Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladypaaaank

Czy w naszych reailach po studiach mgr praca w sklepie to wstyd?

Polecane posty

Gość ladypaaaank

Dostałam ofertę - konsultant ds sprzedaży szczerze mówiąc wiadomo o co chodzi - sprzedawca. Mieszkam w małym mieście gdzie o pracę trudno, skłaniam się ku przyjęciu oferty jednak tak z drugiej strony troche przykro.

Wiesz, ale wydaje mi się, że na tym stanowisku to raczej nie sprzedawca w sklepie tylko PH/akwizytor

Gość ladypaaaank
Wiem dokładnie jak jest. To firma usługowa zajmująca się tez sprzedażą. Tu chodzi o sprzedaż i obsługę klienta. Sprzedaż części motoryzacyjnych.

Gość sdsdfdgfgh
tez kazdy deeebil ma studia ty pani magyster za dyche, co pewnie nawet pisac porzadnie po polsku nie potrafi.

Gość makl;
skoro w Twoim mieście ciężko o prace to bierz,co wtym złego?moze z czasem znajdziesz coś co bedzie Ci bardziej odpowiadało,ale póki co to bym sie zgodziła na Twoim miejscu i uwazam że to zaden wstyd

Gość nie lubie niezaradnycch
a jakie studia skończyłaś?

Gość ladypaaaank
Finanse i Rachunkowość. Zapewniam, że pisać potrafię w przeciwieństwie do wielu na tym forum.

Gość makl;
no włas=nie jaki kierunek skonczyłaś?

Gość sdsdfdgfgh
piszesz bełkotliwie wielka pani magyster. przeczytaj pierwszego posta, jaki belkot i zgubilas pare przecinkow. ale co z tego, uwazasz sie pewnie za taką yntelynegntą, wykształconą, po studiach :)

Gość makl;
a dlaczego jest Ci przykro i uwazasz,że to wstyd?mówie Ci bierz tą prace,zawsze możesz zmienic jak trafi sie lepsza,

Gość hahahahehehehe
śmieszą mnie takie co wyżej sr... jak d.. mają. Teraz każdy ma mgr, nie jesteś nikim wyjątkowym.

Gość sdsdfdgfgh
masz, zlituję się nad tobą, rzucę ci te przecinki: ,,,,,,,,,, OK a teraz napisz jeszcze raz, po polsku :)

Gość ladypaaaank
Wezmę tą pracę, ale marzy mi się praca w zawodzie, chyba zrobię tak jak piszesz, będę musiała szukać czegoś w trakcie może kiedyś się uda. Przykro mi gdy widzę, że znajomym się udaje a mi jakoś pod górkę ze znalezieniem czegoś ciekawego. Z tym, że znajomi nie siedzą wtym mieście. No trudno, ja z powodów osobistych niestety wyjechać nie mogę, ale też i nie chcę.

Gość ladypaaaank
sdsdfdgfgh - spójrz osiołku na swoją pisownie i wypchaj się

Gość ladypaaaank
Sprawdzam, ale u nas w mieście jest tragedia :(