Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 mini21

Zmniejszenie warg sromowych labioplastyka

Polecane posty

Go艣膰 mini21

Witam Mam problem tydzie艅 temu podda艂am sie zabiegowi teraz moje wargi sromowe s膮 bardzo nie r贸wne jedna jest mniejsze od drugiej i za bardzo wyci臋ta.. Mam szwy jeszcze czy po rozpuszczeniu kszta艂t sie zmieni czy ju偶 tak zostanie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam za du偶e wargi sromowe ale niestety nie sta膰 mnie na zabieg :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krak贸w 3103
To zbieraj. Odk艂adaj膮c po 100 z艂 miesi臋cznie na ten cel, za 2-3 lata (~24-36 miesi臋cy) b臋dziesz mia艂a potrzebn膮 sum臋. Da si臋 zmie艣ci膰 ju偶 w 3000 z艂, zale偶y gdzie robisz. Przemy艣l i dzia艂aj :). Te偶 musia艂am si臋 troch臋 naczeka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Estereka
R贸wnie偶 przechodzi艂am zabieg labioplastyki ze wzgl臋du na przerost warg, kt贸ry by艂 mega uci膮偶liwy. Zabieg mia艂am robiony w Wilmedzie przez doktora Paw艂a Szycht臋 . 艢wietny lekarz, kt贸ry wie co robi. Teraz sama si臋 nie mog臋 napatrze膰 jak to "tam" wszystko super wygl膮da i co najwa偶niejsze nic mi nie przeszkadza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelina775
Przerost warg sromowych to problem naprawd臋 wielu kobiet na ca艂y 艣wiecie, tylko 偶e wi臋kszo艣膰 boi si臋 o tym m贸wi膰, ze wzgl臋du na wstyd. Na szcz臋艣cie ginekologia estetyczna jest w stanie to naprawi膰. Bez problemu mo偶na przej艣膰 plastyk臋 warg sromowych. Kobiety chwal膮 sobie bardzo klinik臋 https://multiclinic.pl/wykonujemy/ginekologia-estetyczna/ w 艁odzi, a na konsultacj臋 mo偶na um贸wi膰 si臋 na r贸偶ne sposoby: mail, online, telefon itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Labioplastyka jest zabiegiem, na kt贸ry decyduje si臋 coraz wi臋cej kobiet i ja to popieram. Sama podda艂am si臋 takiemu zabiegowi u dr Tomasza Mierzwi艅skiego z Bona Dea i nie 偶a艂uj臋 swojej decyzji. Czuj臋 si臋 zdecydowanie bardziej pewna siebie, co przek艂ada si臋 te偶 na relacje z moim partnerem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalenahappy
W poniedzia艂ek przejd臋 zabieg labioplastyki. Jestem przeszcz臋艣liwa... w ko艅cu pozb臋d臋 si臋 tych wielkich warg sromowych... podczas konsultacji okaza艂o si臋 jeszcze, 偶e mam podw贸jny napletek na 艂echtaczce, tak偶e lekarz b臋dzie mia艂 co robi膰. Boj臋 si臋 b贸lu po, ale ciesz臋 si臋, 偶e ju偶 nigdy nie b臋d臋 musia艂a si臋 wstydzi膰 na pla偶y, na basenie... i przed nowym partnerem bo w艂a艣nie zako艅czy艂am kilkunastoletni zwi膮zek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, czy jest tu kto艣, kto po zabiegu labioplastyki ma zmniejszon膮 wra偶liwo艣膰 艂echtaczki? P贸艂 roku temu przesz艂am zabieg labioplastyki z plastyk膮 napletka 艂echtaczki. Po zabiegu czucie by艂o ok, a nawet lepsze ni偶 przed. Niestety lewa warga brzydko si臋 zros艂a i by艂a d艂u偶sza. Kilka dni temu mia艂am korekt臋, warga zosta艂a mocno przyci臋ta przy napletku. Bezpo艣rednio po zabiegu czucie by艂o, jeszcze wczoraj by艂o ok. Dzi艣 zauwa偶y艂am, 偶e 艂echtaczka nie reaguje na bod藕ce. Czy jest mo偶liwe, 偶e zosta艂y uszkodzone nerwy i po kilku dniach nast膮pi艂a ca艂kowita utrata czucia? Czy mo偶e problem le偶y w psychice i z obawy przed tak膮 konsekwencj膮 nast膮pi艂a blokada psychiczna? Czy kto艣 ma podobne do艣wiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CZESTOja

