Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie:

Do krórego roku życia wasze dzici dostawały mleko modyfikowane?

Polecane posty

Gość klasyka na topie
do pół roczku - potem tylko pierś do roku (o dziwo odstawiłam mm i w piersiach przybyło). Po roku nie chciał wogóle mleka. Ale od 6 miesięcy już jadł sporo normalnych rzeczy.

Moja córka też pije modyfikowane a ma już dwa latka. Kiedy skończyła 18 miesięcy zaczęłam jej podawać mleko krowie (mam dostęp do dobrego ekologicznego mleka) ale dostawała zatwardzenia więc podaję jej od tego czasu mleko krowie jedynie w kaszce a jako pitne modyfikowane i tak pozostanie dopóki nie pójdzie do przedszkola.

Gość pedofilka jestes
a ty masz mylne pojecie co znaczy "wlasciwa opieka nad dzieckiem i nalezyte nim sie zajmowanie" przedszkole nie? hm, jest mase publikacji i badan ze przedszkole tak bo rozwija i wiele wiele innych powodow karmienie cycem? to tylko twoja opinia ze im dluzej tym lepiej bo WHO zaleca do roku a min do 6 mies. a lekarz co na to? zaden tego nie pochwali

Gość takaona*
Przez pierwsze 11m-cy potem zupełnie odstawił mleko i jadł tylko produkty mleczne.

Gość sfsfwsef
mój Synek do 11 m-ca karmiony był mlekiem z piersi a teraz ma 2 lata i 3 m-ce i pije 2 razy dziennie mm z butelki.

Gość DO pedofilka jestes
doinformuj się w jakim wieku dzieci idą do przedszkola zanim ponownie będziesz wysyłać do niego 2,5 - latkę:O

mnie who i jego zalecenia nie interesują. Ale racji nie masz bo te 6 miesięcy to minimum. Jeśli pytasz co ma to pediatrą to odpowiadam Ci iż mój pediatrą zaleca karmienie dziecka piersią skłonnego do alergi do minimum 3 roku życia. a tak poza tym to dla jasności mleko krowie jest dla cieląt, a modyfikowane to jest krowie modyfikowane Na Wzór Kobiecego. tak Więc jasnym chyba poziom być dla wszystkich, ze lepsze jest mleko matki niż sztuczne czy krowie. Odnośnie przedszkola to wychodzę z założenia , ze to matką powinna zajmowac sie dzieckiem a nie obcy ludzie. O rozwój sie nie martw, umie więcej niż nie jeden 3 latek

Gość pedofilka jestes
pokaz mi gdzie napisalam ze dziecko 2,5 letnie chodzi do przedszkola??? napisalam co zrobi gdy dziecko pojdzie do przedszkola zwykle dzieci 3 letnie zaczynaja uczeszczac do przedszkola CZYTAMY ZE ZROZUMIENIEM

mnie who i jego zalecenia nie interesują. Ale racji nie masz bo te 6 miesięcy to minimum. Jeśli pytasz co ma to pediatrą to odpowiadam Ci iż mój pediatrą zaleca karmienie dziecka piersią skłonnego do alergi do minimum 3 roku życia. a tak poza tym to dla jasności mleko krowie jest dla cieląt, a modyfikowane to jest krowie modyfikowane Na Wzór Kobiecego. tak Więc jasnym chyba poziom być dla wszystkich, ze lepsze jest mleko matki niż sztuczne czy krowie. Odnośnie przedszkola to wychodzę z założenia , ze to matką powinna zajmowac sie dzieckiem a nie obcy ludzie. O rozwój sie nie martw, umie więcej niż nie jeden 3 latek

Gość pedofilka jestes
am ci czyli nie podasz nigdy dziecku nic na mleku? a to ze piszesz ze twoje dziecko umie wiecej niz 3 latki to tylko twoje zdanie masz w ogole jakiekolwiek porownanie?

Gość DO pedofilka jestes
no dobrze, ale do 3 lat dziecko ma jeszcze nieco czasu i tak samo matka, ma czas by odstawić dziecko od piersi do tego czasu mnie lekarz tak samo powiedział żeby karmić dziecko do tej pory kiedy dziecko będzie tego chciało

Gość Pytanie:
Hola hola panienki! Temat nie dotyczy karmienia piersią!!! Tej panience od pedofilki proponuję założyć osobny temat o karmieniu piersią starszych dzieci zamiast zaśmiecać ten wątek, który - przypominam - dotyczy karmienia mlekiem modyfikowanym! Proszę się trzymać tematu i nie rozwijać wątków pobocznych, które nie mają z nim nic wspólnego.

