Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobs - uwielbiam!!!

Ale was tutaj żółć zalewa. Ależ zazdrosne jesteście obrzydliwie.

Polecane posty

Gość ffffffffdddddddddd
animatory na lepsze tematy was nie stac? zalosna ta kafeteria

zgadzam się z autorką tematu, jak ktoś ma lepiej to odrazu jazda się zaczyna:) no coz w jakiś sposób te zazdrośnice musza sobie odbić nieudolność życiową, proste poza tym takich ludzi nie brakuje w realu, a co dopiero w necie:D

Żałosne te biedaczki. Co to za różnica czarny nick pomarańczowy? dla mnie żadna.

I dalej ja mam skarbonke a wy nie. I o to też się złościcie.

Gość ffffffffdddddddddd
bo czarna to pomaranczowy a pomaranczowy to czarny- kafe musi funkcjonowac wiec projekty niki zmieniaja:D:D:D

Gość zazdrość i radość
zazdrość to nic, też na kafeterii większość odczuwa radość i przewagę nad słabszym, jak tylko jakiejś matce się coś źle wiedzie, często np. jak są to problemy z samodzielnością dziecka, z jedzeniem, z załatwianiem się, z mówieniem.Zamiast autorkę wtedy pocieszyć czy podpowiedzieć, co ma robić, to tylko wyzywa się ją od nieudolnych matek, czyli ewidentne pastwienie się nad czyimś nieszczęściem.

moge założyc i na czarno nick ale dalej nie rozumiem co to zmieni? Mój portfel na tym nie straci.

o 9:26 pisałam swój ostatni post - reszta to jakieś żałosne podszywy. Podszywać się to trzeba umieć, trochę polotu i finezji w to wnieś, skoro już używasz mojego nicka 😴 Ja już tu więcej nie piszę, żeby nie było 🖐️

Gość Litości dziewczyny
Opamietajcie się,niech każdy ma co tam sobie chce ale to chyba nie jest forum o dobrach materialnych tylko dla mam,ciężarnych,starających się a szczególnie tych starających które ze łzami w oczach sprawdzają testy i wydają majątki na leczenie a nie myślą o skarbonkach w euro czy kwiatki dajcie spokój a pomyslcie że jesteśmy tu żeby sobie pomagać i wspierać się a nie jedna druga dolowac

W sumie moze podszy nie podszyw ale racje ze skarbonką to ma. Macie tyle jadu ze hohoho

Gość BABY JAK MOŻNA ....
ZAzdroscis komus cos kogo sie nie zna !!!!! nie ma sie pojecia o jego istnieniu, wygladzie sposobie zycia bycia :P kto to jest co robi czy jest interesujacy itepe !!!!!!!!!!!!! OGRANIJCIE SIE ! FORUM to forum gadasz z anonimem ! kij m nie obchodzi ze ktos tam zarabia miliny a ja tysioace :P hehhe