Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jak organizujecie sobie czas???

Polecane posty

Ja w ten sposób? Godzina 10:00 - Luz Maria Godzina 11:00 - Posłaniec szczęścia Godzina 12:00 - Miodowe lata Ściągam z chomikuj, mam na youtube, lub ipla :) seriale

Gość chory świat.....
nie szkdoa ci zycia?

Gość karol mooo
Masturbacja od rana

Gość Pola z Krakowa____
6 wstaje 6 - 7 sniadanie 7 - 7.30 do pracy 7.30 - 15.30 praca 16 - 17 fitness 17.15 - 17.30 do domu 17.45 - 18 prysznic 18 obiaD po 18.30 relaks

A co mi już zostało? Tylko to! Dlużnicy rodzicy przychodzą, matka chowa się w szafie, ojca w tym czasie ucieka przez okno a ja się tłumacze.

Gość ewkawlkp
6.15 pobudka, prysznic, suszenie i układanie włosów 7.00 jadę do pracy 7.30-18.00 robota (codziennie) 18,30 zakupy 19,30 pranie sprzątanie, nauka na uczelnie 24,00 przy dobrych wiatrach idę spać i ku olbrzymiej radości w weekend od rana do wieczora zajęcia na uczelni

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
Nikt Was nie rucha ?

7:00 -7:20 pobudka (oprócz weekendow) Kawusia 7:55 jak idę do pracy to wychodzę z domu 8:15 jak nie idę do pracy zaprowadzam dzieci do przedszkola, 8:45- 12:00 ogarniam dom, siedze na kafe, gotuję ide po dzieci (jak nie ide do pracy) 8:00-12:00 pracuję 12:00-14:00 jem obiad odpoczywam, coś tam sprzątnę (zawsze) 14:00-19:00 zajmuję się dziećmi, siedzę na kafe, jak trzeba ogarnę coś w domu, (jak nie ie do pracy) 14-19:00 pracuję 19:00 idę pobiegać