Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Wśród najmłodszych wyborców prowadzi Ruch Palikota.

Polecane posty

Oto ranking partii politycznych według popularności z Facebook'u: 1. Ruch Palikota - 88 tysięcy fanów. 2. Platforma Obywatelska - 27 tysięcy fanów. 3. Prawo i Sprawiedliwość - 16 tysięcy fanów. 4. Sojusz Lewicy Demokratycznej - 12 tysięcy fanów. 5. Polskie Stronnictwo Ludowe - niespełna 10 tysięcy fanów. Fani Ruchu Palikota to przeważnie uczniowie gimnazjów i szkół średnich.

Gość bozon higgsa
To wiele mówi: uczniowie gimnazjum i szkół średnich :D

Gość bozon higgsa
A ja osobiście jestem niezrealizowanym, że się tak wyrażę, wyborcą Pinocheta ;)

Moim zdaniem wysokiej popularności Ruchu Palikota pośród młodzieży nie powinno się lekceważyć. Od mającego 16 lat ucznia III klasy gimnazjum, do mającego 18 lat pełnoprawnego wyborcy, są tylko dwa lata.

nie powinno się brać pod uwagę uczniów gimnazjów i większości uczniów szkół średnich, nie mają prawa do głosowania więc nie wiem co mi po tym że wiem że kogoś popierają skoro to ich poparcie tak na prawdę nic nie znaczy :)

code25-77, ale mimo wszystko przez te dwa lata on może sobie conajwyżej pogadać, a najprawdopodobniej w ciągu tego czasu chociaż raz zmienią się jego poglądy na politykę:) Ja bym się specjalnie nie przejmowała młodymi którzy jeszcze nie mogą głosować, bo jak mówię znanie ich poglądów niczego nie zmienia.

Gość frodzik
code25-77 - nie ma się czym przejmować,poparcie nastolatków jakie jest widać u Korwina - na facebooku sobie klikną, ale do urny już im się nie będzie chciało iść, w końcu wybory w niedzielę, trzeba kaca z sobotniej dyskoteki wyleczyć.

Możliwe ze dojdzie Ruch Palikota do władzy Bo ta partia co jest obecnie przy władzy zrobiła więcej szkód anizeli pożytku.Nawet znienawidzeni przeze mnie komuniści nie spiertoli tego co obecny rząd.

Gość ole olek
a ja myślałem,ze ktoś odwiózł tego debila do szpitala

Gość takie są fakty
małolaty klikają dla jaj i stąd taki wynik Palikot to manipulant, jeszcze niedawno ultrakatolik i obrońca krzyża w sejmie a jak wiatr zawiał inaczej to obrońca pedałów i przebierańców, pogromca księży

Gość prawictwo pospolite161
JA nie głosuje na nikogo . Platforma , PIs - to socjalisci Palikot- to szołmen

Do kieszeni działaczy Ruchu Palikota coraz częściej zagląda bieda. W szczytowym momencie swojej potęgi, Ruch Palikota liczył 50 tysięcy działaczy. Obecnie jest to już tylko 6 tysięcy. "Stopniała" również Platforma Obywatelska. Niegdyś licząca 50 tysięcy działaczy, obecnie liczy 40 tysięcy. PiS liczy obecnie 22 tysiące działaczy.

tyle w temacie autora tematu: http://tnij.org/svvl - 1man1jar 2 http://tnij.org/tgms - moszna szoł ­ a Palichuja popierają małolaty co im marihuana przesłoniła postrzeganie całej reszty. Palichuj krzyknął LEGALIZOWAĆ i każdy z nastolatków doznał mentalnego wzwodu, stąd taka popularność wśród młodzieży.

pierdoły, wśród najmłodszych prowadzą: Winx i Justin Biber

Gość prawictwo pospolite161
polska jest dopiero na 70 miejscu w rankingu wolnosci gospodarczej . Biurokracja sprawia ze CZechy maja wieksze inwestycje zagraniczne u siebie niz Polska

Desznik, Niestety po zmianie ustroju chyba żadna:-( wszyscy co dochodzili do władzy to patrzyli jak się tylko nachapać i nic więcej. Mniej lub bardziej jawnie, ale górę brało złodziejstwo i afery a nie troska o naród. Przy czym obecna formacja jest chyba najbardziej zdegenerowana pod tym względem.

"chyba najbardziej zdegenerowana pod tym względem" kiedyś powiedziałem, że gorszego rządu niż AWS nie może być, a potem był Miller, teraz nie mam odwagi tak mówić, dla polityków nie ma rzeczy niemożliwych

Gość studfiloz
kolejne władze rozgrabiały majatek narodowy dla siebie i swoich rodzin, a teraz wielu z nich uważa się za ARYSTOKRACJĘ I WYŻSZE SFERY a to zwykli złodzieje!!!

akronim, "dla polityków nie ma rzeczy niemożliwych" - racja, skoro teraz debatują nad związkami pedziów i transformerów, zamiast nad istotnymi problemami jakimi jest powiększające sie bezrobocie oraz wzrost cen to wszystko jest możliwe...:O

Lecz ta PO zrobiła kuku wszystkim tym zniedołężniałym a raczej ich opiekunom czyli dzieciom.W ub.r w styczniu zniesiono wszystkie państwowe dotacje do Domów Opieki.Wiecie ile musza dopłacić jak np.ktoś miał 1500 zł emerytury.Koszt miesieczny pobytu osoby starszej waha sie od 3500 - 5500 zł zależy jaki region.Tyle musi rodzina dopłacić.Nawet komuna tego nie uczyniła co ten obecny rząd.!!

Gość studfiloz
Młode pokolenie nawet nie wie, że prywatyzacja odbywała się za przysłowiową złotówkę, że cwaniaki brali preferencyjne kredyty od kolegów bankowców, bo własnych środków finansowych przecież nie mieli-bo niby skąd...i wykupowali majątki narodowe, a dziś to wielcy tego kraju....

Gość duch cafe
No i już mi stoi znowu... Ja pierrdolę :classic_cool: