Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienki od bleble ble

Jak w przepisie jest MASŁO, to dajecie masło czy margarynę?

Polecane posty

Gość sukienki od bleble ble

Moja mama chyba zawsze dawała margarynę. Ja wczoraj robiłam swoje pierwsze ciasto, w przepisie było masło, dałam masło i mi nie wyszło. Może to nie wina akurat tego masła, ale jak to jest? Czego używacie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość GretaBarboo
raczej masło, bo ciasto jest smaczniejsze. A już szczególnie do ciasta kruchego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sukienki od bleble ble
No prawdziwe masło, a jakie inne? Ale masło, tak? Nie margarynę? To tak w sumie do czego używa się margaryny, skoro w każdym przepisie jest MASŁO? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maladuzami
Moja mama też raczej margarynę. Ja tam daję masło, w końcu nie piekę codziennie, żeby to była aż taka oszczędność, a smakuje lepiej. Moim zdaniem nie wyszło, bo albo przepis był zły albo coś źle zrobiłaś.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
margarynę daje się bo jest tańsza:) Ja najczęściej daję pół na pół, zwłaszcza jeśli robię większą ilość i musiałabym zużyć więcej niż jedną kostkę masła.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ghjhj
nie w kazdym przepisie jest masło, w niektórych jest margaryna :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość domarlena18
margarynę:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×