Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyczne niedzielne

szanowni panowie a co powiecie na to?

Polecane posty

kobieta, młoda, nawet atrakcyjna. Długie ciemne włosy, jasna cera, sylwetka przeciętna. Jak większość kobiet kompleksy ale mniejsza o to. Na co dzień jeansy, koszulki, koszule itp. skórzane kutki, kamasze (ale stara się kobieco wyglądać, nawet jak na ten styl) zazwyczaj delikatny makijaż. Skończone studia, typowo męski kierunek - praca w zawodzie. W pracy twarda, w domu wolałaby żeby rządził facet :P Kobieta wykształcona, umiejąca zadbać o dom, fakt nie za dobrze gotująca ale uczy się. Raczej spokojny charakter ale uparta. Wolny czas lubi spędzać w domu oglądajac dobry film albo w pubie ze znajmomymi. Raczej kiepska z niej imprezowiczka...Czy moglibyście zainteresować się kimś takim drodzy faceci? :)

Gość skoro zadaje tak głupie
pytania to wątpię w jej intelekt...

Gość koloolo242424
Facet 25 lat raczej przystojny nie lubiący imprezować czas najchętniej spędzał by z rodziną w domu, mający ambicje, prowadzący własną działalność, dwa samochody, spory kawał ziemi, mający poczucie humoru ale bardzo nieśmiały siedzi sobie teraz przd komputerem i czyta kafeterie hehe życie jest brutale

niemal każdą kobietą można się zainteresować , ale tylko w wypadku jej zainteresowania co do pewnych zmian wokół siebie oraz jeśli sama stwarza rokujące cechy na przyszłość

jak zapatrują się faceci na takie kobiety...pracujące w męskich zawodach, kobiet których na co dzień nie można spotkać w szpilkach i eleganckiej garsonce czy sukienice...

Gość Generalnie mój typ
tylko te typowo męskie studia i praca - nie wiem jak to na nią wpływa te kamasze hm.. średnio to mogę sobie wyobrazić jeszcze tylko jedno - preferuje partnerski związek- demokracja.

Gość De Tomaso
klasyczne niedzielne - Biorę Ciebie w Ciemno ,dla mnie jesteś idealna ;)

Gość kts98
brutalne, ze osoby z uporzadkowanym zyciem, majace plany nie moga odnalezc drugiej polowki przez nismialosc i skrytosc...

dobra...pracuję na budowie, jestem kierownikiem (jednym z trzech) :D a te kamasze, to pozostałości z rockowego stylu ;P

ogólnie uważam, że z wyglądem wszystko ok...tyle tylko, że nie świecę cyckam i tyłkiem ale ubieram się w miarę kobieco ;)

jak lubisz/lubiłaś styl rock , to zacznij trochę podkręcać ten tyłek i cycki....bo tak to wiesz hmmm lipaaa :classic_cool:

Gość De Tomaso
klasyczne niedzielne -dziewczyno nie każdy facet patrzy TYLKO na ciało (na takich Ci chyba zależy) Pracujesz staras się naet nauczyć gotować .Według mnie fajnie się ubierasz i jesteś podobna w tym do mojej koleżanki, która do biura potrafi się ubrać w stylu dziewczyny harleyowca , na rockowo lub w stylu seksownej sekretarki i to jest w niej fajne :)

no tak...tylko wydaje mi się trochę, ze faceci maja mnie za taką hmm trochę dziwną, jakoś nikt nie che mnie blizej poznać. zainteresowanie jakieś tam jeste ale to nie to czego bym chciała...

Jak poza praca ubierasz sie normalnie to spoko;) A kierownik budowy jest chyba tylko jeden, Ty jestes jednym z kierownikow robot;) Moja znajoma pracuje na budowie i tez chodzi w kaloszach i kasku;)

jeszcze propos rockowego stylu...gram na gitarze :D na akustyku i elektryku ;P

Gość rhytyyikl,km
"kts98 brutalne, ze osoby z uporzadkowanym zyciem, majace plany nie moga odnalezc drugiej polowki przez nismialosc i skrytosc... " 9 k Nawet nie wiesz ilu fajnych mężczyzn jest w takiej sytuacji.

Gość czuje się podobnie
szkoda, że to tak jest...że ludzie którzy szukają swoich drugich połówek nie moga się znaleźć :)

Gość De Tomaso
klasyczne niedzielne - Mi się podobają dziewczyny trochę inne niż wszystkie,przez to wyjątkowe ,to kwestia gustu :)

dokładnie ;)

De Tomaso - miło, dzięki ;)

klasyczne niedzielne nie słuchaj tych , co piszą , ze dla nich wygląd kobiecy się nie liczy , bo to brednie ....nikt z facetów nie lubi babochłopów , chyba że sam popada w kobiecość, ale to już nie jest facet :classic_cool: p.s. które kawałki umiesz grać na git?

wiem, zdaję sobie z tego sprawę. przez tą moją oryginalność do tej pory jestem sama ;)

a pytanie było jeszcze...sporo zagram takich klasyków...od gunsów sporo ;) ale wirtuozem jakimś nie jestem :)

tak mógłbym się tą panią zainteresować nawet pokochać i mieć z nią dzieci -jeśli jest godna zaufania i nie ma dogy przeszłości to zawsze!

Gość De Tomaso
revolver klasyczne niedzielne nie słuchaj tych , co piszą , ze dla nich wygląd kobiecy się nie liczy , bo to brednie ....nikt z facetów nie lubi babochłopów , chyba że sam popada w kobiecość, ale to już nie jest facet rev Ty ze swoim"bogatym" doświadczeniem lepiej nie zabieraj głosu,i nie masz raczej upoważnienia by zabierać głos za wszystkich facetów.Gdy bedzie trzeba to autorka się "odstrzeli" nie bój żaby :P Ja lubię różnorodny styl ,wtedy nie ma nudy ,i ma się co jakiś czas "inną" dziewczynę ,to jest fajne i zdania nie zmienię.Taka dziewczyna jak się odstawi ,to kazdy w okolicy to zauważy .