Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger3

wiecie ze nasz portal filmweb jest

Polecane posty

Gość ginger3

drugim najwiekszym portalem filmowym na calym swiecie?? na 1 miejscu jest imdb a potem filmweb mozemy byc dumni :))))))))

Gość rrrryyyy
filmweb jest naprawde dobry

Gość barby232
mnie tam najbardziej denerwuja ci wielcy znawcy filmowi ktorzy jak sie skrytykuje jakis film serial ktorzy oni uwazaja za dzielo to zaraz wlaza na twoj profil i krytykuja ze jak ktos taki co dal temu 10 moze sie wypowiadac na taki temat idt

Gość dolonna
mnie wkurza, jak jakis film jest klasykiem juz w historii filmowej , i jakies gimgóvno pisze - nic ciekawego, kiepskie aktorstwo - sam jest śmieciem nic nie wartym i znalazł się opiniotwórca, taki film jest dziełem sztuki na wieki a on pipierdóvką

na filmwebie czasem jest porządna dyskusja a czasem to gorzej niż na kafe:O jeśli chodzi o poziom "lubisz ten film bo nie masz gustu, dla mnie to szmira" - tego typu arguemnty:O

Ja nie mam bo mnie drażnia krytykanci co jak film jest na prawde dobry to z łaski mu dadzą 7/10 a każdy inny jadą bo to sztampowe a tamto mało przekonywujące. Filmweb jest dobry bo jest tam baza filmów i aktorów ale ocenami się nie kieruję bo pełno gimbusiarstwa tam i domorosłych krytyków.

Gość chyba w snach
czy korzystanie z tego portalu jest bezplatne ?

Gość chyba w snach
dzieki za info ;)

tak bezpłatne :) ja uważam, ze to świetny portal, ocenami az tak się nie sugeruję, bo niekeidy piszą "nie widziałem, ale daje 1" ale z reguły oceniają ludzie, którzy oglądali i mają coś do powiedzenia lubię przeglądać niektóre dyskusje, wiele osób podpowiada, które filmy są warte obejrzenia, ja często zapominam tytuły więc zaznaczam sobie, że dany film chce obejrzec, a potem do niego wracam jest tam też opcja, że wyświetla się jeśli na jakimś kanale będzie leciał dany film, który chcemy obejrzeć ile obejrzanych filmów macie na koncie?

oni nie tylko piszą że mieli ochotę wyjść, ale że wyszli np. po 20 min. :O "najgorzej wydane 2 dychy w moim życiu"

dolonna, klasyk klasykiem, ale gusta gustami. Ja raczej nie komentuję filmów, wystawiam tylko ocenę. Jest sporo klasyków które nie przypadły mi do gustu, cóż mam poradzić? dać 10 bo to kultowa produkcja?

Gość dolonna
ja mam 542 filmy obejrzane

Gość dolonna
14 filmów oceniłam na maksymalną ocenę 10 spośród 542 obejrzanych 66 na ocenę 9/10 140 na 8/10 111 na 7/10 74 na 6/10 52 na 5/10 30 na 4/10 31 na 3/10 10 na 2/10 i najgorsza ocena czyli dno - 13 fimów