Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimiennnaaaaaaaaaa

MAM 26 LAT I NIGDY NIE MIALAM FACETA

Polecane posty

Gość bezimiennnaaaaaaaaaa
germany a z czego mam byc zadowolona?

Gość smutna i rozgoryczona
ja tych tandentych gości nie zaliczam do chłopaków bo to oni myśleli że mnie poderwią a ja nie wiedziałam co robić żeby się odczepili, więc to nie były związki.... strasznie mi jest przykro bo bardzo bym chciała móc tak jak inni, czekac na faceta kiedy do mnie przyjdzie, móc się do niego przytulić, mieć oparcie, zacząć obchodzić wreszcie, pierwszy raz w życiu te cholerne walentynki!!!!!!!! bo o seksie to nawet nie wspomne:(:( bardzo bym chciała w końcu móc zacząć uprawiac seks bo narazie nie jest mi to dane, nie mam przyjemności dać żeby dać:( nie jestem zakonnicą i kiedy już kogoś spotkam kogo będzie można nazwać moim chłopakiem to podejrzewam, ze nie będzie musiał długo czekać żeby mnie skonsumować, tak długo na to czekam......to żałosne ale nawet jak idę na kontrolę do ginekologa to mi jest tak strasznie przykro, ze nie ma potrzeby prosić o pigułki anty:(:(:( jestem do niczego:(

Gość 423432432432
a gin ci sie pyta, jaką chcesz antykoncepcję?? jak macie takie parcie na zwiazki, to po prostu starajcie się zmienic osobowosc na b. smiała, podrywac i minuta dziesięc i bedziecie zajęte

Gość miksturka
Ja mam rocznikowo 28 też nie miałam nikogo i nie wiem czy jeszcze chce mieć.

to ze mną jest chyba coś bardzo nie tak bo na prawdę nie jestem brzydulą, szału może nie robię ale nie jest tak źle a jak staram się podrywać to uciekają:( myślałam, ze jestem zbyt nachalna więc starałam sie bardziej powoli, małymi krokami i też nic:( gin się nie pyta, bo chodzę do jednego cały czas i mnie już trochę zna, byłam u niego jako dziewica i tak już jest, ja nie proszę, on nie pyta

Gość mister germany
wyjaedz z tej wsi !!!!

Gość 423432432432
to staraj sie dalej, i z wyczuciem... ja myślę że to kwestia umiejętnosci głównie, a nie wyglądu. Kiedyś o tym trochę mysalałam, widziałam w programie policyjnym audycję o oszuscie matrymonialnym , gosc sie ozenił z paronastopa kobietami. A wyglądał tak, że rzyg... no i jak to zrobił? Umiał podejsc, i znalezc ofiarę.. z drugiej strony facet się marnował, powinien robic kursy dla samotnych... :p

Gość miksturka
Musisz się zakochać najpierw a nie tak uderzać do pierwszego lepszego.

bardzo bym się chciała wyprowadzić, ale to nie jest takie proste-weź się wyprowadź:( to nie jest tak, że zaczepiam byle kogo, staram się zaczepic kogoś kto mi sie podoba ale zawsze dostaję porządnego kosza:( dlatego tracę nadzieję że w ogóle ktoś jest na tym świecie dla mnie:((( jak istnieje świat to istnieją stare panny i pewnie niestety ja mam nią być:(

Gość kacperrrrr
w tym wieku ciezko kogos poznac taka prawda

Gość Nikka9q
Ja niestety też się obawiam, że mnie nikt nie jest przeznaczony...

Gość rafciu
Napisz z chęcią przytulę

ja też nie mam przytulanek od 26 lat:O ale ja nie mam parcia na tą całą wzajemną kontrolę i wierność, tfu! tylko mógłby mnie już mój tygrys z marzeń przytulić ILE MOŻNA CZEKAĆ!!! to najbardziej spóźnialski tygrysek w dziejach świata:)

Gość gość
gdy mialem 20 lat to zakladalem takie tematy na kafe i na innych forach, tez mi pisali ze znajde i co? teraz 28 i nadal nie znalazlem ,tyle sa warte przepowiednie z kafe i kazdego forum. wisze na portlaach randkowych od lat bez rezultatu,my jestesmy poprostu nie atrakcyjni i nikt nas niechce ,najgorszy sort.

Ty wyżej, to może znajdź sobie jakieś inne zajęcie:D ja bym nie dała rady z kimś kto od 8 lat ma ciśnienie na związek, są lepsze rzeczy do robienia niż zajmowanie się dziewczyną/facetem, bycie niańką:O

Gość gość
broken,ja pracuje ,mam tez hobby, ale jestem samotny, to nie chodzi o parcie tylko o to ze my tez chcemy byc szczesliwi a 30 lat juz niebawem stuknie.

gość dziś broken,ja pracuje ,mam tez hobby, ale jestem samotny, to nie chodzi o parcie tylko o to ze my tez chcemy byc szczesliwi a 30 lat juz niebawem stuknie. x to przytul tygryska, tyle Ci mogę dać:) tulaska;)

Gość gość
Nie ma czego żałować, byłam w związkach , źle się kończyły. Odpuściłam, zajełam sobą, pięć lat byłam sama. I poznałam, bez szukania. Bo nie szukałam. Ma być to będzie. Jak nie to nie ma co rozkminiać, tylko żyć na ful dla siebie.