Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julietta8888

Na kawe do księdza ?

Polecane posty

Gość Julietta8888

Znajomy ksiądz zaprosił mnie do siebie na kawę. I teraz mam dylemat. Czy nie zaproponować innego miejsca? Jakoś u niego w mieszkaniu na plebani dziwnie się będę czuć chyba. Nie bardzo wiem co ubrać. Zawsze chodzę w sukienkach i szpilkach, ze względu na prace, ale nie wiem czy nie za elegancko ? I ostatnia sprawa czy wypada przynieść coś słodkiego do tej kawy?

Gość jutrokto
A "gospodyni" w ogóle cię wpuści?

Gość Julietta8888
W celu rozmowy, po to się chodzi na kawe chyba.

Gość ulica jednokierunkowa
jeździłam już jako dziecko, z przyjaciolmi... do tej pory pamiętam

Gość labnagutreu
przynieś,bo mleczko na pewno jest na miejscu

Gość duch dziadka....
tak przysmycz polewe czekoladowa ,zeby se susiaka posmarowal.

Gość Julietta8888
Nie sądziłam, że taki niski poziom odpowiedzi tu znajde....

Gość ministrancik20lat
ja też poszedłemna kawe do księdza ( mam 20 lat ale wygladam młodo), ostro wydymał mnie w odbyt i nie powiem pdobało mi się w kocu to strefa erogenna

Gość labnagutreu
przykro mi w imieniu całego zespołu

Gość dsewsted
moja tesciowa tez chodzila na takie wizyty do ksiedza. Dzieki temu mam teraz meza:D

Gość duch dziadka....
Kazdy lubi coś innego: Swinia - G O W N O Żyd - Cebule Polak- Wódkę A Ksiądz -Juliette8888

Gość poziom kafeterii :((
No niestety-tutaj jest taki cały poziom cały czas...Ktokolwiek założy jakiś normalny watek, zostanie albo obrzucony epitetami albo go wyśmieją, albo tak potraktuja jak u Ciebie :( Smutne to. Duża w tym "zasługa"moderacji, widocznie sie im podoba taki styl wypowiedzi :O To też pokazuje jaki ma poziom sama moderacja tego portalu :O Co do kawy u księdza, to nie wiem,-nigdy nie byłam sama, kiedyś z chłopakiem byłam na rozmowie bo potrzebowaliśmy rady, było miło, ksiądz bardzo nam pomógł. A tak, na kawę, no to chyba można wziąć jakieś herbatniki i tyle. Choć przyznam-dość niecodzienna to sytuacja. Ale w końcu ksiądz tez ma prawo się przyjaznić z różnymi ludzmi. Hehe, do filmowego ksiedza Mateusza chodzi policjant na szachy,także nie ma chyba w tym nic dziwnego.

ksiądz oczywiście próbował pomacac mnie pod stołem,ale chłopak dał mu z liścia i wiecej już kapłan tego nie robił

Wiesz a jestem zdania że lepiej już u tego księdza wypić tą kawę niż gdzieś w kawiarni potajemnie. Przychodząc na plebanię na kawę nie będzie podejrzeń. Gdyż każdy może przyjść ze sprawą . Natomiast spotykając się w kawiarni może ktoś to zobaczyć i podejrzewać o np Romans.

no tak jarku,masz rację,ale nasz ksiądz znany jest ze swojego temperamentu i nikogo nie dziwi dziewczyna na plebanii,z jedna ma nawet dziecko

Gość Julietta8888
A wypada przynosić ciastka z cukierni? Czy to będzie wyglądało, że pomyślałam, ze on pewnie na to nie wpadnie heh?

Podszywie podszywie...Ty to masz robaczywą wyobrażnie :O Byłeś molestowany przez kogoś? No to przykro mi, to trzeba na terapię iśc a nie oskarżać innych ludzi o cuda. Jarek-masz rację, ja też myślę że normalnie na plebanii. Ale czujnym trzeba być-gdyby się faktycznie okazało że ów ks ma inne zamiary niż zwykła rozmowa to wiać od razu. I na pewno nie ubrałabym szpilek, najlepiej dżinsy, buty zwykłe, bo po co kapłana wystawiać na pokusę bez sensu nie? A w razie potrzeby wiania, w płaskim szybciej sie ewakuujesz :)

