Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie:

Do krórego roku życia wasze dzici dostawały mleko modyfikowane?

Polecane posty

Gość Pytanie:

Do którego roku życia poiliście dzieci mlekiem modyfikowanym z butelki w ciągu dnia lub choćby przed senem?

Gość ktos już założył taki sam tema
t dzisiaj więc znajdź go i nie zaśmiecaj forum

Gość moja pila mleko
modyfikowane praktycznie od samego poczatku (nie mialam pokarmu) do 10 miesiaca zycia pozniej wogole odrzucila mleko dzis ma 1,5 r. i niezbyt przepada za melcznymi rzeczmi a mleko czy kakao tez nie wypije choc dziwie sie jej czemu nie chce kakao pic :D ale chyba bym nie dawala do kilku lat mleka modyfikowanego tylko po roku wprowadzilabym krowie powoli

Gość Pytanie:
Nie wiem co ktoś dziś założył, ja się pytam na swoim ze swoich własnych powodów, które wyjaśnię później jak już dostanę odpowiedzi.

Gość Pytanie:
Piszcie piszcie dziewczyny! Nie bójcie się pisać szczerze, nikt tu nie będzie z niczego rozliczany.

Gość tak sobie myślę ooooo
do roku czasu

Gość Pytanie:
Piszcie piszcie! Potrzebuję co najmniej kilkanaście SZCZERYCH odpowiedzi, wtedy napiszę dlaczego pytam.

Gość moja pila do 18miesiaca
zycia, potem nie chciala, po chorobie z temp. odstawila sama. Ale moze dlatego ze u nas nie pilo sie mm w butelce ze smoczkiem od prawie 10r.z. To nie byl rytuar jakis przed snem czy cos. Poprostu mleko jako do picia.

Gość moja pila do 18miesiaca
od 10 miesiaca hahah

Gość pytanko25:)
do 5 roku zycia

Gość mama małego alergika 34
Moje dziecko piło modyfikowane prawie do 3 lat :) do roku z butelki, potem z kubka niekapka :) w międzyczasie jadło produkty z mlekiem krowim - np. budyń na nim ugotowany.

Gość Pytanie:
Piszcie jeszcze dziewczyny!

Gość Pytanie:
Piszcie!

Moja córa ma 2 lata i prawie 5 miesięcy i nadal pije mleko modyfikowane.

Gość no a ile tych odpowiedzi potrz
ebujesz w sumie?

Gość Pytanie:
Reprezentatywną liczbę. Ale konkluzja będzie bardzo interesująca naprawdę! :)

Gość Pytanie:
Jeszcze trochę za mało osób się wypowiedziało. Poczekam do wieczora i wtedy nastąpi dalszy ciąg tematu - ten ciekawszy! :) Tylko proszę o NAPRAWDĘ SZCZERE odpowiedzi. Nikogo nie będę z niczego rozliczać.

Gość do pierwszego roku
potem mleko krowie

Gość OJO78
moj syn ma 16 miesiecy i pije mm z kubka przed snem ok 150 ml i tyle. oprocz tego pije mleko krowie od mniej wiecej 8-9 miesiaca zycia

Do 7 m pozniej krowie. Nie z oszczędności tylko tu gdzie mieszkam jest taki schemat żywienia.

moje dziecko nigdy nie piło mleka modyfikowanego. Ma teraz 2,5 roku i jest karmione piersią,

Gość pedofilka jestes
takie duze dziecko i piers?? co zrobisz jak pojdzie do przedszkola? takie zachowania matek ktore karmia duzego dzieciaka cycem sa niezrozumiale i wedlug mnie sa pedofilskie poprostu ty czerpiesz z tego chora przyjemnosc

po pierwsze ja dzieckiem zajmuje sie sama i do przedszkola nie wysyłam. a po Twojej wypowiedzi wnioskuje , ze dzięci nie masz a karmienie piersią znasz tylko ze zdjęć . Karmienie nie daje satysfakcji w takim znaczeniu o którym piszesz

Gość Moja ma dwa latka i
nadal pije modyfikowane raz dziennie z kubka niekapka a czasem dodatkowo wieczorem dostaje kakao na mleku krowim (ok 2 razy w tygodniu) natomiast często podaję jej na wieczór albo jako podwieczorek kaszkę ugotowaną na mleku krowim z chrupkami zbożowymi (kupnych gotowych kaszek nie kupowałam nigdy).

Gość szkotka uk
ja karmilam corke przez 17 miesiecy piersia - miala skaze bialkowa wiec na poczatku nie mogla jesc niczego z mlekiem krowim. Miala specjalne mleko dla alergikow zebym mogla na nim robic kaszki. A od 13 miesiaca zycia pod okiem pani dietetyk zaczelysmy wprowadzac produkty mleczne do jej diety. Tu gdzie mieszkam mlekkiem modyfikowanym karmi sie do roku - potem jak nie ma przeciwskazan i dziecko ladnie wszystko je to przechodzi sie na krowie

Gość szkotka uk
a jesli chodzi o karmienie tak duzych dzieci piersia to hmmm, sama karmilam ale jakos dziwnie mi to wyglada gdy dziecko samo przychodzi do mamy, mowi do niej calym zdaniem ze chce mleczko a mama uchyla bluzke a dziecko na stojaco ssie piers... ale to wolny kraj i kazdy robi jak uwaza :)