Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tęsknię za moim szatynem

Polecane posty

Gość Maciek a mam pytanie
czy zgadzasz się na wytrysk w usta? to nie jest upokarzające wg Ciebie dla kobiety? i czy nie masz oporów by pocałować po tym partnerkę?

a skad Ty wiesz co zaba robi?:-O nie znasz jej

@FM: nie, nie wem, Twoje slowa nie oznaczaja dla mnie prawdy objawionej, ale przyjmuje je do wiadomosci jako opinie;)

Gość popycham posty
+

Gość Maciek a mam pytanie
a możesz mi odpowiedzieć? już dość szeroko piszesz o swoich preferencjach seksualnych więc raczej sfery intymnej nie narusza moje pytanie:)

Ja wlasciwie nie napisalem o swoich preferancjach nic za wyjatkiem jednej rzeczy:) Ale slucham pytania, najwyzej uchyle sie od odpowiedzi.

Gość koniec szansy bycia samej
początki wolności R. A. Stern

@Maciek: aaa sorry nie widzialem pytania. Nie rozumiem tego fetyszu prawde mowiac, ze ktos koniecznie musi "spuscic sie w usta". Prawde mowiac ja jam bym tego nawet nie chcial.

@xxx: tak, w druga strone uznaje. W tamta tez uznaje, ale napisalem, ze mnie to nie kreci. Nie mowie, ze nigdy przenigdy;)

Gość pawełek na zimno
szykuj sie na odwiedziny

Chyba nie Maćku ;) A dlaczego uznajesz tylko w jedną stronę. Masz jakieś opory???

@ifka: o matkooooo, nie mam zadnych oporow, po prostu nie lubie, ale jak jest koniecznosc to nie ma problemu. Nie napisalem w tym sensie, ze jest to jakas kwestia zasadnicza dla mnie, bardziej poswiecenie. Natomiast w zblizeniu chodzi o to, zeby obie strony mialy komfort i przyjemnosc. Ale jak trzeba sie czasem poswiecic to oczywiscie tak. Ale nie bede wmawial sobie, ze aktywny oral sprawia mi przyjemnosc.

a ja tam macka rozumiem każdy lubi co chce najważniejsze to nie udawać tylko dlatego, że inni są zdziwieni

Nie no to akurat nie jest jaki wielki mega problem, ale ja na przyklad nie zmuszalbym kobiety to tego slynnego polyku (chore dla mnie) czy seksu analnego, jesli by nie chciala. Mysle, ze wszystko jest kwestia dogadania sie.