Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona22222222222

Co sądzicie o wzroście 162 u dziewczyny?

Polecane posty

Ja tam wolę kobietę w normalnych butach iż w szpilkach. Zazwyczaj w takich wysokich szpilkach chodzą Paniusie!! Takie co lubią Bułkę przez bibułkę a h całą ręką .

Gość powodor
Wysokie maja duże stopy to okropne a modelki są już odrzutkami nadają się tylko jako wieszaki na ciuchy najgorsze są te wysokie wielkie dziewczyny z dłuższym kręgosłupem wysoka wcale nie oznacza długie nogi:p

Gość vbfgdf
Tak się wszystkie kłócicie o ten wzrost jakbyście wszystkie miały wielkie kompleksy :D Po co próbujecie udowadniać co jest lepsze? Zwariowałyście? Jak nie macie kompleksów, że za niska/za wysoka to świetnie ale bez przesady :D

Anna nie wysilaj sie prostaku :) niejedna wyzsza by sie zamienila ze mna na nogi. Ja sie z nikim licytowac nie zamierzam. Nie uwazam tez, ze ktos wyzszy jest gorszy/brzydszy/mniej lub bardziej wartosciowy - sorry ale to nie moj poziom a od schylania sie do waszego beda mnie pozniej bolaly plecy - daruje sobie wiec takie przegadywanki kto ma lepiej. 🖐️

Gość Wielka baba
mycha :D:D:D bawisz mnie niska kobieta np 160cm czy kilka cm więcej nigdy nie będzie miała dłuższych nóg od kobiety która ma 175cm to oczywiste chyba że jest jakaś mega nieproporcjonalna

Gość niebieskooki brunet
Ja tam wolę kobietę w normalnych butach iż w szpilkach. Zazwyczaj w takich wysokich szpilkach chodzą Paniusie!! Takie co lubią Bułkę przez bibułkę a h całą ręką . Dobre uśmiałem się :D

Gość niebieskooki brunet
Co wy tak z tymi długimi nogami drogie panie :D hmm ? Ja to mam dopiero długie nogi :D:D:D to znaczy że jestem taki sexy ? :D

Ale tak bywa u taki właśnie pań!! Same tak naprawdę nie wiedzą czego chcę .

Tylko, ze ja nie napisalam ile dokladnie mam wzrostu, latwo sobie dopowiadasz jak wiekszosc tutaj z reszta :) Poza tym jest wiele znanych, pieknych kobiet, ktore sa bardzo niziutkie. I mimo tego maja swietne nogi - noga musi byc przede wszystkim proporcjonalna do ciala, zgrabna i zadbana. A nie oszukujmy sie nie jest tak, ze co druga panna ma prosciutkie gladkie nogi bez skazy, to niestety mniejszosc wsrod dzisiejszego leniwego spoleczenstwa.

Gość niebieskooki brunet
A nie oszukujmy sie nie jest tak, ze co druga panna ma prosciutkie gladkie nogi bez skazy, to niestety mniejszosc wsrod dzisiejszego leniwego spoleczenstwa. Bo ja wiem połowa moich znajomych uprawia sporty ja właściwie myślę nawet wręcz przeciwnie niż Ty dzisiaj media mówią dużo o zdrowiu dobrym odżywianiu uprawianiu sportu i ogólnie o zdrowy stylu wiec właśnie dużo osób uprawia sport właśnie nasi przodkowie byli mniej wysportowani ja też ćwiczę i to ostro :D lubię to po prostu robię trening siłowy z obciążeniem własnego ciała, biegam i pływam i to mi starczy chiałbym uprawiać jakiś sport walki jeszcze tak amatorko oczywiście ale nie ma już czasu niestety :( ale może kiedys

Gość niebieskooki brunet
*amatorsko miało być :D

Chyba be pierwsza niska dziewczyna, ktora przyzna racje tym, ktorzy uwazaja , ze wysokie sa piekniejsze. Owszem, male maja swoj urok, moga byc Iadniutkie i slodziutkie, ale nigdy nie beda piekne. To moja opinia. Mam 163, na brak powodzenia na narzekam. Nogi jednak sa moim wielkim kompleksem. Duzo cwicze, wiec sa po prostu masywne...

Gość nie oddawaj psa
Kurde no nie zgodze sie z tym , ze niskie dziewczyny maja kacze nogi to naprawdę zalezy od proporcji w stosunku do reszty ciala a nie od dlugosci mierzonej w cm...mam dwie kolezanki jedna jest niska ok 162 i ma naprawde super nogi a przynajmniej wizualnie tak to wyglada przy drobniutkich ramionach, waziutkiej talii i krótkim korpusie one wydaja sie stanowic z 2/3 jej ciala...a druga wysoka na 180 z ...dlugim tulowiem a co za tym idzie chyba nie musze tlumaczyc Ogolnie wysoka (ale rownoczesnie koniecznie szczupla i ladna) dziewczyna wydaje sie byc taka posagowa, na swoj sposob dostojna i efektowna w tym sensie ze z daleka zwraca na siebie uwagę.To stanowi jej przewaga nad malutkimi ale nie zgadzam sie z opinia ze niska kobieta nie moze byc piekna (urode tworza cudne rysy i proporcje ciala)