jestem ju偶 po zabiegu! Szcz臋艣liwa jak nigdy, mog艂abym po domu ca艂y czas lata膰 na golasa. Decydowa艂am si臋 10 lat. Cierpia艂am 5 dni. Dwa miesi膮ce po powiem tylko NIE WARTO tyle czeka膰!!! Po operacji moja pewno艣膰 siebie poszybowa艂a w g贸r臋. Lekarz zrobi艂 tak plastyk臋, by 艂echtaczka by艂a bardziej "aktywna " w trakcie sexu:) Same plusy. Dziewczyny NAPRAWD臉 POLECAM !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KORONKA

G艂upia ja! Czeka艂am tak聽d艂ugo na ten zabieg. G艂贸wnie z powodu l臋ku. Ba艂am si臋,偶e co艣 mi zepsuj膮. Jestem szcz臋艣liwa i gdyby internet mo偶naby us艂ysze膰 to us艂yszeliby艣cie m贸j krzyk rado艣ci! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Dla odwagi powiem, ze 3 tygodnie po ju偶 basen i bieganie, Naprawd臋 warto.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Estell_a

Dziewczynki, szukam pomocy. Czy mo偶ecie poleci膰 o艣rodek. Mieszkam w Jeleniej G贸rze, ale miejsce nie ma dla mnie znaczenia. Dojad臋 wsz臋dzie gdzie trzeba. Chc臋 by to robi艂 najlepszy specjalista tzw. top of the top:)聽聽Bardzo si臋 boj臋 i musz臋 mie膰 pewno艣膰, 偶e b臋dzie dobrze zrobione.聽

Udost臋pnij ten post

Witaj Estell_a. Prof. P. Szychta napewno Ci pomo偶e (jak napisa艂a艣 top of the top) 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

ale wy jestescie glupie i zalosne, wszystko dla tych chlopow robicie, a oni i tak wala was w rogi z innymi babami. 馃槃faceci nie sa tacy glupi, zaden nie robi sobie operacji dla kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beata
Dnia 17.04.2017 o 00:54, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Ja mam za du偶e wargi sromowe ale niestety nie sta膰 mnie na zabieg 馃槥

Z tego co wiem w klinice Ars Estetica mo偶na zrobi膰聽na raty i to bez problemu. Ja mia艂am zabieg u dr Zalewskiego ale p艂aci艂am gotowk膮, tylko mnie informowali, 偶e mo偶e by膰 r贸wnie偶 ratalnie. Tak偶e na pewno znajdziesz miejsce gdzie s膮 takie mo偶liwo艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sis

Kate51 zgadzam si臋 z Tob膮 馃檪聽Ja te偶 d艂ugo szuka艂am lekarza, kt贸remu聽zaufam i trafi艂am. Dr Tomasz Basta z Intima Clinic to strza艂 w dziesi膮tk臋. jest聽bardzo cierpliwy, odpowiada na ka偶de moje pytanie w tym temacie. A sam zabieg okaza艂 si臋 drobnostk膮:) Nie potrzebnie tak si臋 balam.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 M&M

Cze艣膰 dziewczyny, jestem po zabiegu kt贸ry wykonywa艂am dwa tygodnie temu w 艁odzi. Czy z w艂asnego do艣wiadczenia mo偶ecie podpowiedzie膰 po jakim czasie jest mo偶liwy powr贸t do aktywno艣ci seksulanej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ammin

A mo偶e napisa艂y by艣cie co艣 konkretnie? Ile trwa zabieg czy i jak d艂ugo po zabiegu jest b贸l, jak szybko wruci艂yscie do pracy?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwinia

