Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobs - uwielbiam!!!

Ale was tutaj żółć zalewa. Ależ zazdrosne jesteście obrzydliwie.

Polecane posty

Co tylko jakaś kobieta napisze, że jej dziecko rozwija się szybciej niż inne, albo że ma markowe ciuszki już w pierwszym mcu życia, albo że rodzinę stać na wczasy zagranicą z 3 dzieci - leci lawina bluzg, podszywów, śmiechów, uszczypliwości, złośliwości. Całe kafe jest pod tym względem poryte, ale ten dział - w szczególności. Może to wynika z tego, że akurat tu osiągnięciem życia większości z obecnych tu bab jest fakt, że urodziły dziecko i gotują codziennie mężowi dwudaniowy obiad? :D Jesteście żałosne.

przeciez to kafeteria :D co się dziwisz?

hehe co racja to racja rzadko się trafi topic gdzie człowieka nie zyebią za cokolwiek

Gość do tępej autorki
jacobs a ty co, przylazlas sie pochwalic i cie zjechały dziewczyny? i dobrze:D

a może powinny być wyodrębnione tematy dla lasek co maja PBH i niech sobie wchodzą i się żrą między sobą?

Gość spadek po zyjacej matce
a tak, znam nawet osobiście pewną zawistną babę co donosy pisze na tym którym zazdrości urody, usmiechu, bardziej ekskluzywnych ubranek dla dzieci

Gość jacobs a ciebie tutaj tez
zjechały:) I teraz ciężko Ci się z tym pogodzić:) Żałosne też jest wychwalanie się zagranicznymi wakacjami i poniżanie innych ,którym mniej się powodzi. Więc nie przeżywaj już,to tylko forum.

Gość ja zazdroszcze na prawde
bo sama bym chciała z dzieckiem i facetem za granice na wakacje,a ledwo jedziemy na polskie morze. Ale nie obrażam nikogo, inaczej juz jest w druga strone dość często te osoby poniżają i obrażają co mają za dużo w portfelu.

nikt mnie tu nie poniżył, bo nie wypowiadam się w żadnym temacie - jestem w ciąży, nie mam jeszcze dzieci, więc nie bardo mam się czym chwalić. Ale czytam dużo topików tutaj, i wypowiedzi powyżej są najlepszym dowodem na to, że co niektórzy powinni się tutaj leczyć na głowę :) Miłęgo dnia :D

Gość do tępej autorki
spierdalaj głupia dziewczynko:D

nikt tu nie jest zazdrosny (przynajmniej nie ja) tylko jak laska pisze, ze miesieczne dziecko robi to co min 3-mies to smiech na sali. Tepimy glupote!!!

Ja tam się nie spotkałam z poniżaniem czy chwaleniem, może temu że z góry nie czytam tematów, które już w tytule sa głupie:D Częściej za to mozna sie natknac na osobe, która wchodzi na jakiś wątek, kompletnie z nią niezwiązany i sieje bluzgami, obraża innych, bez żadnego powodu i sensu.

Ja mam sporo gotówki,załozę się że nie jedna mi zazdrości tutaj. Moje dziecko ma wakacje,miłość,atrakcje. A wasze? co będą wspominać.

Gość TAK JEST DLATEGO ŻE
kazdy kto zna polskie realia, wie, ze takie cuda, jakimi sie co niektore tutaj chwalą, są niemożliwe. A jeżeli są - to takie osoby cieżko pracują i nie mają czasu na kafeterię. Logiczny jest więc wniosek, że takie przechwałki są wyssane z palca - więc spotykaja się z negatywnymi komentarzami....

najbardziej przerażające jest to że właśnie na forum dla matek jest najwięcej zazdrosnych i złosliwych bab na innych forach jakos ludzie względnie zachowują kulturęa tutaj? jak by macierzyństwo upoważniało do prezentowania swoich żałosnych fochów a przzecież to właśnie tutaj najczęściej laski szukają wsparcia a spotykają się z żenadą

Gość kokopelia czarna
akurat przedstawiłaś to w takim świetle, że nasuwają mi się dwa wnioski ktoś sam z siebie wypisuje na kafe, jak mu dobrze, więc albo (1) musi się w ten sposób dowartościować, albo (2) zmyśla normalny dorosły człowiek nie odczuwa potrzeby opisywania tego, co ma w necie pewnie stąd część wypowiedzi niezbyt miłych nie zauważyłam, by ludzie się rzucali z jadem, gdy przy okazji jakiegoś tematu, czyichś pytań wypłyną jakieś tego typu informacje jazda zaczyna się, gdy (1) ktoś zakłada sobie prowokacyjny temat z opisem swojego sielskiego życia jakiego wszyscy mu powinni zazdrościć albo (2) przy okazji czyjegoś tematu poniża innych opisując swoje lepsze życie dające mu prawo pouczać innych koniec, kropka, amen

Nawet skarbonkę mu w pokoju zrobiłam gdzie mu wrzucam kieszonkowego po 1zł tygodniowo,będzie mieć na swoje pampersy kremy. Ja tam mam swoje,mąż swoje, to i dziecko swoje. Was żal ściska bo nic nie macie.

Gość do autorki która
Nie wie co to miłość i rodzina,mój małżonek zarabia ponad 60.000 zł miesięcznie i jakoś nie goni mnie żeby tu innym kobietkom to narzucać a zamiast niani i sprzataczki sama gotuję i tylko dlatego że mam na to ochotę i przyjemność z tego jak siedzą i jedzą usmiechnieci bo im smakuje i nie jest to forum dla takich zalosnych bab które są niedowartosciowane i wyzywaja się na innych

do autorki która Ale po co mają dzieci,jak ich dzieci ani centa nie mają? Później moje będzie takiemu wszystko sponsorować w szkole? To chore. Moje ma skarbonkę a jeszcze go nie ma, a założe sie ze ich dzieci mają nawet po 10 lat i nie mają tej skarbonki,nic.

jacobs podnosisz temat a sama zachowujesz się jak te zazdrosne albo na siłę przechwalające się panienki spójrz co napisałas

Bo po co mają one dzieci skoro zazdroszczą innym?

nie wiem ile masz lat ale tak już w życiu jest że ludzie sobie nawzajem różnych rzeczy zazdroszczą pieniędzy pracy dzieci męża żony itd jak ktoś nie ma kultury to będzie wytykał innym to czego sam nie ma albo... przechwalał się tym co ma zamiast porozmawiać normalnie o czymkoliwek czasami to łatwiej jest podnieść skandalizujący temat żeby było na nim jak najwięcej postów pogratulować chwytu marketingowego no i oczywiście fajnego życia i praktycznego podejścia do posoadania dziecka ;)

Gość zajebiozaDream
kurde... ja nie mam skarbonki... jak mogłam się tak załatwić??? już lecę do sklepu "wszystko po 5" i kupuję. Taką malowaną w euraski puszkę> Wieeelką, coby sporo weszło. :classic_cool:

Bo są głupie zazdrosne i taka cała filozofia,denewruja mnie. W sumie moje dziecko będzie miało wakacje w Grecji a ich dzieci zazdrościć będą.

zajebiozaDream Jestes tak biedna ze na lepsza skarbonke cie nie stac:D

Biedaczki. A trzecie dzieci robią