Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Jaki macie stosunek do aborcji na życzenie?

Polecane posty

Gość burak wiejski
jaka >światowa

"a potem nie pija tej szklanki wody" x to pytaj tych, którzy płodzą te dzieci. zwyrodnialców dużo na świecie tak samo wśród kobiet jak i wśród mężczyzn. najlepszym dowodem to że aborcja jest legalna w tak wielu krajach. czasami nawet apogeum potworności czyli "aborcja przez cżęściowe urodzenie" lub inaczej mówiąc "pourodzeniowa".

Nie morduj malego dziecka z tego powodu, ze Twoj facet zalozyl dziurawa prezerwatywe.

Maciek B. @kurdupelka: powodzenia w morderstwie wlasnego dziecka xxx ---- dziękuje, to twoje nazewnictwo nie zbiega się z prawem ani terminem lekarskim

Gość Amd.u
Macku oby twoja prezerwatywa nie okazala sie kiedys dziurawa

!offerma nie tobie to osądzać jesteś tutaj zwykłym nikim i o niczym nie decydujesz tymbardziej o prawie ani medycynie

Gość burak wiejski
22:20 [zgłoś do usunięcia] KURDUPELKA85 i te wasze dramatyczne określenia mordowanie, zabijanie nie ma się nic do medycyny i do prawa możecie sobie to nazywac krzyzowanie grillowanie ITD. jak sie wam podoba Ty jesteś poważnie uszkodzona kobieto. :O Chyba że tylko zgrywasz taką buraczaną idiotkę.

jeżeli kiedykolwiek zajde w niechcianą ciąże to nic mnie nie powstrzyma przed jej usunięciem , a wasze terminy nic sie nie maja do terminó prawnych i lekarskich :)

burak wiejski nazywaj sobie jak co sobie chcesz nie robi to na mnie wrażenia, reprezentuje głos kobiet decydujacych o swoim ciele, wasza terminoliga ma sie do prawa i medycyny jak piernik do wiatraka

Gość Amd.u
.

"dziękuje, to twoje nazewnictwo nie zbiega się z prawem ani terminem lekarskim" Ale zbiega sie ze SKUTKIEM:)

mnie czy nie to jednak przy swoim zdaniu, psychopatko, pozostanę. jeszcze jaka bezczelna. ośmiela się tu pouczać kogoś co do "terminów medycznych" podczas gdy sama jeszcze niedawno twierdziła "dla mnie dopóki nie jest zdolne żyć poza macicą to nie człowiek". a medycyna na tych "nie ludziach" już w tej chwili operacje (np serca) przeprowadza. i medycyna prenatalna to normalna ludzka medycyna a płód to dla nich taki sam pacjent jak dorosły człowiek tyle że w macicy. i taka bezdenna idiotka tu kogoś pouczać chce. ty masz pojęcie o medycynie jak z epoki kamienia łupanego, durny barbarzyński prymitywie.

Gość burak wiejski
Tego nie wiesz,prawo może się zmienić i wsadzą cię do ciupy za zabójstwo, bo tam twoje miejsce . A jeżeli nawet nie, gdyż prawo w krajach zwiniętych cywilizacyjne jest barbarzyńskie, to i tak nic nie zmieni tego że będziesz dzieciobójczynią. Żadne prawo ani bezprawie tego nie zmieni.

"Macku oby twoja prezerwatywa nie okazala sie kiedys dziurawa" Oby sie okazala, bo chcialbym miec trojke dzieci:)

Gość burak wiejski
Właśnie bardzo dziwne że nagle zaczyna się zasłaniać terminologią przecież miała medycynę dotąd głęboko gdzieś, tylko jej własne wymysły się liczą. Ale gdy medyna może być jej na rękę to nagle jest dobra. Ona jest nie tylko psychopatką ale i manipulantką. Psychopatyczny odmóżdżony burak.

Gość burak wiejski
22:44 [zgłoś do usunięcia] KURDUPELKA85 burak wiejski nazywaj sobie jak co sobie chcesz nie robi to na mnie wrażenia, reprezentuje głos kobiet decydujacych o swoim ciele, Głos kobiet? Raczysz żartować.Ty reprezentujesz głos psychopatycznych niedouczonych aroganckich debili a nie głos kobiet! Nie poniżaj mojej płci bo wstyd za ciebie.Ja też jestem kobietą, a nawet ba rozumiem te kobiety które robią pewne rzeczy nie mając wyjścia, gdy są zmuszone sytuacją ale czegoś takiego jak ty tu wypisujesz to ścierpieć nie mogę.Ze takie toto jak ty jest kobietą, nie wierzę, myślę że jesteś facetem ktory chce sobie bezkarnie podymać.A potem niech kobieta usuwa.Człowiek czyli dziecko nie jest twoim ciałem kretynko, więc nie pieprz o decydowaniu o swoim ciele, o swoim sobie decyduj,możesz nawet skoczyć z 10 piętra,ale mordować dziecko????

!offerma burk wiejski a co mnie obchodzi wasze zdanie?? dla mnie liczy sie prawo ( jak zrobie to tam gdzie nie zakazuje) i terminy medyczne i prawne :)

Gość gwiezdny pyl
kurdupla, doucz się trochę o tych terminach i prawie, ok?

Gość Do offerma.
po chooj się produkujesz przecie widać że wariatka cię prowokuje i to lubi

"i terminy medyczne i prawne" x no właśnie zgodnie z medycyną człowiekiem jest się od momentu zapłodnienia. dlatego istnieje termin "życie płodowe człowieka" bo płód jest człowiekiem a nie istnieje "życie plemnikowe człowieka" bo plemnik człowiekiem nie jest. i skoro cię tak bardzo interesuje co ma medycyna do powiedzenia to ma tyle że aborcja jest zabójstwem człowieka.

nie prowokuje tylko będe decydować co jest w moich wnętrzościach. możecie sobie wypisywać co zechcecie.

no ale jak już pisałem: psychopatki to nie przekona. jakiego mordercę obchodzi życie mordowanych przez nich ludzi. co prawda gdy matka morduje własne dziecko to budzi jeszcze większe obrzydzenie.

!offerma psychopatką nie jestem bo miałam kedyś badania psychologiczne do jednego z zawodów i wyadałma świetnie :) twoje osądy nic nie oznaczają