Dziewczyny, ja przerost warg mam od kiedy pamietam: ju偶 jako nastolatka wydawa艂o mi si臋 ze nie jest tam tak jak powinno. Bo porodzie problem si臋 nasili艂. Obecnie mam 30 lat. Wargi mam r贸wne ale za du偶o, wystaj膮 sporo poza wargi zewn臋trzne. Podczas stosunku czasem wydaje mi si臋 ze wci膮gaj膮 si臋 do 艣rodka :( kr臋puj膮ce na tyle ze nie mo偶na si臋 rozlu藕ni膰 podczas stosunku.聽

Pewnego dnia natkn臋艂am si臋 na artyku艂 i dowiedzia艂am o mo偶liwo艣ci usuni臋cia tego. Mia艂am akurat urlop a za miesi膮c zaplanowany kolejny.聽

Maszynka decyzja, obdzwonilam wszystkie gabinety w 艂贸dzkim, um贸wi艂am si臋 na wizyt臋 do Pani doktor, wyja艣ni艂a mi wszytsko i wyznaczy艂a termin na m贸j kolejny urlop.聽

Jestem ju偶 po, 聽zabieg kosztowa艂 3000 z艂, laserowo. Trwa艂 do艣膰 d艂ugo, oko艂o 70 minut ale po podstawowym ci臋ciu laserem pani doktor taka mniejsza ko艅c贸wka pracowa艂a 偶eby nada膰 jak najlepszy kszta艂t, potem szycie. Dlatego tyle to trwa艂o.聽

Jestem mega szcz臋艣liwa ze jestem ju偶 po bo baaardzo si臋 ba艂am. Zabieg nie by艂 bolesny bo by艂 w znieczuleniu. W zasadzie jedyny b贸l to chwilka kiedy lekarz wstrzykiwa艂 znieczulenie.聽

Trzeba znale艣膰 zaufanego聽聽lekarza i dzia艂a膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sylwinia

Oddam ze spodziewa艂am si臋 ze po zabiegu b臋d臋 chodzi艂a tydzie艅 w pampersie a krwawienie by艂o tylk w pierwszej dobie ale takie ze ju偶 z kliniki wysz艂am we wk艂adce.聽

Dzien po zabiegu ju偶 robi艂am wszelkie czynno艣ci domowe. Stara艂am si臋 jedynie nke k艂贸cac ani nic nie podnosic ci臋偶kiego.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 An an

Pszeszlam zabieg w Gdyni u dr.Kubika. To najlepsza decyzja. Lekarz z r臋ka na sercu. Nie czu艂am si臋 skr臋powana. Zabieg wykonany by艂 pod znieczuleniem miejscowym, poerw laser potem szycie. Fakt ze bez tabletek przeciwb贸lowych si臋 nie obejdzie, ale warto by艂o!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 An an

PS dodam , ze zabieg kosztowa艂 4 tys.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktoria

Plastyka pochwy, to nic nadzyczajnego! To nic strasznego. Ja sama korzysta艂am z plastyki pochwy i nic nie bola艂o, wi臋c nie wiem, gdzie wy laski chodzicie, ale jak ja by艂am na laseroterpaii u Dr Dethloff to 偶adnego dyskomfortu nie poczu艂am. Wargi sromowe, 艂adnie poprawione. dobrze to wygl膮da,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Melania

To prawda, laseroterpia, czyli plastyka waginny ale nie tylko w klinice Dethloff to tak naprawd臋 przyjemno艣膰. Pani Beata to przemi艂a kobieta, z ogromn膮 wiedz膮. Robi to tak fachowo, ze to a偶 co艣 niesamowitego. Korekcja waginy wysz艂a PERFECTO jak to mawiaj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia
Dnia 29.01.2019 o 20:48, Go艣膰 Kate51 napisa艂:

Doktor K臋pa wykonuje zabiegi labioplastyki 馃檪 P贸ki co by艂am u niego na konsultacji i przekona艂 mnie do siebie, jak i do samego zabiegu na tyle, ze umowilam si臋 na wizyte za miesi膮c. Wazne jest znalezienie odpowiedniego lekarza, kt贸ry ma do艣wiadczenie w wykonywaniu takiego zabiegu, ale tez potrafi ci wszystko wytlumaczyc, rozwia膰 w膮tpliwo艣ci. Co do dr K臋py to mam pewno艣膰, ze zabieg zostanie dobrze przeprowadzony. Dam znac po 馃檪

