Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Rycerz

Piszę z tą dzieciatą laską z sympatii, nawet się nie domyśla, że myślę tylko o

Polecane posty

Ale sama sobie winna, jak nie zdaje sobie sprawy, że żaden normalny facet nie chce kobiety z bagażem na stałe, tylko do jednego.

Gość a tak a propos
jestes zwyczajnym gnojem, brak Ci cech ludzkich , powinienes jescze biegac na 4 łapach z kutasem w zębach.

Gość e-konto
moze i masz racje ze niechcesz nikogo z bagazem. ok-tylko nie zawracaj doopy dziewczynie, nie mieszaj jej w glowie. wiesz zlo wraca ze zdwojona sila. teraz ty kpisz z dziewczyny a za jakis czas ktos zakpi z ciebie.

Typowy Polak z ciebie autorze, w 1939 roku miażdżyliśmy was jak robaków, zawsze twierdziłem że Polak nie nadaje się do Europy. Takimi tekstami pokazujesz że nasze działania w 1939 roku były słuszne, bo wy ludźmi nie jesteście, brak wam honoru, nawet swoją rodaczkę zniszczycie.

Po prostu wydaje mi się łatwa do zaliczenia. Młoda, rozwódka, dzieciata ... Wystarczy poudawać, i może będę ją miał.

Gość Beruthiel
To, po co się z nią zadajesz? Wiadomo, że jak kobieta jest samotną matką, to nikt jej nie będzie chciał. Nie znam ani jednej kobiety samotnej matki, która znalazła faceta na stałe.

Gość gość
daj jej spokój znajdź sobie dziewczynę twojego pokroju dziewczynę tylko do seksu niestety jest takich dużo, a tamtą zostaw zaangażuję się i po co ma cierpieć przez ciebie ?

Gość gość
Znajdź sobie taką jak ty. Skurw.ysyn fantasta.