Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ga ra da Ma

Rozwód z jego winy - ile ugram jeżeliu zarabia 9 tys na ręke.

Polecane posty

Gość nie tak hop siup ...
Jezeli mąż wniósł udokumentowany majątek do małżeństwa jeszcze przed jego sformalizowaniem, nic z tego nie dostaniesz o ile on czegoś Ci po prostu nie da. Jeśli nigdy nie pracowałaś a większość dobytku nabyto juz w trakcie trwania małżeństwa jest spora szansa na jakis Twój udział w majątku. 9 tysiecy to żadne tam jakieś pieniądze. Nie ma to tutaj tez większego znaczenia, bo Tobie się nie należa alimenty. Chyba, że macie dzieci, wówczas tak. Jeżeli nigdy nie pracowałas z wyboru to tez niestety stawia Cię w kiepskim świetle ....

Gość Ga ra da Ma
niech cię głowa nie boli,raz się w życiu ustawiłam to ustawie drugi,bo mam coś czego ci brak,URODE

Gość Ga ra da Ma
coś ugram na pewno,nawet te marne 3000-4000 tys a to wystarczy żeby zapolować na następnego durnia z kasą

Gość Jotonomillllo
Autorka to zwykła leniwa szmata. Zmarnował facet przy tobie swj drogocenny czas. Jesteś dnem.

Gość Ga ra da Ma
albo ja przy nim,bo prócz pięniedzy to nic soba nie reprezentował

to napisze tak: mam znajomego ,który dostał rozwód z orzeczeniem jego winy.Alimenty na dzieci -wiadomo,dostał jakie dostał-zgodził się z nimi,a że żona pazerna to sąd dał...mniejsze-jego sprawa.Alimenty na żonę też-kwoty nie podaję-co zrobił?Nie uchylał się,ale co miesiąc wpłacał raz 80 zł,raz 100 zł -sąd nie miał podstaw do wkroczenia,bo płacił,nie uchylał się.Jakieś wnioski?

Gość Ga ra da Ma
widzę,ze się nie znacie na niczym,a zazdrość was zeżre

wnioski są take że skoro mąż ma pieniądze to wynajmie prawnika i nic nie dostaniesz.

Gość wredniucha10
"Ga ra da Ma widzę,ze się nie znacie na niczym,a zazdrość was zeżre" ty naprawdę masz coś z garem! kto ci zazdrości i czego? na prawdę, weź sobie do serca życzliwe rady i zacznij rozglądać się za pracą - i pamiętaj - bogaci faceci nie lecą rozwódki, więc masz dość małe szansę na powtórkę tego numeru

Gość Ga ra da Ma
zazdrościcie mi,ze potrafiłam sie ustawić w życiu,a faceci leca na ładne kobiety i nie patrza czy rozwódka czy mężatka,praca jest dla pospolitych kobiet,a ja sobie poradzę bez

Gość wredniucha10
"zazdrościcie mi,ze potrafiłam sie ustawić w życiu" jeszcze sąd nic ci nie zasądził - do ustawienia bardzo daleko!

Gość Ga ra da Ma
jestem pewna,ze zasądzi,a nawet gdyby nie to mam plan B

Gość wredniucha10
nawet nie pytam jaki, bo znudziłaś mnie już...

Gość Ga ra da Ma
przeciez ja ci nie każe tu siedzieć,siedzisz bo chcesz,a w zasadzie bo nie masz gdzie,przegrałąś życie bo jestes brzydka,a to nie moja wina

Gość wredniucha10
ha ha ha ha ha - to usilne wyszydzanie innych ludzi ma nawet w psychiatrii określoną jednostkę chorobową i powinno być leczone

Gość Ga ra da Ma
to nie jest wyszydzanie,to jest stwierdzanie faktów,moja mała

Gość wredniucha10
zajmij się szukaniem prawnika, który urzeczywistni ci plan A, B a nawetC

Gość Ga ra da Ma
a wiesz,ze nawet nie musze,jestem na tyle inteligentna,ze sama sobie poradzę

Ga ra da Ma -> na pewno? sprytny prawnik udowodni, że byłaś z nim tylko dla kasy i do widzenia zostaniesz bez domu, pracy i środków do życia.

Gość Ga ra da Ma
jeżeli prawnik jest sprytny to ja moge być sprytniejsza

Gość oj uważaj, żeby ....
pewnośc cię nie wyprzedziła. Prawde mówiąc na pierwszy rzut okaz masz bardzo małe szanse. Chyba, że złapiesz go na dziecko. Ale to rozwiązanie ma tragiczne skutki. Nie masz ani daru ani dobrego charakteru do opieki nad dzieckiem. Wyrośnie druga taka sama qrwa jak TY, meska lub damska. Musisz czuć, ze cos zgrzyta ... Przykro widzieć, że sa tacy ludzie. Zawsze interesowało mnie skąd się bierzecie. Czy rodzice poświęcami za mało lub wcale uwagi czy jakies traumatyczne wydarzenie tak bardzo obróciło Ci oś ... Tak czy siak, szczerze współczuję charakteru ... na prawde szczerze :(

Gość fvgergfvrefgre
czytam, czytam i widzę, że jesteś jakaś ograniczona. Nie wiedzieć kiedy kupione były mieszkania? Też bym taką babę zostawiła, pewnie do niczego się nie nadajesz

Gość Ga ra da Ma
widzę,ze tu wiecej jadu niż życzliwości,ale czego się spodziewać po odbiorcach śmieciowego forum,którzy prócz wymyslania innym niczego w zyciu nie zrobili

Ga ra da Ma -> kobieto wątpię abyś znała kilka kodeksów i miała doświadczenie w takich sprawawach

Gość fsssssssssss
Ga ra da Ma widzę,ze tu wiecej jadu niż życzliwości,ale czego się spodziewać po odbiorcach śmieciowego forum,którzy prócz wymyslania innym niczego w zyciu nie zrobili rozumiem, ze o sobie piszesz - bo jak na razie to ty wszystkim ubliżasz, wyzywasz i wywyższasz się

Gość nie ta bajka
To, co tu wyczytałam, wygląda mi na marną prowokację. Żal mi tego faceta,i wszystkich innych,którzy się z Tobą zwiążą.

Gość kanapka z mozarellą
5/10 Postaraj sie lepiej.