Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgytehteh

jak wylogowac sie z gmail na telefonie?

Polecane posty

Gość trgytehteh

kiedys zalogowalam sie na gmaila na telefonie mojego chlopaka, od tego czasu on widzi kazdego maila ktorego dostaje na poczte i wskoczyly mu tez moje znajomosci w skrzynke adresową. Wylogowywalam sie mnostwo razy,ale to sie samo chyba loguje spowrotem, jak to wylaczyc?

Gość s89
Zaloguj się na swój gmail, na dole po prawej kliknij "szczegóły", a następnie "wyloguj się ze wszystkich innych sesji" to powinno wystarczyć

Gość gość
to nie dziala. trzeba w tel wejsc w ustawienia> konta i synchronizacja>usun konta. tel zapyta czy na pewno usunac,bo spowoduje to usuniecie powiazanych kontaktow gmail, ale ja usunelam i juz. w komp normalnie nadal mam wszystko.

Gość Stary cwok
Zaloguj sie na swoje konto gmail na innym urzadzeniu i zmien haslo. To spowoduje, ze zalogowanie sie w telefonie twojego chlopaka nie bedzie mozliwe bez znajomosci nowego hasla. Kazde wylaczenie telefonu powoduje wylogowanie, a automatuczne zalogowanie po zmianie hasla nie jest mozliwe. Bedzie mu pokazywalo blad logowania i po klopocie. Sprawdzone, pozdrawiam nieostroznych

Gość gość
Ja nie wiem dokładnie...ale myślę że musisz usunąć konto!