Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyczne niedzielne

szanowni panowie a co powiecie na to?

Polecane posty

Gość Pablo83
Czyli trochę złe pytanie zadałaś:P Ono powinno brzmieć: "Gdzie spotkać interesującego faceta i nawiązać z nim kontakt jeśli w pracy sami zajęci, lub większość to nie ten typ faceta"

zdjęcie było raczej dobre bo profil cieszył się powodzeniem ;P spotkałam się nawet z dwoma ale jeden z nich to klasyczny przykład nudnego informatyka (tak, przypuszczałam że taki właśnie jest) ale mimo to chciałam go poznać, nie wyszło, nie spodobał mi się i w ogóle. za to drugi okazał się całkiem fajny ale dość szybko mnie olał :P

Noż kurna,taką apetyczną i ciekawą laskę tak szybko olał?Brzmi to podejrzanie; tu gdzieś musi być jakis spory trup w szafie :P Tak BTW: jak na pierwszy rzut oka rozpoznajesz "nudnego informatyka"? ;)

przeciętny wygląd. koszula w kratkę itp :D i tak trochę przynudzał, zero ciekawych tematów w sumie to nie wiem dlaczego się z nim spotkałam :P

Gość dla mnie prawie ideał.....
..czym tak naprawdę się interesujesz.....męska profesja ...? FiIZYK KWANTOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość De Tomaso
xXxXxXxTtTtTt @Klasyczne niedzielne: IMHO to bardzo ciekawa kobieta.Powinnaś szukać wśród facetów także po kierunkach inżynierskich,bo będą większe szanse na ogólne zrozumienie w związku. Jejku jeszcze w domu ględzić o pracy ? :O Musi wiązać się z inżynierem ,bo z innym facetem się nie zrozumie?No proszę was ,to absurd :D

nie, jestem inżynierem budownictw ;)

Czekaj czekaj... to jeszcze podaj,jakie to sa te ciekawe i nieciekawe tematy (wzbogacenie bazy danych zawsze się przyda :P) Przeciętny wygląd to akurat ocena dość subiektywna (ja np. nie wiem,czy mój wygląd dla jakiejś kobiety nie będzie przeciętny,bo jakkolwiek sporo kobiet oceniało go raczej pozytywnie,to zdarzyła się i taka,która wypaliła że nie jestem w jej typie :P). Koszula w kratkę... hmmm,ja preferuję nieco inne,ale to też kwestia względna ;)

Gość a ja w twoj cymbale
skoro zadaje tak głupie pytania to wątpię w jej intelekt... (((((((( kobieta nie wierzy w siebie dlatego pyta ciulu i sam głupi jestes skoro nie rozumiesz

i słowa krytyki sie przydadza, miło ;P

głównie rozmawialismy o jego rodzinie i serialach z informatykami ;P

"głównie rozmawialismy o jego rodzinie i serialach z informatykami ;P" x No to już rozumiem :D A reszta punktów?

w domu jestem inna niż w pracy ;P

jaka reszta punktów? ;)

nie, od roku ;)

Klasyczne niedzielne: i tak szybko na kierownika?Nawet po budownictwie to z reguły tak szybko nie idzie,chyba że mają wakat i szukają kogoś na gwałt (:P),jak to nieraz określają "nadzorcy niewolników" :D No chyba że jesteś taka bystra i masz takie ładne CV ;) Ale rok ogólnie,czy na tym stołku?Bo jesli to pierwsze,to widzę że młoda dziewczyna z Ciebie jeszcze ;)

wcześniej robiłam co innego :) od roku jestem tym kierownikiem :P

Gościu,a nie pomyślałeś,że ona chce w domu odpocząć troche od swojej zawodowej roli i naładować baterie?Silna i zdedcydowana w pracy pani kierownik chce się pewnie w domu poczuć słabą kobietką,którą facet otoczy silnym i troskliwym ramieniem oraz o wszystko się zatroszczy ;)

Gość prowokacja jak nic!
"0.02.2013] 17:21 [zgłoś do usunięcia] klasyczne niedzielne przeciętny wygląd. koszula w kratkę itp i tak trochę przynudzał, zero ciekawych tematów w sumie to nie wiem dlaczego się z nim spotkałam " od lat wszyscy dla jaj utozsamiaja informatyka w koszuli w krate:D Zapomnialas jeszcze dodac,ze ta koszula byla flanelowa:D Tak sie sklada,ze znam wielu informatykow i dziwnym trafem jakos wszyscy sa mega przystojni,cholernie inteligentni i maja wiele zainteresowan np. zeglarstwo, a po pracy nawet nie dotykaja kompa:P

