Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyczne niedzielne

szanowni panowie a co powiecie na to?

Polecane posty

:D chwilkę pracowałam w zakładzie prefabrykacji (na studiach jeszcze) potem biuro projektowe, następnie wkręciłam się do nadzoru :)

Dużo tego;ile lat łącznie (jeszcze zaraz wyjdzie,że podobny układ jak ja w mojej branży)? Babka zaczyna naprawdę robić wrażenie :P

8 ;)

Gość napisz jeszcze czy
połykasz, bez tego nie ma związku

Noooo,czyli doświadczenie w branży masz; po 7 latach na kierownika już spokojnie mozna.I pozostałe cechy... Naprawdę,wygląda na to,że niebanalna z Ciebie kobieta :)

Gość prowokacja jak nic!
"10.02.2013] 23:56 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Prowokacja jak nic: patrzę po tych,których mam w pracy i po tych,których widzę po serwisach komputerowych w pewnym dużym mieście (oni najlepiej leczą moje jakiekolwiek ewentualne kompleksy dotyczące muskulatury) I wybacz koleżanko,że wziąłem Cię za kolegę " V A to dziwne,ze nie wiesz,ze pracownicy serwisu nie maja nic wspolnego z informatykami:P V co do wybaczenia to tym bardziej dziwne,ze wziales mnie za faceta:D,bo ktory normalny facet pisalby o wygladzie wyzej wspomnianych:D

Słuchaj,nie umiesz czytać? Ten "pan 7 nieszcześć" to nasz firmowy informatyk :P Poza tym wbrew pozorom faceci też niektóre rzeczy porównują (tylko w wypadku obu płci co innego) i akurat ta grupa nie wpędzała mnie w kompleksy ;)