Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

kto lubi kasię tusk i jej bloga?

Polecane posty

jw plus: na jakie strony o modzie wchodzicie, by zorientować się w co trzeba się ubierać??

Gość Elektronikełe ausf.II
chyba Ty, jak można ją lubić i ten jej blog pisany przez specjalistów i napędzany przez portale plotkarskie

Gość ja lubię
ja lubię jej bloga, podabaja mi się stylizacje i tyle :)

nie mówię, że lubię... w sumie łądne ciuchy prezentuje, jak i wszędzie..... tyle, że ten blog promuje tak lanserski styl życia, że szkoda gadać- śniadanko na tacy, sok pomarańczowy, the times, kawka na wynoc, i na każdym zdjęciu ekspozycja lakieru do paznokci- przybieranie nienaturalnych póz , byle tyle wylansować kolor paznokci, lanserskie jedzenie, promocja słabej literatury i generalnie naiwne myślenie, że to jest prawdziwe życie. no ale cóż....dla niej pewnie tak....naiwna, niezaradna- to widać....ale już wykłada coś na uczelni wyższej, ma kontrakty, swoeje mieszkanie i w ogóle wszystko....ech...

a powiedzcie....może śmiesznie tutj o tym wspominać, ale widzieliście filmy o Smoleńsku- anatomia upadku i katastrofa w przestworzach? ja dziś widziałam. pierwsze czysta propaganda. drugie- ładnie przygotowany dokument dla national geographic

Taa wprost uwielbiam. Jak widzę coś na Tuskównie od razu lecę do sklepu kupić w końcu to prestiżowa celebrytka.

Co do filmów widziałam oba i mam całkowicie odwrotne odczucia do ciebie heloiza.

ma bo my to finansujemy, gdyby nie tatus to nikt by o niej nie slyszal

01:02 - to widzę że niedaleko pada jabłko od jabłoni:D

WHEDIF- to co może Cię zainteresować, to, że Kasia Tusk ma puchatego kota, który niestety nie ma swojego działu na blogu. Jest za mało prezentowsnany i nie napisała jak się zwie. Szkoda....

bo kot jest nieważny, najważniejsze są jakieś łachy i kasa z odwiedzin stron

haha, no ba, może i nie daleko. a co do tych filmów- tzn co???? pierwszy film Ci się podoba, a drugi uważasz za propagandowy?

kota:) powinna stracić do niego prawa rodzicielskie:-P

elektronik- kot jest puchaty. ta cecha przyćmiewa wszystko inne. nie wiesz nawet co to puchaty kot. cudo!

whedif- a uważasz, że kaczor lepszy od tuska?? ja uważam, że wybór jest między złem a złem, trzeba tylko wg własnego sumienia zdecydować, które zło mniejsze. PaliKOT ma miłe nazwisko, ale niestety nie udziela sieę, raz tylko jakieś kadzidło odpalił w sejmie , więc w sumie guzik... tragedia polega na braku jakiejkolwiek porządnej alternatywy dla tych dwóch partii, którymi każdy rzyga. obie były przy władzy i guzik był... a wg sondaży wygrywać może tylko po albo pis. nic innego nie wejdzie do sejmu tak, by mogło rządzić jako partia dominująca. tragedia. jak będą wybory, to nie wiem co zrobię;-ppp

heloiza sorry ze sie czepiam ale wypowiadasz sie jak gimbus:)

Gość za dużo analiz :O
bo ona chyba jest gimbusem, przynajmniej umysłowo "na jakie strony o modzie wchodzicie,by zorientować się w co trzeba się ubierać??" wiesz, normalni ludzie patrzą jaka jest pogoda i żadna pipa nie musi im mówić "ubierzcie rękawiczki". chyba, ze masz 3latka, to sory, na takim poziomie jeszcze możesz nie rozumieć co trzeba ubierać na daną pogodę[czesc\

jesteś chora....mam na myśli co jest modne, jakie połączenia dobrze wyglądają...nie masz żadnych źródeł inspiracji? nigdy nie zastamnawiałaś sie, że możnaby coś zrobić, by nauczyć się dobrze ubierać?

chora? na co? na grypę? a kto powiedział, ze ja muszę się UCZYĆ ubierać? wystarczy posiadać co takiego jak gust zamiast patrzyć na tłum. ale przy Twoim poziomie wypowiedzi, co zauważyli także inni, chyba blog Kasi Tusk jest dla Ciebie idealnym miejscem :)

btw, wpisz sobie w google takie pojęcia jak sarkazm, ironia i kpina

Gość serkowinka1
Oczywiście wszystko co się zwie TUSK nienawidzę. Na blogu byłam raz z ciekawości. Sama reklama dla kasy. Jeśli chodzi o filmy oczywiście anatomia upadku prawdziwy choć nie podoba mi się styl filmów tej Pani no ale liczy się treść. Film dla National to czysta propaganda. Jedyna prawdziwa rzecz - do tej pory nie ma trzeciej czarnej skrzynki POLSKIEJ

hmmm...to ciekawe...bardzo różne wobec tego muszą być interpretacje Polaków...to co mnie z kolei zastanawia...to, skoro scięli jedno drezwo, tą brzoze, to te pozostałe drzewa czemu nie były ścięte??? a poza tym az tak nie wierzę w tą "anatomię"... chociaż diabeł wie w co wierzyć, w co nie. nigdy się nie dowiemy prawdy.

pytam nie tyle o samą tuskównę, co raczej ten blog- jego treść, organizację, ciuchy....takie sprawy. podłapuje rózne takie zestawy odzieży, takie rzeczy...i dziś oglądałam jej stylizacje, byłam ciekawa. szpanerskie to, ale ciuchy zdarzają sie bardzo ładne

Gość serkowinka1
A mnie zastanawia dlaczego zginęły nagrania z kamer z zakładu przy lotnisku. Dziś to już nawet tego zakładu nie ma. I dlaczego dziennikarz który nastawił kamerę na lądowanie i kręcił parę godzin wyłączył ją 2 minuty przed katastrofą ?? No i gdzie jest twarz Pani walentynowicz, w 2010 roku była a w 2012 już nie. Ktoś otwierał grób i profanował zwłoki czy jak ?

była kamera wyłączona na 2 minuty przed? ok- wiec domiema się zabójstwo. DLACZEGO??? po co ktoś miałby to zrobić??