Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe czy wiecie kogo mam na

Jak to możliwe, że analfabeta jest prezydentem 40 mln narodu?

Polecane posty

Gość ciekawe czy wiecie kogo mam na

Nie mieści mi się to w głowie

Gość lady mary
I jak wykazały ostatnie sondaże.ma 127 % poparcia.

Gość Odrowęże
za mała głowa? a o jakim narodzie piszesz?

Gość nannetta
Polska nie ma i nigdy nie miała 40 mln. mieszkancow 🖐️

Gość hoyerswerda
jaki naród taki prezydent

Gość agusia md
nie wymadrzajcie się pindy :O naród polski liczy grubo ponad 40 mln! :O a autorka mówi o narodzie, nie o państwie :O

Gość rokatka w puszcze
A on nie jest prezydentem narodu, tylko państwa (nazywa się w skrócie Prezydent RP), a po drugie nie jest analfabetą tylko nie zna zasad ortografii - to nie to samo. A dlaczego nim jest? Bo został wybrany.

Gość agusia md
nominalnie jest preżydentem RP ale sam sie uważa za prezydenta wszystkich Polaków mojego głosu nie dostał!!!!!

Naród debili wybrał anal-fabętę, to jest prezydentem Jacy wyborcy, taki prezydent.

A dlaczego nie liczycie psów i kotów. To jest też prezydent zwierzaków należących do Polaków.

Gość xczZXCxcXCZXC
Wcześniej Wałęsa, teraz Komorowski... Napisałbym coś o tych dwóch panach, ale się boję abw:classic_cool:

Gość edfr
ciule!

Gość rolóś
boisz sie wyrażać swoje poglady to pierwszy symptom zniewolonego panstwa strach . nieno ja już wiecej niepisze bo faktycznie jeszczer domnie jacys wbija anty teroryści że obrażam kogoś albo coś .

Gość hdhdsa
Moim zdaniem osoba, która nie zna ortografii nie powinna znaleźć się w rządzie, kto do tego dopuścił! Ładny wzór dla młodych, śmiało mogą "szczelać" byki, porozumiewać się za pomocą mowy nienawiści! Dokąd to wszystko zmierza? Nie ma co się dziwić, że Polska podupada, weterani wojenni się w grobie przewracają, przelali krew, a wielu oddało życie za ojczyznę, którą teraz rząd oddaje za bezcen. Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie Polski na mapie. Co gorsza nie ma kto stanąć w jej obronie, to tak jakby narodu nie było! W głowie się nie mieści!

Gość Agagajx
Ostatnio modne określenie, mowa nienawiści albo nawoływanie do nienawiści. Widzicie nawet prezydent popełnia błędy ortograficzne, w końcu jest człowiekiem takim jak my wszyscy.

Gość utyyuyuuiui
on nie jest moim prezydentem :O ja go nie wybralam 🖐️ a ze analfabeta to prawda

Polską rządzą żydowskie pachołki, a żydzi jak wiemy z historii nie przelali krwi za Polskę. Na 3,5 miliona żydów w partyzantce walczyło ich tylko 500. Reszta była bierna.

Gość rolóś
trzeba walczyć muwic otym nie byc biernym bo wkoncu bedzie kolejny rozbiór polskli i napewno nietaki trudny dla niwemiec rosji może maja już plany może ine państwo tym razem . nawet niemamy sie czym bronic polska armia to chyba zlkom jest niwestetety . powiniśmy miec 1 atamowke by muc wymierzyc odwert przynajmniej jeden za kraj jakby ktoś go chciał zdobyc .albo najlepiej likwidacja bomb