Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodazołza.pl

Zostawił żonę i dzieci dla mnie.............

Polecane posty

Gość do tez poczytalam-------------
ale się usmiałam:)) Mysle ze pustak nie zrozumie twoich inwektyw.

Gość kolaż
Na topiku rozwodnikow,eks itd jest druga madra kochaneczka ktora rownie pieknie opisuje swoje zycie z kochankiem ., 000 nie ona jedna tu pelno takich nie tylko kochanek ale tez kochankow durnych starych capow

Gość porucha zrucha zarucha i
zostawi idiotko, mloda dupo do zruchania i beczec bedziesz ze go kochasz a jemu koło chuuja to latać będzie

Gość też poczytałem
"Nie cieszy mnie fakt, że rozpadła się rodzina, ze dzieci zostały bez ojca w domu." może i nie cieszy.... ale jaką duma napawa " Zostawił żonę i dzieci dla mnie............."

Gość też poczytałem
"wszystko dla niego jestem gotowa poświęcić, więc o kogo szczęście mam się troszczyć jak nie o swoje" fajne Dla NIEGO jestem gotowa zatroszczyć się o SWOJE?

Gość saarra
To pustak w najgorszym wydaniu i tempy do tego:O

Gość też poczytałem
"jeśli byłabym tylko "ruchadełkiem" nie sądzisz, że mieszkałby nadal z żoną?" a nie sądzisz, że WCALE nie trzeba mieć żony aby mieć tylko ruchadełko?

Gość MonChery
I takie sa wlasnie kochanki ...na poczatku czekaja,cierpliwie,pozniej dopinaja swego,a jeszcze pozniej nagle maja problem ze mis ma dzieci,ze trzeba placic,ze czas spedza u dzieci i niedaj boze jest w tym czasie byla zona...i milion topikow jakie to one nieszczesliwe. Zygac sie chce na taki krolewny.

Gość też poczytałem
"bo po co miałby się od niej wyprowadzać, skoro ona wiedziała i przez pewien czas nic nie robiła" a nie sądzisz, że jak już zaczęła robić, to zrobiła to RAZ a SKUTECZNIE?

Gość też poczytałem
"a czsa który teraz chcę, aby jego dzieci mogły się teraz w tej sytuacji odnaleść mu dajem" a ja ci mówieM, że jego dzieci nie muszą szukać ani siebie ani jego W przeciwieństwie do ciebie.

Gość też poczytałem
"Jaką trzeba być zdesperowaną, żeby ta taki układ pójść?" z taką WYŻSZOŚCIĄ wypowiadasz się o pewnej kobiecie ja adresuję to pytanie do ciebie

jak dla mnie jak zostawiła rodzinę dla ciebie to później zostawi ciebie dla innej poza tym co to za facet który zostawia dzieci?!?!

Gość też poczytałem
"One są jeszcze małe, duże z sytuacji nie rozumią" a ja rozumiĘ, że one nie rozumiĄ podobnie jak ty chociaż ty pewnie masz o kilka lat więcej niż one tak podejrzewam; bo JAKOŚ te swoje zdania składasz.... 4 latek nie pisałby tak sprawnie na kafe tak myślEM

Gość też poczytałem
"One są jeszcze małe, duże z sytuacji nie rozumią, więc dla nich nie będzie bolesne" dla nich stanie się bolesne jak trochę podrosną już ci współczuję z powodu bólu związanego z twoim podrastaniem

Gość też poczytałem
"jak teraz do niego bym się wprowadziła to ona by nas nachodziła" jak byś się wprowadziła jak nie znasz adresu? a dlaczego ona by was nachodziła? może dlatego, że w przeciwieństwie do ciebie ona ten adres zna? a jeżeli zna a nie nachodzi to skąd miałaby wiedzieć o jego WSPÓŁLOKATORCE? jakbyś miała mięso to robiłabyś konserwy, ale nie masz blachy?

Gość też poczytałem
"sam powiedział mi że zawsze uważał ją za dumną osobę, a teraz szmaci się prosi, błaga" to jest piękny tekst skąd go skopiowałaś? a może sama wymyśliłaś? no chyba, że to jest FAKT AUTENTYCZNY... ;) ja pierd.... ale sobie złamanego pompona u szlafmycy znalazłaś......

Gość też poczytałem
"Z drugiej strone żonę, która do siebie chyba resztę szaacunku straciła." też niezłe ty CHYBA wiesz lepiej co do siebie straciła jego żona niż sama ona

Gość też poczytałem
"Można rzec że wyrozumiała jestem ale dla niego /...../ Trzeba się cenić i mieć do siebie szacunek." jakie piękne cechy posiadasz żadnych wymagań od innych i pełne zrozumienie, żeby nie powiedzieć pełne otwarcie(!) na jakiegoś pompona od szlafmycy w imię SZACUNKU do siebie samej (odźwiernej) nie za wiele wymagasz od siebie?

Gość też poczytałem
"daje mu czas na zastanowienie i tyle, bo wiem , że będziemy razem, wcześneij czy później" do qrwy nędzy, jak wiesz to podziel się z nim tą wiedzą, niech chłop nie traci cennego czasu a propos tracenia czasu.... spadam pa

Gość o siostry sisters?
ifka* (ilość tematów: 0, ilość postów: 6637) czizas (ilość tematów: 0, ilość postów: 6992) i braciszek zawsze szczery (ilość tematów: 14, ilość postów: 30746) też was lubię

Gość gp;'fcd
NIe czeje po co brać się za zajętych skoro tylu fajnych facetów i to wielu z czystym kontem.