Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona22222222222

Co sądzicie o wzroście 162 u dziewczyny?

Polecane posty

Gość niebieskooki brunet
Mi się podobają tylko wysokie panie najlepiej od 170-177cm tak sam mam 192cm po za tym najbardziej bawi mnie jak taka mała kobietka chce takiego wielkiego faceta jak ja np przecież to by wyglądało komicznie nie mam nic do niskich kobiet pozdrawiam je serdecznie ale wolę zdecydowanie wysokie ❤️

Gość vbfgdf
Ja mam 155cm i nigdy na brak powodzenia nie narzekałam :) Mój facet lubi takie kurduple :)

Gość a ja uwielbiam
niskie kobiety są piękne a nie przereklamowane długie nogi z wielką męską syrą :o

Gość uuiop
:o

Gość 532678346838863745632523154367
Ja mam 155cm i nigdy na brak powodzenia nie narzekałam Ale pewnie narzekałaś że musisz skakać swoim facetom do fiooota

moim zdaniem to w ogole komiczne pytac sie czy ma sie za malo wzrostu :D Zaden normalny facet nie bierze go pod uwage, dla wiekszosci buzia i figura musza byc cacy i nic poza tym (mowa oczywiscie tylko o wygladzie) Poza tym Twoj seksapil to w pierwszej kolejnosci pewnosc siebie i osobowosc - te rzeczy sprawiaja, ze jestes interesujaca a reszta moze byc tylko ladna kokardka ozdobna. :) Ja sie wzrostem nigdy jakos nie przejmowalam.

Gość ona22222222222
widać że masz kompleks... - no wzrost jak pisałam to mój kompleks ,ale poza tym sie facetom generalnie podobam , tzn zdaje sobie sprawe ,że są tacy co wolą wyższe wiec pewnie w ich guście nie będę ... Choc nie koniecznie bo czasem faceci swoje upodobania też zmieniaja np szukaja blondynki ,a wybieraja brunetke itd ;) ale fajnie ,że tyle tu pozytywnych opinii na temat mojego wzrostu

Gość vbfgdf
Nie wiem jaki facet ma penisa na wysokości 155cm :D Mój ma 183 i nigdzie skakać nie muszę :)

Gość Amerikanos24
Słoniom I żyrafom mówimy dość chcemy delikatne kobiety a to fakt rozmiar stopy u kobiety powyżej 38 to skandal:D

Gość ona22222222222
I tu nie o powodzenie chodzi bo jak pisałam podobam się generalnie bo brzydka nie jestem ,ale o podobanie sie samej sobie... zawsze podobały mi sie wysokie modelki o dlugich nogach np... Np moja koleżanka jest modelką i czasem też bym chciała byc taka wysoka jak ona( ma jakieś 175)

Gość Wielka baba
małe kobiety powinny nam ssać pipkę a nie rozgladać się za facetami :D

Gość ona22222222222
niebieskooki brunet - no cos w tym jest w sumie 192 to by byla za z duza róznica wzrostu heheh :D ja przy moim facecie co ma ponad 180 sie czuje jak kurdupel ,a co dopiero ponad 190 ;)

Gość słucham sobie muzyki :)
Wielka baba Jesteś jakaś jebnięta .... możesz napisać czy Ci się podoba jej wzrost czy nie ale nie pisz takich beznadziejnych głupot kurwa !

Gość Haidi007
wyobraźcie sobie starą babcie wysoką i niską która lepiej się prezentuje? i tu jest odpowiedz:)

Gość niebieskooki brunet
ona22222222222 Wiesz niektóre kobiety lubią baaardzo wysokie szpilki i nagle z małej 162cm kobietki robi się potężne 182 cm :D

Gość Haidi007
niższe kobiety wydają się sympatyczniejsze i niewinne dlatego faceci wybierają takie:)

W szpilkach może i kobieta ładnie wygląda ale takie botki bardzo są nie wygodne i nie zdrowe dla stóp kobiety.

