Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie radę sobie z emocjami

Powiedzieć przyjacielowi, zebysmy ograniczyli kontakt?

Polecane posty

Gość naród jest tepy i niedouczony
Damascenka jesteś napastliwa i beznadziejna :-( taką ulgę sprawia ci że ją dobijasz? musisz mieć straszne kompleksy albo nieudane życie że dowartościowujesz się ocenianiem kogoś kogo nie znasz :-O żenujące to jest. W którym miejscu histeryzuje? po prostu pisze, co czuje, boi się rozstania i tyle, przy nim na pewno zachowuje sie jak zwykle. zresztą prawdziwa przyjaźń jest po to, by ze sobą móc rozmawiać o wszystkim.

nie ograniczaj kontaktu tylko po prostu z nim pogadaj co czujesz :-) zapewne rozwieje wszelkie wątpliwości i smutki

"Damascenka jesteś napastliwa i beznadziejna taką ulgę sprawia ci że ją dobijasz? musisz mieć straszne kompleksy albo nieudane życie że dowartościowujesz się ocenianiem kogoś kogo nie znasz żenujące to jest" xxx Ojej, jakie wrażliwe z ciebie dziecko :D Słoneczko ty moje, GDZIE ja oceniłam autorkę, hę? Oceniłam ZACHOWANIE a nie osobę, a to jest różnica :) Idź spać, jutro masz szkołę :) Kolorowych :)

musisz być paskudną osobą i brzydką kobietą, bo niestety taki wredny charakter wychodzi na twarzy :-O współczucia

"musisz być paskudną osobą i brzydką kobietą, bo niestety taki wredny charakter wychodzi na twarzy współczucia" xxx Ojej, ale mi pojechałaś :D Idę płakać. Buuu!!! :classic_cool:

Gość ale dam ma racje
a to, ze mowi to w taki sposob... coz, do dziewczyny prawda nie dociera, to trzeba na nia huknac, zeby pojela.

a skad wy możecie wiedzieć jaka jest racja??? to żałosne :-O

Pomarańczko-autorko, fe! Nie masz odwagi się przyznać, ze cały czas infiltrujesz swój temat? Fe, fe, fe. xxx Skąd pewność? Przeczytaj swoje rozemocjonowane posty. Tak nie pisze przyjaciel. Tak pisze ZAKOCHANA kobieta. xxx Na całe szczęście to nie mój problem.

Gość fioooo fioooo fioooo
Nie ochładzaj kontaktu, po co? Żeby ostatnie wspólne chwile przed wyjazdem zapamiętał w ten sposób? I tak będziesz tęsknić :) Ciesz się tym czasem, który wam został, a te 1,5 roku w końcu minie i będziecie znów się widywać. Raczej skupiłabym się w tym momencie na rozejrzeniu się za jakimś fajnym towarzystwem na czas, gdy twojego przyjaciela nie będzie. Może odnów kontakty z innymi znajomymi?

Damascenka :-( naprawde jesteś żałosna :-(

" Damascenka naprawde jesteś żałosna " xxx Skoro tak uważasz, to czemu mi odpisujesz? Która z nas jest żałośniejsza, hę? Ciap, ciap :)