Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sajdisadjisajiddisja

Nie mam facebooka

Polecane posty

dziwne co ? :)

A czemu dziwne? Ja też nie mam.

Gość julia94
nie żyjecie :D

Tak, dziwne. Niestety takie sa czasy, ze czesto nieposiadanie np. fesbuka wiaze sie z "byciem z tylu". Za jakis czas nieobecnosc w necie bedzie rowznoznaczna np. z nieposiadaniem komorki.

Typowe. Nie masz facebooka = nie istniejesz :D

Ja też nie mam fejsa, ani nk, twittera i innych dziwnych tego typu rzeczy, bo i po co? jakoś do szczęścia i życia to nie jest mi potrzebne

To tylko fejs jest wyznacznikiem tego, że się jest w necie? A fora dyskusyjne, maile itd. to mało? Mój kumpel nie ma ani fejsa ani komórki. Ale internet ma :P

a ja mam konto na kafe:) to lepsze niż fejs, mniej fałszywe. :) pozdro

Ale nie naskakuj na mnie;) Nie moja wina, ze fesjbuk jest najwiekszym portalem spolecznym na swiecie i wiele aplikacji jest podpietych pod niego.

No wlasnie to dla niektorych jest dziwne ;) Miałem ostatnio smieszną sytuacje, bo spotkałem na imprezie kuzynke, której nie widziałem X lat i początkowo wystraszyła sie mnie. Oczywiscie przedstawiłem jej sie i powiedziała, ze mnie nie poznała... A poznałem ją dlatego, ze wczesniej widziałem ją na facebooku :) Osobiscie mam tam wirtualne konto, ale rzadko z niego korzystam, za to moja siorka jest od tego uzalezniona i co jakis czas pokazuje mi nowinki z zycia rodziny ... Moj kumpel jest strasznie zazdrosny o swoją dziewczyne jak zalajkuje czy skomentuje fotke jakiegos chłopa, to jest chore :D Juz nie mowiac o internetowych podrywaczach

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1010253,title,Nie-korzystasz-z-Facebooka-To-podejrzane,wid,14827620,wiadomosc.html?ticaid=11007d

Maciek - ja nie naskakuję na nikogo. Aha. Czyli jestem szaleniec i psychopata :D

Pierwszy przyklad z brzegu. Jade jakis czas temu autem, slucham Planety FM i tam jakis konkurs o bilety i koles mowi, ze szczegoly na naszym fanpage na fejsbuku.

Fejsbuk takze jest wlasciwie konieczny do prowadzenia jakiejkolwiek dzialalnosci: medialnej, politycznej, gospodarczej, kazdej w ktorej chce sie miec dostep do jak najwiekszej ilosci odbiorcow.

Gość a właśnie
usuwam facebooka wkurza mnie to zaproszenia przysyłały mi osoby które mijam codziennie na ulicy i ani cześć ani dzień dobry ani pocałuj mnie w dupe a na fejsie wielcy przyjaciele. mam to gdzieś mam nk ale też myślę żeby usunąć

Gość jkljlkk;jk;
ja mam ale bez zdjęc, z fałszywym naziwskiem, ot tak - potrzebne mi to na uczelnie niestety :P a raczej zostalo wymuszone przez innych, nie korzystam ogolnie, z nikim nie pisze, nie przyjuje zaproszen, mam ciekawsze zajęcia przy komputerze;)

Gość Ada-Balon
a ja uważam ze facebook jest strasznie nieintucyjny i nie mam pojęcia, jak ludzie z niego korzystają. Korzystając z niego czuję się jak upośledzona.

Gość Nicolka....
Ja tez nie mam fejsa,nk i co tam jeszcze jest. Nie potrzebne mi to...