Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

kto lubi kasię tusk i jej bloga?

Polecane posty

Gość Szumszu
Heloizo ty dziecko masz problem ze zrozumieniem jak matka może kochać tak samo wielką miłością swoje dziecko i zarazem męża a zastanawiasz się nad katastrofą ty tego nie pojmiesz poszukaj sobie lepiej jakiegoś terapeuty

szumszu, chyba nie do końca mnie rozumiesz.... ja się MOGĘ pogodzić z tym, że kobieta kocha dziecko równie mocno dziecko co i męża. ja raczej nie mogę pogodzić się z faworyzacją w rodzinie. kochanie dziecka bardziej od męża...brzmi strasznie, bo mój boże co to może oznaczać??? przecież to coś innego!!! a więc co sprawia, że taka powie cos takiego?? to znaczy, że woli spędzac każdy czas z dzieckiem, spac z dzieckiem, interesuje się dzieckiem, ale męzem już dużo mniej....skoro tak rozne rzeczy podlegają porównaniom, to chyba oznacza, że doszło do jakiejś skrajności, jeśli nie nadużycia... jak ktoś może tego nie rozróżniać??

Gość Leokadddddddddd
kobieta woli spać z dzieckiem co ty opowiadasz ? inaczej kocha się dziecko inaczej męża jak jest udane małżeństwo to mąż jest nr 1 a jak coś nawala to miłość przelewa się na dziecko

LEOK...- ale nie denerwuj sie na mnie, bo ja sie z Tobą zgadzam, tak???;-p nie wierzysz mi, że bywa na odwrót? to poczytaj więcej... obawiam się, że dziecka człowiek nie wychowuje nigdy dla siebie. dziecko nie należy do swoich rodziców, jest dla świata, dla kogoś. rodzice mają je poniekąd "na przechowanie". chcesz mieć kogoś dla siebie??? dbaj o relację małżeńską- bo to mąż/żona docelowo jest osobą, z którą budujesz wspólnotę życia. nie dzieci. dzieci to owoc tej miłości, należy kochać je, szanowac i wychowywać. ale nie sądzę, by powinny byc najważniejsze. naturalnie, że wtdy nie starsczy czasu na nic innego

Gość pimpi229
Nie lubie, denerwuje mnie ta bladz, ze ma tyle ciuchow i jeszcze sie z tym bezczelnie obnosi. Sama sie tego nie dorobila, tylko na zlodziejstwie tatusia.

Gość qopwe
Zarabia na blogu ponad 20 tys na tym że tam wchodzicie mało Tusk nam zabrał ?