聽I jak efekty? :)聽Mi聽w艂a艣nie polecono Med Beauty Orthos, gdzie przyjmuje pan doktor. By艂am ju偶, ale na innym zabiegu i jestem ciekawa, czy w tym przypadku te偶 b臋d膮 takie fajne rezultaty. Ufam, 偶e tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Donna
Dnia 9.02.2019 o 18:37, Go艣膰 Sylwinia napisa艂:

Dziewczyny, ja przerost warg mam od kiedy pamietam: ju偶 jako nastolatka wydawa艂o mi si臋 ze nie jest tam tak jak powinno. Bo porodzie problem si臋 nasili艂. Obecnie mam 30 lat. Wargi mam r贸wne ale za du偶o, wystaj膮 sporo poza wargi zewn臋trzne. Podczas stosunku czasem wydaje mi si臋 ze wci膮gaj膮 si臋 do 艣rodka :( kr臋puj膮ce na tyle ze nie mo偶na si臋 rozlu藕ni膰 podczas stosunku.聽

Pewnego dnia natkn臋艂am si臋 na artyku艂 i dowiedzia艂am o mo偶liwo艣ci usuni臋cia tego. Mia艂am akurat urlop a za miesi膮c zaplanowany kolejny.聽

Maszynka decyzja, obdzwonilam wszystkie gabinety w 艂贸dzkim, um贸wi艂am si臋 na wizyt臋 do Pani doktor, wyja艣ni艂a mi wszytsko i wyznaczy艂a termin na m贸j kolejny urlop.聽

Jestem ju偶 po, 聽zabieg kosztowa艂 3000 z艂, laserowo. Trwa艂 do艣膰 d艂ugo, oko艂o 70 minut ale po podstawowym ci臋ciu laserem pani doktor taka mniejsza ko艅c贸wka pracowa艂a 偶eby nada膰 jak najlepszy kszta艂t, potem szycie. Dlatego tyle to trwa艂o.聽

Jestem mega szcz臋艣liwa ze jestem ju偶 po bo baaardzo si臋 ba艂am. Zabieg nie by艂 bolesny bo by艂 w znieczuleniu. W zasadzie jedyny b贸l to chwilka kiedy lekarz wstrzykiwa艂 znieczulenie.聽

Trzeba znale艣膰 zaufanego聽聽lekarza i dzia艂a膰聽

Rozumiem, ze by艂o to znieczulenie miejscowe? I przy nim nie odczuwa艂a Pani b贸lu? Czy pami臋ta tez Pani, jaki to by艂 dok艂adnie lek znieczulaj膮cy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieudana labioplastyka

Witam. Czy kt贸ra艣 z pa艅聽 jest po nieudanej labioplastyce tak jak ja? Chodzi mi o wyci臋cie zbyt duzo/ca艂o艣ci warg sromowych. Mia艂abym kilka pytan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalina

Mia艂am wykonan膮 poprawk臋 operacji warg sromowych, kt贸r膮 nieudolnie wykona艂 jeden lekarz... Na szcz臋艣cie dr Bolig艂owa podszed艂 do tematu bardzo profesjonalnie i mog臋 cieszy膰 si臋 zadowalaj膮cymi efektami.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieudana labioplastyka
6 godzin temu, Go艣膰 Kalina napisa艂:

Mia艂am wykonan膮 poprawk臋 operacji warg sromowych, kt贸r膮 nieudolnie wykona艂 jeden lekarz... Na szcz臋艣cie dr Bolig艂owa podszed艂 do tematu bardzo profesjonalnie i mog臋 cieszy膰 si臋 zadowalaj膮cymi efektami.聽

Rozumiem, ze by艂o co poprawia膰. Asymetria ? Czy inny pow贸d?聽U mnie raczej to niemozliwe-mozna powiedzie膰 偶e zosta艂am ich pozbawiona. Mia艂am pozby膰 si臋 kompleksu, 聽a jest jeszcze gorzej-聽 morze wylanych 艂ez.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