Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

gdzie chodzic, zeby kogos poznac? czy siedziec na tyłku i dac juz sobie spokoj

Polecane posty

Gość dołektotalny

kobiety lat 30 - gdzie chodzicie wieczorami na tzw. miasto, zeby kogos poznac. Udalo wam sie poznac kogos przy okazji takiego przypadkowego wyjscia?

Tam poznajesz wszystkie swoje partnerki i później dziwisz sie ze żadna nie chce się z Tobą związać?? :D

Gość jesli moglaby byc milosc
Moze wybrac kogos wsrod znajomych?wszyscy sa zajeci?

Gość dołektotalny
tak, wszyscy sa zajeci :) tylko ja sie taka ostałam sama jedna. to jest tak tragiczne ze az smieszne :) Swietny pomysl z ta latarnia.

Gość zapisz się na jakieś zajęcia
np taniec brzucha albo coś, gdzie chodzą dziewczyny, zaprzyjaźnij się z nimi i wychodź z nimi na miasto; wkręć się w jakieś towarzystwo

Gość floppi
w sumie nie trzeba chodzić :) można zajrzeć na fb, sympatie czy http://toster.pl :) troche tych stronek dla niesmialych jest ;p

Gość tyuioiop09
w klubach jest facetów do wyboru do koloru. nie czaję jak mozna mieć problem z poznaniem faceta.

Dołek totalny: a chcesz koniecznie na żywo poznać?Jeśli tak,to jakaś znajoma musi uprosić męża,żeby dla Twojego dobra pozwolił jej z Tobą pójść do klubu,żebyś mogła sobie kogoś poznać. Jeśli dopuszczasz net,to zawsze zostają portale randkowe :)

Gość a może idź tam
gdzie kręcą te tasiemce wyświetlane w polsacie. Dużo tam jest facetów po 30tce,pięknych,bogatych,wolnych i zdrowych na umyśle. Napewno na któregoś się natkniesz,może wyniknie z tego coś poważnego,poprosi cie o reke ,ty się zgodzisz(cały czas czekasz na tego jedynego) ,pobierzecie się,wyjedziecie na miesiąc miodowy gdzieś w odległe rejony(przecież taki aktor do biednych nie należy,śmiało możecie sobie na coś zwariowanego pozwolić) i będziecie żyć długo i szczęśliwie jak w bajce o kopciuszku. Trzeba tylko chcieć i ruszyć dupsko,samo nic nie przyjdzie,no chyba,że bieda. powodzenia życzę.

Gość dołektotalny
Do klubow to chyba chodza studenci, ale ni8e mowie, bo nie jestem stala bywalczynia, moze w moim miescie jest jakis klub, do ktorego chodza faceci ok 30 z wlosami na glowie i w odziezy bez paskow. Silownia, basen i kurs zeby poznac kolezanki na wyjcia brzmia sensownie. Aktorzy z polsatu :D Ja nie jestem az takim lachonem, zeby nie wiadomo jacy faceci na mnie lecieli. No trzeba realnie oceniac swoje szanse ;)

Dołek totalny: wpisujemy w wyszukiwarkę nazwę miasta,potem słowo "klub" i coś na pewno wyskoczy.Masz lepszą opcję? Co do basenu,to nie jestem przekonany; ostatnio kilka razy byłem i nic sensownego do zawarcia bliższej znajomości nie było ;) Odzieży bez pasków? Cholera,albo ja nie łapię...

Gość do lasu juz
pieszo

Gość dołektotalny
xXxXxXxTtTtTt, ale podchodzisz i zagadujesz? czy oceniles, ze wizualnie nie ma nikogo ciekawego? No z googli umiem korzystac, ale do klubow chodza glownie studenci, a faceci ok 30stki i po to sa zmeczeni po pracy, maja zony, a jak nie maja to nie wiem, wydaje mi sie ze pub z kumplem. Ale w sumie co ja plote, przeiez kluby sa znane z tego, ze duzo ladnych dziewczyn mlodych (przed 25) przychodzi ;) wiec panowie starsi pewnie tez. Do lasu jeszcze zdaze isc i skonczyc z soba :P

Gość dołektotalny
Prosilam znajomych zeby mi kogos przedstawili, niby zartem ale zawsze. I kolezanki i kolegow - nie chcieli. Probowalam sie powpraszac na jakies imprezy do ludzi z pracy - no nie udalo sie. Jestem skazana na bycie stara panna.

Gość dołektotalny
Ze stolicy ;)

Gość dołektotalny
No widzisz, jak ja mam ciezko :P i to tego zajete kazdy jeden :P