Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HArietta

Czy twoja dziewczyna może iść na kawe z dawnym znajomym ?

Polecane posty

Gość HArietta

???

Gość HArietta
?

Gość discover**
owszem

Gość Nicolka....
Napisze tak. Ja jako dziewczyna moge sobie chodzic na kawe z kim i kiedy chce... ale poniewaz jestem w zwiazku i wiem ze kawa w towazystwie np mojego bylego partnera mogla by mi namieszac w zwiazku lub poprostu zasmucic obecnego partnera dlatego nigdy na takie spotkanie nie pojde. O to Ci chodzilo?

Gość HArietta
Poszłam na kawę z dawnym kolegą, widuje go bardzo bardzo rzadko. Mój chłopak sie wściekł, chce zerwać, a ja już sama nie wiem jak powinno być. Dodam jeszcze, że ten kolega chciał 3 lata temu ze mną być, ale ja nie chciałam i nie chce. Mój chłopak nie przymuje zadnych tlumaczen. Wiem, fakt że on chciał kiedyś ze mną być nieco ubarwia sprawę, ale przecież gdybym coś do niego czuła to już bym z nim była, a nie spotykała się z nim będąc z innym :/

Gość Nicolka....
Oczywiscie masz racje ale... Wlasnie jak ty bys sie poczula na miejscu twojego faceta? Ja zawsze jak dostaje jakas propozycje spodkania to proponuje mojemu by ze mna poszedl. Nawet jak nie pojdzie to tego typu zgrzytow unikne.

Gość HArietta
ale zeby zaraz grozic zrywaniem :(

Związek, to nie jest niewola, tylko wolność we dwoje. Nie można czegokolwiek zabraniać drugiej osobie i mieć o to pretensje, bo to dość niedojrzałe. Mam być kuratorem swojej dziewczyny i jej pilnować? Jeśli się kochamy, nawzajem sobie ufamy, to w takim czy innym spotkaniu nie można dopatrywać się czegoś złego. HArietta, Twój chłopak ma problem z zaufaniem i to w nim tkwi problem. A może chce się z Tobą rozstać i szuka tylko pretekstu. Jeśli Cię naprawdę kocha, a więc i ufa, to sprawa powinna sie rozejść po kościach.