąć po psie, bez przesady.

Nie , no to autorko chwali się, przecież robi na trawniku a nie w parku:D A może jest jeszcze tabliczka "Zakaz wyprowadzania psów?:D

Gość lalalunia555
ludzie czy wy macie jakies kompleksy? to ze pisalam ze anglia to nie wzor, to nie byl osobisty atak na nikogo. polska nie lepsza, zgadzam sie przeciez

Gość TU PISZE AUTORKA PRAWDZIWA
d.z.iunia A MYŚLAŁAM ZE TY WEJDZIESZ I NAJEDZIESZ NA TE C NIE SPRZATAJA:)

ROBI NA TRAWCE ALE NIE NA ULICY CZY W PARKU. JA Z NIM WYCHODZE POD BLOK. JEST MALY JAK WJEDZIECIE TO NIE POCZUJECIE JAK KTOS OD LATRELKA PISAŁ:D

Gość A JA AUTORKO TEZ NIE
SPRZATAC NIE BEDE,CHYBA ZE BY ZROBIL NA SRODKU ULICY TO RUCH BYM ZATRZYMALA ABYM SPRZATNEL

Gość moja sasiadke tico
przejechalo bo na pasach kupke sprzatala a wy sprzatacie po dzieciach? ja dzisiaj w meksyku i tu sie nie sprzata

Gość moj dzisiaj mala zrobil
chce ktos

A TERAZ UCEKAM Z NETA JAK KTOS BEDZIE PISAL,PODSZYWAL SIE ZA MNIE TO NIE BEDE JA. ZEGNAM WAS I DZIEKI ZA WSPANIALA ROZMOWE O PSIEJ KUPCE:) ZDANIA NIE ZMIENILAM. POZDRAWIAM WAS,DZIECI I PIESKI:)

Gość lalalunia555
zyjemy w takim spoleczenstwie gdzie porzadek, czytsoc, to akurat nie sa cenione wartosci. ja wychodze z zalozenia ze nie ma co walczyc z wiatrakami, lepiej sie usmiechnac poblazliwie i nie psuc sobie humoru ;)

Gość fadafa
Latwiej bachora podtruc niz psa :D Bachor cukierka nasaczonego jakas trutka zezre, pies niekoniecznie. Jest madrzejszy i od obcych nie bierze i ma wech. W przeciwienstwie do bachorow. PS. Ja nie pisze o dzieciach, normalnych i wychowanych tylko o bachorach, ktorych otrucie jest dobrym uczynkiem :-P

Gość nienormalniii wy
truc psy chcecie? ja sie dowiedzialm ostatnio ze moj sasiad wysypuje jakies trutki bo nienawidzi psow! bezczelnie sam mi sie pochwalil!

Gość gbgf
fadafa hehe

Gość trulabym
trulabym i psa i wlasciciela co po nim nie sprzata. faktycznie cudowne wyjsc na spacer z wozkiem i wrocic z piekna soczysto kupa na bucie albo kole. Posiadanie psa w miescie powinno byc zabronione. A wy lunatycy co szanujecie bardziej swojego psa niz innych ludzi powinniscie sie wszyscy leczyc!

Gość noooooooooooooooooooo.........
mnie bardziej na moim psie zalezy niz na twoim bachorze. Gdyby topil sie moj pies i twoj bachor bez namyslu ratowalabym psa. Po swoim psie sprzatam ale za to pierdolniete mamuski nie sprzataja po swoich bachorach - to rzuci gnoj papierek po cukierku czy batonie, to w brudnych od piachu butach na lawke wlazi. I trzymajcie te swoje dziciory na smyczy bo leci takie cos do psa i koniecznie glaskac chce. Ale pies psiakrew nie chce. Ile razy juz zwracalam glupim krowom uwage to nie zlicze :O Mniej problemow jest z psem niz z waszymi rozwydrzonymi bachorzyskami.

Gość trulabym
nie pozwalam dziecku glaskac zadnych psow bo psy sa brudne i maja robaki!!! Ciebie matka tez na smyczy prowadzala za gownirza?

Gość mamakuka
Dzieki takim cudownym pieskom, a właściwie ich właścicelom, bo pies niczemu nie jest winny, w Polsce jeszcze dłuuuuugo nie będzie można wyjść sobie w lato z kocykiem przed blok :o

Gość dfeqfefdefefd
Haha, śmieszni jesteście, wielcy panicze, kundla posiada, ale sprzątnąć to już wielki obciach :D. Idzie taki z kundlem z wysoko podniesioną głową a ten obszczekuje wszystkich dookoła, jeszcze często bez smyczy, lata, przeszkadza, jak większy to dzieci straszy. Zaraz mi tu wylecicie z papierkami, fakt, jest ich troche na ulicach, ale nie ma nic gorszego niż zimą roztapiający się śnieg a wraz z nim roztapiające się glejowate, brązowe gówna, które w dodatku śmierdzą straaasznie. Zwymiotować można idąc czasem ulicą, już wole te "rozwrzeszczane bahory" (nie wiem gdzie wy tak je spotykacie, może tak reaguja na podłych ludzi bo ja zawsze spotykam grzeczne dzieci i żadne nigdy mnie nie zaczepiło) niż takiego kundla, który nie wiadomo jak zareaguje a jak się kopnie na odchodne bo się do nogawki przyczepia to jeszcze można burę dostać od władz. Złośni jesteście, psy to się trzyma na otwartej przestrzeni, w budzie, żeby domu pilnowały a nie szlajały sie po małych osiedlach i zasrywały dookoła.

Tak czytam i nie wiem, czemu ludzie nie potrafią się dogadać? Czy ciężko jest sprzątnąć kupsko z CHODNIKA? Chodnik jest dla ludzi. Ale bez sensu czepiać się że pies załatwia się gdzieś w trawie pod krzaczkiem z dala od chodników.

Gość trulabym
brawo mamakuka! brawo dfeqfefdefefd!

Gość a spe..... stad
co was to obchodzi. Nie bede tez sprzatac popsie,co po krzakach chodzicie jak muj pies pod krzakiem robi? a te bachory wasze(bo moje dziecko i inne jakie znam grzeczne) wrzeszcza rzucaja papiery i lape wyciagaja po nie swojego psa. na bude i na lancuch z trutka to was bo cywilizowani nie jestescie. sram na was jak i moj pies,a zebyscie nie raz w kupe weszli i wasze dzieci:D

Gość trułabym to ja ciebie
głupia pipo

Gość nie bede sprzatac
bo jakas kretynka mi kaze bo jej dziecko i buty to osmy cud swiata

Gość macie racje
chca to niech same posprzataja a truc moga siebie;D tez mieszkam w normalnej okolicy

Gość takie cwane u mnie by krótko
mieszkały. nie bede sprzatac po co niech wejdzie glupia w kupke

Gość trulabym
a spe..... stad do zeszytow i ortografi sie uczyc a nie psimi gownami zajmowac!