Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia321

malo obfita miesiaczka

Polecane posty

czy wiecie moze czym to mzoe byc spowoiodowane???bardzo malo obfita tak jak w ostatneie dni a nei pierwsze

Gość zxzx
zaburzenia hormonalne

pomoze mi ktos bardzo sie martwie ostatnio mialam mase stresuuuu okres spoznil mi sie prawie 3 tyg ucieszylam sie ze juz dostaalam ale martwie sie bo mam takkie wrecz minimalne krwawienie:(

Gość mama mlodej i mlodego
jak to czym:)Niczym... mój lekarz mówi,że każda miesiączka może być inna,nie ma co się stresować,bo organizm to nie zegarek:) Ja mam różne @ raz 4 raz 6 a czasami 2 dni.Mój ginekolog mówi,że to normalne i nie odbiega od żadnej normy:)

Gość zxzx
albo ciąża

nie chodzi o długosc meisiaczki tylko o intensywnosc mam 29 lat mialam ich juz w zyciu sporo i takiej jeszcze nei jest bardzo malo krwi

Gość odmulacz haha
up

Gość mama mlodej i mlodego
mi chodziło i o długość i o intensywność.Zdarzało się,że miałam bardzo lekkie @ a czasami mnie zalewało,że masakra:/Napisałam Ci,że organizm to nie zegarek-nie wszystko jest takie jak zawsze-to słowa mojego lekarza. Dodam,że mam prawie 40 lat i 4 ciążę za sobą-więc wiem co mówię:)Nie musisz się niczym przejmować...

mi sie co prawdo zdazylo wcale nei dostac jak mialam zabuzenia le takej zeby tylko pokapało to jeszcze nei mailam dlatego sie zmartwilam najbardziej sie boje zeby to nie byla ciaza

Gość zxzx
zrób test

Gość tralalallalalal
matko jaki masz problem! zrób test i będziesz wiedziała!Ja nie raz miałam taki okres i nie umarłam...jakie ludzie mają problemy:/

3 tygodnie spóźniał Ci się okres, masz 29 lat i w gre wchodzi ciąza a Ty nadal nie zrobiłaś testu ? :O CZEMU ?

bylam z dzieckiem w szpitalu maly mi duzo chorowal nie spal nocami wogole nei myslslma o okresie przypomialam sobei 4 dni temu mialam zrobic test i dostalam "okres"

woiec nie robilam juz testu a teraz mi sie nie podoba jest 3 dzien okresu ledwo cos tam jest a w nocy wogole nic nie ma na podpasce

Gość nikt nie będzie za ciebie
wiedział o co chodzi. jak chcesz wykluczyć ciąże, to zrób test, krwawienie nie fąłszuje wyniku, zresztą ty masz znikome. Mi się zdarzyło, że podczas 10 lat miesiączkowania, jeden okres był bardzo skąpy, trwał 2 dni. ale wystąpił w terminie i następny też. ciąża nawet mi do głowy nie przyszła. Pamiętam, że trochę stresu miałam , pewnie dlatego tak się zahamowało. Pomijając ten jeden jedyny incydent wszystkie miesiączki były bardzo bolesne i bardzo obfite.

chyba zrobie ten test bo nerwowo nie wytrzymam!!!choc to teoretycznie nie mozliwe bardzo uwazamy bez prezerwatywy nei ma mowy a tabletek ja nei moge ! ;( jakos za duzo juz tych nerwow ostatnio i jeszcze TO !!! oszalec mozna!!!;(