Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolóś

czy zabujstwo złego człowieka to grzech ?

Polecane posty

Gość rolóś
PannaMilusinska nie zrozumiałaś ona ma kase czyli jej gówno zrobi policja bo to przekupna banda niestety ale taka prawda widać np po naszych drogach i naszej dziurze budrzetowej . a organy ścigania też kradna jak i my ( p[raca na czarno )i co tu zrobić potem ;(...

Gość rolóś
texchnika robie błedne masz dane choc wsumie to słaba szkoła atam polskiwej ortografi tajk sie nieucze ;p bo mnie wkużacie znia ;) nie niekażde zabujstwo to grzech bo jeśli w samo obronie to niejest to grzech .

Gość rolóś
podasz kogoś na policje to policja np zadzwoni powie bogatyej osobie a ta naśle zabujców by cie zabili na filmach tak jest i niestety niezdziwiłbym sie , niezdziwiłbym sie gdyby tak w polsce też niebyło .

Gość rolóś
wiec co można zrobic potem teoretycznie nic ;/ praktycznie robic coś co może tobie zaszkodzić . najlepiej to walnoć spam na 400 wiadomości na 40 różnych krajów taka informacje by tego sie niedało zatuszować z różnych miejsc o rużnej porze .

Gość rolóś
ale moga sie państwa dogadać i np przytrzymac ta informacje chym ale gazety coś sa przekupne wiec trzeba było by to posłaźć do krajow które nielubia polski . ehh ale tyle ażc zachodu o uczciwość ehh musi byc prościejszy sposób

Gość rolóś
nieno ludzie bogaci to sa bezkarni ehh. . a tak z ciekawośvci poszedłbyś zamna narodzie jeśli obiecałbym wam uczciwy kraj ?

Gość myliszzzzzzzz sieeeeee
od kiedy tym co mają pieniadze nic nie mozna zrobic?? Jesli ktos połełnia morderstwa to chociażby ile miał kasy to i tak pojdzie siedziec. Skoro Ty jesteś w stanie wymierzyć jej sprawiedliwość ( tej osobie) to tym bardzej organy władzy są w stanie ją schwytać. Czyżby? Ktoś zabił Leppera i mało tego, że nie poszedł siedzieć, ta osoba na pozór nadal jest niewinna.

Gość rolóś
chym chyba żeby stworzyc nagły atak dać z 80 ludziom informacje by ja rozgłaszali i ropzdawali iny o tego by już forsa znajomości niebyły by wstanie powstrzymac .no wreszcie coś wymyśliłem

Gość wifigdansk
o B!!! az się czytac nie da!!! zaraz to ja "zejdę" jak widzę takie byki i to dopiero będzie grzech!! jeszcze jeden rozumiem ale aż tyle?? człowieku wytrzeźwiej.

Gość rolóś
ja to caly czas muwie ludzie sa głabami że wierza tak media i politykom co jak co alle mi sie zdaje że cos wielkiego siedzi w rzadzie i żżera wszystko pokolei to jest korupcja i zło i zła polityka . ehh niestety ale tak chyba jest ludzie otwórzcie oczy policji możnas na 50 % ufac dlatego najlepiej na 10 komisariatów zdarzenie zgłosic io najlepiej w inych krajach jeszcze .

Gość rolóś
hemm . niepodkreśla mi błedów . wehh a tresc jest ważna . bo mówi o niemożności walki i wygrania z pieniadzmi niema takiej opcji heh korupcja może byc taka duża że jest w stanie powstrzymywać ludzi chcacych dobra . niby dlaczego w rzadzie niemoże być normalnej parti ( według mojego uznania )( bo jeszcze mnie walcazacej o prawa dla ludzi i uczciwej ( według mego uznania bo jeszcze mnie zamkna za jakieś głupie treści albo coś wiec wole napisac że ja tak uważam ale czy tak jest niewiem niezgadzam sie z polityka państywa i tym co jest )ehh dlaczego taki jest ten kraj czyŻby niebylo dobrych ludzi niewierze !

Gość ofdjcspibg
PannaMilusinska Amerykanin który zabił tyle ludzi w kinie też miał wyższe wykształcenie wykształcenie nie zawsze idzie w parze z mądrością

Gość rolóś
wsumie dobrze że błedy robie niewezma mnie za jakiegoś przestepce tylko debila którego tak nikt niesłucha ;)

Gość ofdjcspibg
chodzi o tego co się przebrał za barmana

Gość rolóś
cheh niekażdy człowiek jest zły niekarzdy ale ktoś musi ponosic odpowiedzialność za swe czyny niemoże byc bezkarności heh przynajmniej w celowych zabujstwach

Gość rolóś
złodziejstwo da sie znieścale zabujstwa powiny byc surowo karane heh . i powino byc przymusowe takiegho zabujcy ogladanie przez 20 lat teletubisiuw pokazujacych miłość i dobroć i by mu psyche naprawiło

Gość rolóś
to narazie

Gość rolóś
temat ostatni raz przywracam do rzycia i ide piszcie jak chcecie i pomyślcie czy aby pieniadfze niemoga zadużio ?

Gość annia.....................
rolóś Ty jakis pojebany jesteś ??? W domku wszyscy zdrowi??

Gość rolóś
ania zdrowy jestem a ty głupia jesteś że niemasz swego zdania !

Gość rolóś
bronisz inych a czy słusznie może sa dobży ludzie heh ale sa skutki które mówia same zasiebie heh . pieniadze maja zaduży wpływ oj zaduży moga decydować o ludzkim życiu a to jest niedopuszczal;ne zadużo !!!

Gość rolóś
annia chym a ja mam twe gg chyba to ty jesteś tu pisze rolek czy jakoś tak ;p nieno jest problem trzevba go rozwiazac myślec i wymyślic coś bo z samego siedzenia cicho nigdy nic nikt nieugrał chyba że ktoś niechiał sie do winy przyznac

Ej! o czym Ty piszesz/Naprawdę nie rozumiem.

Gość rolóś
niemoże byc tak że pisze z dziewczyna potem 3 dni sie nie odzywa i sie zastanawiam czy jakaś psychopatka coś jej niezrtobiła . heh poprostu niemoże choćby ile kasy ten ktos miał puki co to narazie to tam niwazne kiedys może napisze ale żeby ktoś sie pał drugiej osoby że mu coś zrobi a ona jej niec to jes chore w iomie kasdy tak byc niemoże !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rolóś
o była tu ania fajna dziewczyna i mi gg dała zastanawiam sie czy to ty

Gość rolóś
Bał a ona nic jej niemoże zrobi bo kase ta dru ga ma to to jest coś co niepowino buc! * sory zabłedy mam zdarte juz literki z przycisków i czasem na 2 guziki naciskam i głupoty czasem pisze

Tak ,to ja .Napisz do mnie. Wiesz co chciałabym abyś mnie przeleciał. Już teraz .Co Ty na to?