Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ga ra da Ma

Rozwód z jego winy - ile ugram jeżeliu zarabia 9 tys na ręke.

Polecane posty

Gość butelka z wodą mineralną
Probowac zawsze warto. Moja znajoma dostaje 3,5 tysiaca alimentow od meza, malzentwo trwalo rok takze blagam. Udowodnila rozpad malzenstwa z jego winy, a ze facet dobrze zarabial to tyle dostala. Po rozwodzie znacznie spadl jej poziom zycia, bo nie miala zadnych oszczednosci i zadeklarowala ze jedzie do mamy bo nawet nie ma gdzie mieszkac. Sady roznie na to patrza, jeden przyzna a drugi nie, najwazniejsze to udowodnic wine mezowi jesli taka istnieje...

Gość asddddddddder
jesli masz dwie zdrowe rece i nogi to ci sad kaze isc do roboty:) bo niby dlaczego facet ma na ciebie placic?? oczywiscie moze cos ugrasz jesli rozwod bedzie typowo z jego winy a twoj standard zycia ulega pogorszeniu znacznemu

Gość Ga ra da Ma
No własnie, mąż sam powiedział i napisał mi że potwierdzi że rozwód z jego winy abym już poszła sobie w sina dal.

Gość dasdfghytjuykiu
Mika biala o jakas Ty pazerna i te 4 tysiace ci neis tarcza na was 3?? pazerna zabeirz sie do roboty!!!

Gość wredniucha10
autorko! jeszcze raz pytanie w sprawie podziału majątku - mieszkania kupiliście w trakcie małżeństwa czy były jego przed ślubem?

Gość E-lena26
autorko znam kobiete , której mąż po 20 latach slubu powiedział, że odchodzi bo juz Jej nie kocha . Wniósł sprawę do sądu a ta nieszczęsna kobieta nie chciała mu dać rozwodu bo twierdziła, że go kocha . On wtedy takie niestworzone rzeczy na nia wygadywał w sądzie , że szok . Ze "złapała" go na dzieci i że drugi syn pojawił sie tylko po to by mogli otrzymac mieszkanie . Wymyslał i obrażał ją . W koncu dostał rozwód i alimenty na dzieci ale kombinował tak, że w sadzie przedstawił mniejsze zarobki . Wiem tez , że Ona dostawala jakiej alimenty na siebie ale to nie były duże pieniądze . Autorko uważaj bo może Ci zamienic zycie w piekło jesli bedziesz tak walczyc o kase

Gość E-lena26
autorko znam kobiete , której mąż po 20 latach slubu powiedział, że odchodzi bo juz Jej nie kocha . Wniósł sprawę do sądu a ta nieszczęsna kobieta nie chciała mu dać rozwodu bo twierdziła, że go kocha . On wtedy takie niestworzone rzeczy na nia wygadywał w sądzie , że szok . Ze "złapała" go na dzieci i że drugi syn pojawił sie tylko po to by mogli otrzymac mieszkanie . Wymyslał i obrażał ją . W koncu dostał rozwód i alimenty na dzieci ale kombinował tak, że w sadzie przedstawił mniejsze zarobki . Wiem tez , że Ona dostawala jakiej alimenty na siebie ale to nie były duże pieniądze . Autorko uważaj bo może Ci zamienic zycie w piekło jesli bedziesz tak walczyc o kase

Gość Ga ra da Ma
Chyba w trakcie, nie pamiętam. Ale nie mielismy rodzielności majątkowej.

Gość Ga ra da Ma
wredniucha spierdalaj,co cie to obchodzi,nie masz swojego zycia?

No tak - starcza :! Zwlaszcza jak sie wynajmuje mieszkanie i leczy ciezko chore dziecko nastoletnie - zycze tobie d..... nawet wiekszych alimentow przy braku refundacji leku ktory miesiecznie kosztuje 1800 zl :-) no i meza ktory zarabia te 20 tys i ma w tylku co dzieje sie z jego dziecmi :-).

