Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foundyikertoplra

szukam kolezanki z lublina :)

Polecane posty

hm juz po wakacjach ale moze ktoras chce jeszcze gdzies sie wybrac czy poznac nowa osobe :) mimo pogody nie chce mi sie siedziec w domu i chetnie wybralabym sie na jakies zakupy, piwo, pizze lubna impreze :) Chetne pisac bubus_94@tlen.pl

hejka.jestem okolic lublina. Mam 22lat. Szukam takiej znajoma lub przyjaciółka jedynej. Nie lubie wiele przyjaźń bóje sie bo łatwo są plotki. A jestem sama zostaje bez koleżanki ani przyjaciółki. Kilka lata samotna :( nikt mnie nie chce i zazdrosna. Nie wiem dlaczego. Jestem ładna spokojna mila uśmiechnięta szczęśliwa. A one mnie traktowała. Szukałam kilka razy przez neta i nie udało bo jak znalazłam jedyna i ona mnie złe traktowała i nie mila coś uciekła złamana smutna i rozpacz i cierpliwa. Czuje sie bardzo nie szczęśliwa :( chciałabym z nia np pójdę do kina ani grab ani rozmawiać o wszystkim ani imprez razem fajnie było ani różne chętnie bym z nim . Tak wgl :( ciągle z kolegami razem ale ja chce być koleżanka ani przyjaciółka jedyna! I nikt mnie nie znajdzie :( powiem szczerze jestem słabo słysząca umień migowy ale trochę słyszę i mówić. Ech. Boli. Nadal smutna przez 9lata szukam ciągle :( nie udało . Smutna dalej . . Nie mam takiej szczęście przyjaźń lub najlepsza koleżanki. Mój email.diabloniewazne@gmail.com