Kolego,to chyba nie do końca,bo owszem: znam jednego informatyka,co nawet dba o formę,ale drugi (u mnie w robocie) to już wygląda jak 7 nieszczęść (czyli żadna konkurencja dla jakiegokolwiek faceta,ale jakaś go chciała),a co po sklepach komputerowych widzę (jako facet tyle o ile,nie taksuję wzrokiem) to też chyba niespecjalnie zagrażają innym w walce o babkę. A co do autorki,to zobaczymy czy się jeszcze pojawi i czy coś ciekawego napisze ;)

Gość Pablo83
Może i prowokacja( choć pisanie że każdy informatyk mający konto na portalach randkowych to człowiek przystojny, inteligentny i z pasjami to przesada bo raczej tacy tam nie zaglądają:P) Ale ja wolę wierzyć że autorka jest ciekawą intrygującą osobą. Że ma coś z osobowości jakiej oczekuje od kobiety: jest silna, niezależna a jednocześnie czuła i delikatna. Kobiety która można się opiekować wspierać ją ale jednocześnie ma własne zdanie i jest samowystarczalna. Kobiety która liczy się z moim zdaniem a jednocześnie potrafi sama podejmować decyzje.

Pablo83: takie kobiety istnieją,bo np. taka jest żona mojego kumpla: w pracy zajmuje wysokie stanowisko i nie ma z nią zmiłuj; jednocześnie wobec mojego kumpla jest czuła,kokieteryjna,opiekuńcza i wyrozumiała (zresztą powiem szczerze,że naprawdę ją polubiłem,bardzo sympatyczna i rozsądna kobieta). Ciekawe,czy autorka też jest takim typem? ;)

Ja powiem na to, że: ... w KFC zjesz smacznie i zdrowo. ... cif w mig usuwa nawet spieczony tłuszcz, ... a w Lidlu są najniższe ceny.

Gość prowokacja jak nic!
" 22:10 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Kolego,to chyba nie do końca,bo owszem: znam jednego informatyka,co nawet dba o formę,ale drugi (u mnie w robocie) to już wygląda jak 7 nieszczęść (czyli żadna konkurencja dla jakiegokolwiek faceta,ale jakaś go chciała),a co po sklepach komputerowych widzę (jako facet tyle o ile,nie taksuję wzrokiem) to też chyba niespecjalnie zagrażają innym w walce o babkę. A co do autorki,to zobaczymy czy się jeszcze pojawi i czy coś ciekawego napisze " V raczej kolezanko:P No to ja nie wiem skad masz takich znajomych:D Ja znam samych przystojniakow z pasjami:Pi dobrze ubranych.

Gość prowokacja jak nic!
" 22:10 [zgłoś do usunięcia] xXxXxXxTtTtTt Kolego,to chyba nie do końca,bo owszem: znam jednego informatyka,co nawet dba o formę,ale drugi (u mnie w robocie) to już wygląda jak 7 nieszczęść (czyli żadna konkurencja dla jakiegokolwiek faceta,ale jakaś go chciała),a co po sklepach komputerowych widzę (jako facet tyle o ile,nie taksuję wzrokiem) to też chyba niespecjalnie zagrażają innym w walce o babkę. A co do autorki,to zobaczymy czy się jeszcze pojawi i czy coś ciekawego napisze " V no to nie wiem skad masz takich znajomych:D Ja znam samych przystojniakow z pasjami i dobrze ubranych.

Prowokacja jak nic: patrzę po tych,których mam w pracy i po tych,których widzę po serwisach komputerowych w pewnym dużym mieście (oni najlepiej leczą moje jakiekolwiek ewentualne kompleksy dotyczące muskulatury) ;) I wybacz koleżanko,że wziąłem Cię za kolegę ;)

a co mam napisać jeszcze? :P

Mógłbym spłycić zgodnie z kafeteryjnym zwyczajem do wieku i miasta,ale spytam raczej o resztę doświadczenia zawodowego :P