Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W duecie K>L

Na fb zobaczyłam, że moja chrześniaczka za miesiąc ma 18 urodziny

Polecane posty

Gość W duecie K>L

To córka mojego dalekiego kuzyna 5 woda po kisielu. Wzieli mnie na chrzestną bo zupełnie nie mieli kogo wręcz prosili, żebym sie zgodziła, bo wszyscy im odmówili. Miałam wtedy 17 lat, rzadko się z nimi widuje, można powiedziec że tylko przypadkiem, ale jesli juz się spotkamy są to w miare miłe spotkanie, nie ma między nami żadnego gniewu. Oni doskonale zdają sobie sprawę dlaczego zostałam chrzestną. Teraz patrze że dziewczynka 2 marca kończy 18 lat. Kurcze zupełnie zapomniałam że ona już taka duża. Nie wiem czy będą coś organizowac, czy nie, czy w ogóle będą mnie zapraszac. Wiem tylko że nie mamy kasy. totalna masakra córka w tą zimę ciągle chora 500zł wydaliśmy na lekarzy i leki, ja nie pracuje. Może gdybym zobaczyła wcześniej to bym coś wymyśliła ale obawiam się, że w ciągu 3 tyg nie wymysle nic. Nie wiem sama, myślicie że gdybym kupiła np coś ze srebra do 150zł kolczyki czy bransoletkę to było by bardzo mało?

Gość No co Ty, 150 zł jest ok
jak rzadko się widujecie

Gość W duecie K>L
bransoletka ładne. perfum nie chcę kupowac bo ja tej dziewczynki prawie nie znam i nie wiem czy bym trafiła w jej gust. w sumie z biżuteią tez mogę nie trafic ale to i tak chyba najlepszy pomysl

Gość krysia-marysia
pamięc jest najważniejsz.

Gość krysia-marysia
Z tą biżuterią to też nie wiadomo czy trafisz w gust. Podam przykład: dostałam na gwiazdkę karnet do jubilera za 100 zł. I chodzę tam co jakiś czas, żeby ten kupon wymienić na coś ładnego, ale mam problem. Biżuterii mam naprawdę sporo, pierścionków nie noszę i właściwie nie wiem co sobie wybrać... Więcej szczęścia dałaby mi stówka (torębke bym sobie nową kupiła albo biżuterię z galerii). A tak prezent dostałam, który właściwie mnie jeszcze nie cieszy.