Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznickaaa

Ludzie starsi, unikajcie jezuitów.

Polecane posty

Gość beznickaaa

Moja znajoma, mając lat 50+, pojechała na rekolekcje do jezuitów, a po kilku miesiącach źle się poczuła. Trafiła do lekarza rodzinnego, potem do onkologa, mineło znowu parę mies. i już nie zyła. Miała też operację, otwarli jej brzuch, niczego nie wycięli i znów zaszyli, bo miala tam jeden wielki nowotwór. Kiedyś rozmawiałem z pewnym ks. jezuitą o moim koledze, który zdradzal żonę, pytałem jak głupi, czy powinienem się za niego modlić, po niedługim czasie kolega wylądował w szpitalu, rak nerki, a w ciągu 3 miesięcy nowotwór tak sie rozwinął, że go chowaliśmy na cmentarzu. Miał 40 lat. Ja zostałem zaproszony na portal jezuicki deon, jestem samotny, po niedługim czasie źle się poczułem, obecnie mam nowntwór łagodny z podejrzeniem czegoś gorszego, jestem bombardowany przez nich tekstami o dobroczynnym działaniu cierpienia i o śmierci. Dla swoich współbraci i współsióstr modlą się o długie zdrowe życie, jeden z nich miał całe życie kobietę, a jest zdrowy jak koń, za to dla samotnych ludzi świeckich których uważają za niepotrzebnych, modlą się o choroby i o śmierć.

Gość e3434456trt
tego kolegi co zdradzal to akurat mi nie szkoda...

Gość beznickaaa
No ale mógł się nawrócić i jeszcze długo żyć, a nie umierać w tym wieku... :(

Gość beznickaaa
Księża wmówią ci że masz nie zakładać rodziny bo św. Paweł pisał że lepiej być bezżennym a jak już jesteś w pewnym wieku to wymodlą ci chorobę i wmówią, że masz być chory i umrzeć.