Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mahhgde

Panowie, wolicie puszyste czy szczupłe panie?

Polecane posty

Gość Mahhgde

Które was bardziej podniecają? Te, które maja fałdki tłuszczu, czy może chudziutkie? Nie ma opcji pomiędzy :D

Gość Mahhgde
Ja reprezentuje raczej puszyste, wałeczki tłuszczu

Gość Mahhgde
Nie chodzi mi tutaj o panie, których nie widać, bo są tak zarośnięte tłuszczem, tylko o takie jak ja. Że widać, że nie są chude, ale też nie przesadnie grube

Gość do autorki tematu.
wklej fote to się wypowiem

Gość do autorki tematu.
bo tak to nie wiadomo o co chodzi

Gość facet 40+
dla mnie jestws idealna

Gość Błąd w załoRZeniu
...tłuste są fajne....płytkie....wrażliwe.....ekspresyjne.....nie wystudiowane....naturalne....cieplutkie...żywiołowe....kocham je...

Fascynuje mnie i podnieca jak mam za co Cię mniej lub bardziej delikatnie pomiętosić :) i jak w Ciebie wchodzę to brzuszek, cycunie i cała reszta, w rytm moich pchnięć - faluje.... mmmm miodzio :)

Gość inny facet 40+
sexapil kochana zaczyna sięod oczu, ust, zachowania dopiero potem jest ciało. Najbardziej sexowna laska może okazaćsiękłodą łóżkową. To z kim ja wyląduje w łóżku zależy od flirtu i jego erotycznego podtekstu a nie od fałd czy wystających kości. Jakośćtkwi w głowie a nie w biodrach.:) Nieprawdaż?

Gość maregg1112
up up, fajny temat ^^

Gość inny facet 40+
nic nie trzeba lać, ja tak sądzę na trzeźwo. polać można żeby śmielej popatrzeć w oczy i na usta.:)

inny facet 40+--> całkiem logiczne tylko że.... kobieta swobodna pewna siebie z sexapilem nie ma kompleksów a wiec jest z siebie zadowolona równiez z wygladu...wiekszosc kobiet z powodu fałdki przestaje w siebie wierzyc wstydzi sie i popada w kompleksy a to wyklucza bycie seksowną wygadaną pewną siebie...błedne koło :P

Gość inny facet 40+
a ci faceci co podrywają te bez fałdek z sexapilem to same "tomy cruzy"? jak ktoś jest autentyczny, prawdziwy to mu fałdki nie przeszkadzają ani w okazywaniu swojego sexapilu ani w podrywaniu błędne koło polega na szukaniu ideałów, o które bardzo trudno. w obie strony

kompleksy powstają w głowie kobiet...bo męzczyzni własnie szukają ideału z okładki ;) stad powstaje błedne koło:) jeden 40latek tego nie zmieni choc moze kobietom uswiadomić że prawdziwy facet docenia najpierw jej sposób mowienia patrzenia lub ruchy a na koncu jej ciało ;)

Gość inny facet 40+
i vice versa facet też często "nie taki" :) chodźcie więc kobiety to wam uświadomię, że Wasz sexapil zaczyna się w Waszej głowie! :)

aaa tak bedąc w kolejce 50ta zapewne ego bedzie na samym Księzycu :D:D:D

Gość majonezik
a jeżeli facet sam nas wpędza w kompleksy? ja przy wzroście 161 ,ważę 54 kg,brzych płaski,talia szczupła ale mój mąż zawsze łapie mnie za boczki i ...jaka tłuściutka jesteś! mam dość,sama zaczynam doszukiwać się defektów:O

bym mu zapodała by sobie szczuplejszą znalazł :classic_cool:

Gość wesxg
żenią się ze szczupłymi,a potem mają tłuste :D

Gość inny facet 40+
v34 - cos w tym jest, wtedy potrzebna mądra kobieta, która sprowadzi na ziemię to wybujałe ego.:) S_M - błąd w sztuce polega na tym że większość tu generalizuje ale my jesteśmy za mądrzy żeby wrzucaćwszystkich do jednego worka majonezik - powiedz swojemu mężowi, że jak mu sięnie podobasz to żeby spadał. nie daj sięwpędzać w kompleksy, bądź mądrzejsza. to on ma kompleksy bo w ten sposób próbuje pokazać swoją wyższość i kto rozdaje karty.

majonezik -> parę cm więcej w pewnych miejscach jest wręcz pożądane ;)

Gość majonezik
inny facet-może być trochę prawdy w tym co mówisz,dzięki.

Gość majonezik
LEVIATAN-ale ja normalna kobietą jestem,zgrabną,faceci się za mną oglądają,a ten mój wiecznie się czepia...

majonezik inny facet-może być trochę prawdy w tym co mówisz,dzięki. xxx ciekawe jak zareaguje jak mu powiesz znajdz szczuplejaszą?:D:d jak znam zycie to bedzie " po co? twoje boczki kocham najbardziej":D:D:D