Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tluszczowakaczka

Zagrożona ciąża w szpitalu a teściowiie ani razu nie odwiedzili mnie w szpitalu

Polecane posty

Gość tluszczowakaczka

Jestem w 7 miesiącu większość czasu spedzilam w szpitalu a oni ani razu mnie nie odwiedzili mimo ze szpital miesci sie bardzo blisko ich domu

Gość a skąd wytrzasnęlaś taki
przykre, ale mam takich samych teściów niestety i powiem Ci szczerze, że najszczęśliwa jestem jak w ogóle nie muszę ich oglądać, więc po co sie tym przejmujesz- nie warto

wspolczuje, ale dziecko masz dla siebie, oni nie musza w tym uczestniczyc. rozni ludzie sa. moi tesciowie tez sa zryci,ale po swojemu. wazne zeby maz byl za toba

Gość Emuuula
Ja również często przebywałam w szpitalu, ale nie miałam parcia na odwiedziny, nie lubiłam i ograniczałam do minimum. Może najzwyczajniej zadzwoń do nich.

Gość tluszczowakaczka
jA mam dzwonic troche glupie mi sie to wydaje

Gość Emuuula
Ja mam z tesciową rewelacyjne kontakty, także dlamnie nie byłoby problemem zadzwonić, ale to już zależy od tego w jakich kontaktach ze sobą zyjecie. Leż , odpoczywaj, a nie stresujesz się tym czy odwiedzą cię czy nie.

Gość tluszczowakaczka
teraz tezjestem w szpitalu a ich dom widze praktycznie z okna bardzo to przykre

I ciesz się a nie martwisz, jak się urodzi dziecko i się pojawia to delikatnie uswiadomisz ich że nie masz ochoty ich widywac i dziecko tak samo jak oni nie mieli w ciąży Ciebie. Ja mam taki charakter akurat że co pomyśle to powiem tak więc pewnie bym ich wypieprzyla z hukiem :p

Gość ciąża i same problemy .
a dlaczego Ciągle jesteś w szpitalu co się dzieje? :(

Gość tikal
powiedz im, że Ci przykro

Gość ciąża i same problemy .
a dlaczego Ciągle jesteś w szpitalu co się dzieje? :(

Gość tluszczowakaczka
dorotka tak wlasnie chyba zrobie ale czy kiedys dziecko nie bedzie mi mialo za zle ze odseparowalam je od dziadkow

Gość tluszczowakaczka
duzo by wymieniac bakteria w moczu grzybica przedwczesne skurcze nadcisnienie

Gość egfjvhjkmdxh
a na cholere Ci w szpitalu teściowie? :D Ty Bogu kobieto dziękuj a nie się przejmujesz xD

Gość olej ich i nawet
nie chciej znać ja też mam ciąże zagrożona oni o tym wiedzą a przez teściową wylądowałam ze skurczami w szpitalu oczywiście nawet się nie zainteresowała to już 2 m-ce i ani telefonu ani smsa od nich . Jak się dziecko urodzi to będę wpajac mu że babcia z dziadkiem nie istnieje

Wiem co czujesz autorko. Ale ludzie niestety nie zmienisz :) Nie zawracaj sobie nimi głowy ,w odpowiedniej sytuacji się "zrewanżujesz" ;) Zajmij się sobą i dzieckiem. Ja 7 tygodni leżałam na potrzymaniu z silnym krwotokiem .Potem po porodzie też parę tygodni (komplikacje po cesarce). I co? Teściowa odwiedziła mnie RAZ na 10 minut.Ani razu nie spytała się co z dzieckiem,ze mną....tylko interesowała się "czy synek ma poprane i ugotowane" :o Szwagierka też mnie nie odwiedziła,nie zadzwoniła.Było mi przykro bo dobrze w tym czasie sie bawiła a mi potem patrzyła sie w oczy i mówiła że miała mnóstwo pracy :o W każdym razie wtedy sobie powiedziałam w myślach że nie daj boże będzie w takiej samej sytuacji jak ja to postąpię tak samo.Niech poczuje jak to jest ;) Minęło parę lat.....tydzień temu poroniła.Nie ma mnie przy niej i nie będzie.

autorko mialam identycznie!!! calymi dniami w domu siedziala! przysza dopiero wnuka zobaczyc!! wrrrrrrrrr a 9 razy w szpitalu bylam!! polowe ciazy tam spedzilam a szpital 5 minut autobusem!!

moze nie chca odwiedzac bo jestes w ciazy zagrozonej i boja sie po prostu przchodzic i moze... denerwowac. Tak mi sie wydaje. Autorko, dziecko sie jeszcze nie ur a ty juz bedziesz je separowala od dziadkow. Jezu , jak teraz te dziewuchy maja glupio we lbach to nie moge. :P

naprawde tak bardzo pragniesz ich wizyt?a gdyby za często cie odwiedzali pisałabyś że cię w szpitalu nawiedzają :) nie dogodzisz nigdy kobiecie:) dużo zdrówka i mniej nerwów życzę :)

Nie będzie miało, będzie starsze samo będzie decydować o tym czy chce widywac dziadków czy nie ma na to ochoty bo nie wszyscy dziadkowie są wspaniali tzn dziadek zawsze jest lepszy tak mi się wydaje a babki przemadrzale i przewrazliwione bo one to robiły tak i powinno się robić i chować tak,takie pierdolenie

Gość A co ty się zakochałaś
w teściach że tak przeżywasz? Odwiedzają cię twoi rodzice? Jak tak, to powinno ci to wystarczyć a o teściach już teraz sobie pomyśl co trzeba bo jak to sie mówi przyjaciół poznaje się w biedzie a skoro oni unikają szpitala to nie należą to grona przyjaciół, będą już zawsze tylko teściami i pewnie wobec ciebie tylko tych chcą być.

Gość A co ty się zakochałaś
miało być - tym chcą być.