Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajka!

jaki kolor ścian?

Polecane posty

Gość Zapytajka!

witam wszystkich. Jaki kolor ścian wybrali byscie do kuchni? Nie chcem na całe ściany dawać kafelek więc będą one tylko nad zlewozmywakiem i kuchenka. Niestety nie mam pojęcia jaki kolor farby wybrać... Mebelki kupiłam jasniutko brazowe. Chciała bym żeby to sie nie zlewało z kolorem mebli i zielonymi roslinkami...

Gość bardzo Ci tak dobrze
"nie chcem"? :o

Gość Zapytajka!
Nie chce przepraszam bardzo. Mój błąd.;)

Gość ednhfjksdr
krem?

Gość Zapytajka!
Malujemy także wychodek, czy gówniany kolor będzie w sam raz? :classic_cool:

Gość egerte
"chciala bym"? "kafelek"?

Gość młoda mamusia.;)
Nie Czepiajcie sie błędów bo pisze na telefonie i czasem Poprostu ich nie zauważam.. Ednh... Myślisz że kremowy kolor będzie pasował? Ja właśnie myślałam że do takich karnych mebli nie bardzo. W ogóle to pisze że jest to kolor dąb/biały.

uważam, że powinnaś zastanowić się nad tymi płytkami w kuchni, moim zdaniem powinnaś całość nad blatami wyłożyć. łatwiej będzie ci dbać o czystość, bo nawet jeśli pomalujesz ściany farbą "zmywalną" to jednak nie zawsze wszystko ładnie "domyjesz" Kolor ścian wybrałabym chyba żółty- najbezpieczniej, kuchnia będzie ciepła i przyjazna, chyba że meble masz "na wysoki połysk" wtedy ten kolor nie będzie pasował...

wrzuć nam fotkę kuchni, lub chociaż fotkę mebli, wtedy łatwiej będzie coś doradzić ;)

Gość Zapytajka!
Niestety nie mogę dodać zdjęcia. Meble są matowe. A płytki będą położone tak pomiedzy blatami a szafkami "wiszącymi" kuchnia jest malutka i chciałabym zrobić coś żeby wydawała sie optycznie większa...

Gość ZawszeCiekawaaa
Właśnie płytki będą białe z niewielkimi jasnymi wzorkami. Myślałam raczej żeby wybrać jakiś nieco kontrastowy kolor... Bardzo podobają mi sie mieszkania w intensywnych barwach. Do pokoju wybrałam kolor malinowy a z kuchnia mam problem...

Gość Zapytajka!
Zaczęłam sie zastanawiać nad takim brzoskwiniowym albo coś w tym rodzaju. Myślicie że dobrze by to wyglądało?

skoro plytki biale to pomalowalabym 3 sciany na bialo a jedna na przeciw szafek jakims kolorem ostrzejszym i w takim kolorze dawalabym dodatki typu drobne urzadzenia kuchenne,ekspres,oslonki na doniczki na parapecie ,czy bierznik na stole.zajrzyj na www.deccoria.pl tam jest sporo inspiracji

Gość incognito*
nie wiem jaki masz ogólny układ kuchni, ja mam kuchnię w kolorach:fiolet-pomarańcz-ecri(meble czarne z dodatkami podanych kolorów) przy jasnych meblach wybrałabym pastelowa tonację lub jesli lubisz awangardę to np kiwi

teraz kiwi modne i pomarancz....ale to przy meblach nowoczesnych ,przy klasykach sa modne beze i szarosci ..styl prowansalski np

Gość Zapytajka!
Biała kuchnia? Bez przesady. Mówiłam że chciałabym coś kontrastowego. Po za tym wyglądałoby to jak jakas szpitalna stołówka.. Przynajmniej moim zdaniem... Zresztą za miesiąc rodze więc jestem świadoma że białe ściany przy małym dziecku to będzie niewypal. Zwłaszcza jak już zacznie raczkować.