Gość autorko zdradzisz w końcu
o co chodzi?

Gość vgvg
zalozyla temat i poszla

Gość Pytanie:
Nie poszłam. Jestem, jestem, spokojnie. Postanowiłam, że poczekam jeszcze do jutra, żeby więcej osób udzieliło odpowiedzi, bo nie jest ich jeszcze zbyt dużo (pamiętajcie, że 70% objętości tych 2 stron to dyskusja nie na temat jak zwykle...)

Gość moje ma 3 lata i 3 miesiące
i jeszcze pije mm i o zgrozo ;-) z butli.

Gość zonaKraka
Mój ma prawie dwa lata, ale pije mm bo jest szybkie w przygotowaniu (zawsze mamy zimną wodę do zmieszania). Od roczku co najmniej pije też krowie jak sobie zażyczy albo jak mm akurat nie ma. Wcześniej jadł zwykłe jogurty czy budynie. A do pół roku tylko pierś.

Gość autorko
przepraszam ze zwroce ci uwage ale nie na temat jako pierwsza wypowiedziala sie matka ktora karmi piersia prawie 3 letnie dziecko po co odpowiedziala wogole na temat i zadane pytanie o mleko modyfikowane? nie powinna wcale sie wypowiadac bo temat jej nie dotyczy plus uwazam ze ona specjalnie napisala ten post - bo doskonale wie ze takie poglady i postawe jak ma ona wlasnie sa baardzo kontrowersyjne i wywolaja ferment i sie jej to udalo. pozdrawiam autorko! moj syn od miesiaca nie pije mm ma teraz 20 miesiecy

Gość Kocica niebieska
Nie interesuje mnie do czego są Tobie potrzebne te dane, ale zwrócę Ci uwagę że większość kobiet tutaj nie jest panienkami i ogólnie Twój post zabrzmiał dość chamsko. Wystarczyło napisać że prosisz jednak aby trzymać się tematu. W temacie moje dziecko piło mleko modyfikowane od 6 miesiąca życia do roku. Potem przeszlismy na krowie zgodnie z zaleceniem naszego pediatry.

moj maly pil od 2 tyg zycia (nie mialam pokarmu) a skonczyl jak mial jakies 3 latka i 4 miesiace (oczywiscie pozniej juz pil z kubka )

Gość czyzby
ale panna heeheh zalozyla temat mega przyziemny a robi z tego tajemnice i kreuje napiecie jakby mialo sie zaraz rozstrzygnac kto wygra bańkę :-D

Gość Tereska Niebieska
Moja crka pila modfikowane do 3 roku zycia.... z wygody :P.... odmierzenie wody i wymieszanie proszku 20 sekund zajmuje ;) Nie mam czasu zeby codziennie po swieze mleko do sklepu leciec (UTH sama sie nie tkne wiec i dziecku bm nie dala :P)

Gość Op op op
Oo op

Gość Pytanie:
No bo te dzieci które piły modyfikowane mleko powyżej roku, będą w przyszłosci grały na harfie, te które piły do roku będą grały w piłkę nożną. \A dzieci na piersi powyżej jednego roku będą tańczyły w balecie, a te karmione powyżej roku albo trzech będą gejami. zagadka rozwiązana

Gość Pytanie:
te karmione piersia powyżej dwoch albo trzech będą gejami. przepraszam za mała pomyłkę. Potwierdziły to badania amerykańskich i rosyjskich naukowców Pozdrawiam

Gość .. glupie krowska..
Dalej wpychajcie im te obrzydliwe suty do ryjow. Oblesne

Gość pedofilka jestes
hehhe ann ci ci sie zalamie hehhe e tam ona swoje racje ma/ ona lepiej wie/ nie interesuja ja ani zalecenia who, ani badania nic/ zarozumiala jest lub to moze wyrocznia :-D p.s. juz sobie wyobrazam jak jej cycki wygladaja jak zdejmie stanik to cyce uderzaja o ziemie :-D

Gość pedofilka naprawdę interesuje
Cię jak wyglądają czyjeś cycki?:O chciałabym mieć twoje problemy:O

Gość ha ha Tereska Niebieska
to blysnelas madroscia! MM dziecku podaje ale UHT sama nie tknie. a co to jest wg ciebie mleko MM?