Gość Darass
dostaniesz na waciki i zacznij szukać pracy pijawko

Gość dyyyyzio
Sprawa trudna - nie pracowałaś bo nie chciałaś czy nie pracowałaś bo musiałaś się zajmować gospodarstwem domowym? Znam byłe małżeństwo gdzie ona dostała alimenty na kilka lat, ale miała sadystycznego męża któy zabraniał jej pracować i była przez kilka lat totalną kurą domową. Naprawdę nie miała się gdzie podziać.

Gość wredniucha10
jak nie kupiliście w trakcie to dostaniesz wielkie gówno - jak można takich rzeczy nie pamiętać imbecylko ?

Gość Ga ra da Ma
sama jestes głupia i pewnie stara panna zadrosna

Gość dasdfghytjuykiu
Mika biala no to wybacz nie wiedziałam, ze tak jest. Zwracam honor Tobie a facet kur..... bez komentarza...powodzenia Ci zyczę!

Gość wredniucha10
" 10:16 [zgłoś do usunięcia] Ga ra da Ma sama jestes głupia i pewnie stara panna zadrosna" nie wiesz tego, kim jestem i jaką mam sytuację - natomiast ja wiem o tobie, że za chwilę będziesz bezdzietną rozwódką bez grosza przy duszy - dobrze, że twój chłop zmądrzał i spieprza od ciebie

Gość Vodka nl
dobrze ze cie zostawil skoro jestes taka lewa i leniwa :o

Gość Ga ra da Ma
jestes zerem,ja będe rozwódka,a ty starą panną,który tytuł lepszy? odpowiedz sobie sama

Gość Ga ra da Ma
nie jestem leniwa,tylko potrafię sie dobrze ustawić w zyciu,a jak trafiłam frajera to co miałam go zostawić takie wredniusze moze?

Gość pyt ajn ik
facet chyba musiał być albo bardzo zakochany albo bardzo głupi nawet rodzielności majątkowej nie macie przy takim apetycie żony na pieniądze?

Gość srytytyty tutury=ur
szczerze to lepiej byc zaradna stara panna niz niepelnosprytna rozwodka ktora nie umei nic wokol siebie zrobic ani zapewnic sobie sama bytu

Gość wredniucha10
dziubasku - ja już byłam rozwódką (nie wiem czemu nadajesz temu jakąś wyższą rangę społeczną), a teraz reprezentuję kolejny, aczkolwiek nad wyraz udany związek :-)

Na tyle wycenil swoja wolnosc od klopotu :-). ... i niech tak zostanie ...... a ja od walki w sadzie niewyobrazalnej, bo to sa mega walki , wole spokoj i zycie na nizszym poziomie ale usmiech na twarzy moich dzieci a i moje lepsze zdrowie psychiczne, tak ze autorko czeka ciebie wojna bo ex pewnie majac takie pieniadze wezmie adwokata i ten go uswiadomi co grozi w przypadku udowodnienia mu winy a jeszcze jesli dowie sie ze chcesz polowy majatku to.........marnie to widze

Gość Ga ra da Ma
ja nie widziałam starej panny zaradnej,przeważnie to zgorzkniałe brzydkie kobiety ze śmierdzacą kawalerką

Gość wredniucha10
ostudzę jednak twoje zapały - Polska to nie Stany gdzie za chwilowe posiedzenie w małżeństwie i poudawanie miłości do bogatego faceta sąd przyznaje połowę majątku - nastaw się lepiej na to, ze nic z tego nie ugryziesz i zacznij roznosić swoje cv po okolicznych sklepach, znajdź także czas na odstanie kolejki do rejestracji Urzędzie Pracy

Gość Ga ra da Ma
nie mam nic do stracenia i mu nie odpuszczę bo roboty i tak nie znajdę

Gość Ga ra da Ma
nie mam nic do stracenia,a do roboty i tak nie pójde

Pod warunkiem ,ze mieszkania zakupione w trakcie malzenstwa i za wspolne pieniadze bo jesli nie albo np. Za pieniadze z oszczednosci exa przed rozwodem to .....ech , nie dokoncze ocoby nie dolowac :-)

Gość wredniucha10
"Ga ra da Ma nie mam nic do stracenia,a do roboty i tak nie pójde" to akurat prawda! jak się nic nie ma to nie ma się również nic do stracenia - a do roboty, na złość nam wszystkim, nie idź