Gość szara mysza.
prawdziwa, seksowna kobieta z klasą zaczyna się od 170 cm, a kończy na 177 cm jak to rzekł ten wysoki z góry- niebieskooki czy jak mu tam. A wy kurduple wmawiajcie sobie dalej, że małe jest piękne. Tylko wysocy mają lepsze życie, karły marnie kończą.

Gość słucham sobie muzyki :)
wyobraźcie sobie starą babcie wysoką i niską która lepiej się prezentuje? i tu jest odpowiedz Nie wiem bo dla mnie decydującym warunkiem nie jest wzrost oceniłbym ciało i twarz jeśli chodzi tylko o fizyczność a jeśli chodzi o miłość to dochodzi najważniejsza rzecz a mianowicie cechy charakteru to dla mnie zdecydowanie ważniejsze rzeczy niż to czy jakaś tam babcia ma 160cm czy 180cm

Gość szara mysza.
i nie bez powodu w piosenkach śpiewają o długonogich, wysokich dziewczynach, nie bez powodu w konkursach piękności udział biorą tylko wysokie dziewczyny, nie bez powodu na wyższych dziewczynach lepiej leżą ciuchy, to wszystko oznacza, że wysokie to ideał (oczywiście z umiarem, bo jak baba ma powyżej 180cm to już przesada).

Ona2222222222 Znam parę a właściwie małżeństwo co Partnerka ma 170cm a Partner 207. Może i trochę śmiesznie wyglądają razem lecz są szczęśliwą parą.

Gość niebieskooki brunet
prawdziwa, seksowna kobieta z klasą zaczyna się od 170 cm, a kończy na 177 cm jak to rzekł ten wysoki z góry- niebieskooki czy jak mu tam. A wy kurduple wmawiajcie sobie dalej, że małe jest piękne. Tylko wysocy mają lepsze życie, karły marnie kończą. Mogłaś powiedzieć po prostu że wolisz wysokie jak ja po co obrażasz niższe panie ?

nie wiem jak mozna wpasc na pomysl, ze klasa ma cos wspolnego z wzrostem. Zdumiewajace :D v ale chwila, chwila - gdzie tu klasa? Bo ja widze w wiekszosci takich tematow wyzwiska pod adresem dziewczyn odmiennego wzrostu niz wlasny, jakies licytacje kto jest lepszy, ogarnijcie sie laski bo sie zakrztusicie wlasnym debilizmem. :)

Gość niebieskooki brunet
W szpilkach może i kobieta ładnie wygląda ale takie botki bardzo są nie wygodne i nie zdrowe dla stóp kobiety. ładnie wyglądają ale w takich umiarkowanych szpilkach :D a nie tak jak napisałem 20 cm wcześniej po za tym kobiety i tak będą nosić szpilki nawet jeśli to dla nich nie zdrowe bo one lubią być sexy :D

Gość Ania z Zielonej Góry
Dokładnie tylko wysokie panie są Kipiące seksem

Gość Ania z Zielonej Góry
**Mycha Wmawiaj to sobie dalej krótkonoga wysokie są lepsze

Szara myszko!! Wiedz o tym że nie szata zdobi człowieka i nie urocz czy wdzięk kocha się kobiety. Urok i wdzięk z czasem przemija a to co piękne w kobiecie zostaje na zawsze w człowieku.

Gość wy wielkie babsztylice
macie być niby piękne ? może modelki występują na pokazach ale zapewniam Cię że tylko zdesperowany facet je pożąda wyglądają jak jakieś chude nizdarne długie pająki :D

Gość niebieskooki brunet
Szara myszko!! Wiedz o tym że nie szata zdobi człowieka i nie urocz czy wdzięk kocha się kobiety. Urok i wdzięk z czasem przemija a to co piękne w kobiecie zostaje na zawsze w człowieku. Aleś nakadził stary....:D