Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sks.

mycie włosów tylko wodą co o tym myślicie

Polecane posty

Gość znudzilomisietozycie
gddpdpdpwpw ale z ciebie pustak. Jeżeli masz średnią prawie 5 w obecnym systemie edukacyjnym, to nie masz czym się chwalic, jesteś i będziesz trybikiem. Jestes osobą bez pasji i zaineresowań, takie nic. Inteligentni ludzie nie brandzlują się 6 z religii, czy geografii. W liceum wypadałoby już trochę wiedzieć na czym nam zależy, co chcemy robić w przyszłości. Widzisz fryzjerka była dzieckiem i już wiedziała, co chce robić i potrafiła podjąć deceyzje dotyczącej jej przyszłości zawodowej. A ty pójdziesz na studia, dalej będziesz sie średnią onanizować i dopiero jak je skończysz, dowiesz się że całe życie rzeźbiłaś w gównie i nikogo nie obchodzą twoje piątki z plastyki w podstawówce.

Gość była_fryzjerka_89
zdawałam z roku na rok. przestałam się uczyć, bo pracowałam i nie potrzebowałam szkoły. jeśli sądzisz, że poziom w tej szkole jest niższy to będę mądrzejsza od osób które zdadzą ta sama maturę w szkole dziennie. :) matura jest jedna głąbie kapuściany :)

Gość była_fryzjerka_89
gddpdpdpwpw i chciałam Ci powiedzieć, że każdy żyje jak chce. ja nie uważam żeby na naukę było za późno. wychodzę z założenia , że lepiej późno niż wcale. Chyba aż tak głupia nie jestem skoro na 50 osób to mnie zatrudnili do prowadzenia biura oczywiście po zawodówce.. :D hehe ciekawe czemu szef nie zatrudnił damulek po szkole po zarządzaniu..hmm.. z tego co mi mówił to nie szkoła się tu liczy.. sporo osób nawet po studiach nie wie co to praca a tu była potrzebna osoba pomysłowa, inteligenta która potrafi sama sobie radzić na stanowisku. biuro nie upadło. nara

Gość do byłej fryzjerki
Pewnie dlatego nasza bystra była fryzjerka_89 jest już byłą, bo za głupia była nawet na zawodówkę :D :D :D

Nie bierz tej patelni dosłownie. Patelnia to powierzchnia gładka, a włosy już nie. Do nich trzeba dotrzeć szamponem, a nie druciakiem :O

Gość jeszcze dziśa jutro
.

Gość nfjjn
fryzjerka dzielna dziewczyna. a wy jesteście debilami. Uczyć się można zawsze i tylko ludzie inteligentni kształcą się nawet przez całe swoje życie. A debile kończą byle gówno i potem nic nie zrobią, do książki żadnej nie zajrzą. Tumany i dwie lewe rączki. ŻYcia nie znacie żałosne to jest

Gość nfjjn
a niektórzy myją włosy żółtkiem. Żółtko zawiera lecytynę, co jest emulgatorem- rozpuszcza cząsteczki tłuszczu i zmniejsza napięcie powierzchniowe cieczy. Samą wodą nie zmyjesz tłuszczu

Gość była_fryzjerka_89
do byłej fryzjerki to jest mój nick. obecnie pracuje znowu w zawodzie. przynajmniej mam wybór :) bo zdałam egzamin czeladniczy na 5 i zawsze jeśli nie inna praca to mam powrót do zawodu. mogę wybierać a Ty głąbie ?

Gość no toć mówi
a co cie gdd.. interesuje kto kiedy kończy liceum ? Ludzie podobnie myślący jak ty piszą po kafeterii " Mam 22 lata. Czy moge zacząć studia dzienne ?" Nie kuźwa ,weź przescieradło i idź na cmentarz, bo twoje życie i szanse sie juz skończyły !! Bosz..

Gość była_fryzjerka_89
do tego zarabiam więcej niż koleżanki po studiach. ostatni jedna mnie zapytała czy chociaż na recepcji może popracować za tysiąc zł. nie mówię , że ta pensja uwłacza czy coś. ale laska ma 23 lata, studiuje i zero doświadczenia zawodowego. siedziałam tez w kadrach i dziennie do nas przybywało wiele osób po magistrach z zerowym doświadczeniem bądź tylko po pracy np w Tesco na magazynie albo na kasie, hostessy, ulotki.. dostawałam takich CV tysiące. nie znacie mnie, więc nie oceniajcie. jak miałam 16 lat to zmarli mi rodzice i byłam zmuszona iść do pracy. Mieszkałam tylko z siostra starszą o 2 lata po czym ona się wyprowadziła i zostałam sama. jakoś żyję, wszystko co robię to robię sama bez niczyjej pomocy, pieniędzy rodziców itp. nie uważam się za nieudacznika i wręcz przeciwnie ludzie mnie czasem podziwiają..mój zapał, to jak sobie radzę. przeprowadziłam się do dużego miasta. i w wieku 19 lat miałam swoją całkiem spora pensję, robiłam różne kursy itp. nie uważam sie za głupią tylko dlatego że skończyłam zawodówkę. teraz pracuję i sie uczę i potrafię to pogodzić.

Gość była_fryzjerka_89
i jeszcze czasem znajdę czas rano przed praca albo wieczorem po pracy żeby odpisać komuś na forum w naszym kąciku fryzjerskim :P nie są to może rady najlepsze na świecie, ale przynajmniej się staram coś robić jeszcze i pomagać może innym..nie mówię, że każdemu ale może komuś pomogę. Nie jestem zakompleksionym leserem który siedzi tylko i obraża każdego na forum żeby zbić swoje kompleksy.

Gość była_fryzjerka_89
no toć mówi, dzięki, że ktoś trzyma moja stronę :P