Gość była ofiara księdza pedofila
Opowiem wam prawdziwą historię z mojego życia kiedy byłem małym chłopcem to przeprowadzano w szkole na religii przygotowania do komuni co prawda nigdy nie chodziłem do kościoła ale wtedy musiałem i raz po takich przygotowaniach ksiądz zawołał mnie do salki katechetycznej gdzie kazał wsadzić mi drewniany krzyż z ciałem w d**e, powiedziałem że tego nie zrobię więc on zagroził mi że pan jezus nie lubi nieposłuszeństwa i że to ciężki grzech i że pójdę do piekła, odpowiedziałem że nie wierze w ich zmyślone bajki i może sobie je sam wsadzić w d**e razem ze swoim krzyżem, wtedy ten ksiądz powiedział że mi zapłaci i wyciągnął pieniądze, z racji tego że w latach 90 nie za bardzo przelewało się w moim domu a ja marzyłem o drogich zabawkach zgodziłem się za 300 zł, ściągnąłem spodnie, naśliniłem tyłek i z trudem wsadziłem sobie trochę, kazał poruszać i ślinił się jak poyebany na ten widok. Podekscytowany tym co zobaczył powiedział że mogę już skończyć. W domu powiedziałem że znalazłem 300 zł na ulicy.

Gość duch dziadka....
Bo policjant u ksiedza na KAKAO milo widziany ,ale z braku laku zaprasza Juliette8888

Hmm Będąc kiedyś na plebani załatwić pewną sprawę. Ksiądz poczęstował kawą i ciastem. Każda gospodyni prowadząca kuchnię zawsze upiecze coś słodkiego. Nie wiem czy we wszystkich plebaniach tak jest ale chyba w większości. Tak więc ciasto będzie zbędne.

jarku,ksiądz też człowiek,jak mnie obmacywał to w sumie przyzwalałam na to i robiło mi sie mokro,ale zaraz wyspowiadałam sie u niego i było ok

Nie jest Wam wstyd wymyślać takie rzeczy ? "Ofiaro"-jeśli taka sytuacja miała miejsce dlaczego nie zgłośiłeś tego komu trzeba? Nie wierzę w takie opowiastki, każdy może tu przyjść i napisać taki paszkwil. Ja mogłabym napisać np że nauczyciel z mej szkoły zrobił mi to a to.Kto inny może napisać że moderatorzy tu pracujący robia to a to, że znam którego prywatnie, byłam u niego i ...bum. Pytanie tylko czy zdaję sobie sprawę jaką wyrządzam krzywdę komuś takimi pomówieniami:o A Ty podszywek aż tak się poczułeś urażony ,aż tak Cię zabolało kilka słow prawdy o tutejszym poziomie? Przecież każdy to widzi, nie odkryłam ameryki. "poziom kafeterii :(( no tak jarku,masz rację,ale nasz ksiądz znany jest ze swojego temperamentu i nikogo nie dziwi dziewczyna na plebanii,z jedna ma nawet dziecko" Slabe to.Byś chociaż się postarał jak już mnie podrabiasz ;)

Gość a jaki jest cel tego spotkania
chyba nie czysto towarzyski tylko dla omowienia jakiejs konkretnej sprawy, wiec ciastka nie pasuja. Umow sie z nim np w biurze parafialnym.

Ja też myślę że do cukierni nie ma co zaraz latać. Bez przesady. To tylko kawa, nie przyjącie urodzinowe prawda?

Gość była ofiara księdza pedofila
po pierwsze bóg czy to jahwe czy allah czy bóg Jowisza nie istnieje po drugie księża to banda przebierańców i pasożytów zgarniających kasę od naiwnych ludzi którzy wierzą że dając pieniądze czeka ich raj i po trzecie aby fantazjować o seksie z jakimś brudasem w sukience to trzeba mieć nie pokolei, już sam fakt że chodzą w sukienkach stawia ich w nieco zboczonym świetle, nawet pedały chodzą w spodniach a nie w sukienkach, a ludzie którzy płaszczą się przed klerem czy jakimś fikcyjnym bogiem są naiwni i głupi PS dlaczego kasujecie moją prawdę przecież boga nie ma a klesi to zboczeńcy i pedofile, seks z nimi jest zapewne obleśny

Gość Julietta8888
A o której godzinie najpóźniej wypada przyjść? Albo na którą się umówic? Bo mam czas dopiero od 17 i zanim się zbiorę to będzie 19, nie za późno?

Te Wasze podszywy są coraz niższej jakości.Idę stąd bo zaczyna mnie mdlić jak czytam te obrzydlistwa.

Gość a jaki jest cel tego spotkania
i odpowiedz sobie - gdyby zparosił cie do domu kawę znajomy, ktorego nie znasz tak dobrze, nie jest twoim chlopakiem - poszlabys? MYsle, ze wybrałabys spotkanie na neutralnym gruncie, a i sam poroponujacy by na to wpadl.

Gość od prowokacji też mdli
ta też jest kretyńska

Gość Właściwie...
Ale właściwie to idziesz tam w jakiejś konkretnej sprawie czy jak? O której godzinie powinnaś chyba jego zapytać a nie nas. Nie uzgadnialiście na którą ?