Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodazołza.pl

Zostawił żonę i dzieci dla mnie.............

Polecane posty

Gość nienawisc we mnie jest...
no wlasnie ona jest mloda, nie ma dzieci, ani meza tylko kochanka ale poczekajcie jeszcze troche ozeni sie to zobaczy jak wyglada prawdziwe zycie, i czy jest tak uslane rozami. zycze ci zeby cie spotkal taki sam los :)

oj dziewczynko, musisz sie jeszcze troche zycia nauczyć- moze zrozumiesz czym jest zwiazek w którym są dzieci... Decydujac sie na dzieci to przeważnie kobieta w głównej mierze rezygnuje z tzw. "kariery". Wtedy to ojciec przynosi do domu wiecej kasy, żeby zapewnic byt rodzinie. To przeważnie kobieta zostaje z dzieckiem jak jest chore, to ona dba o to, zeby miało przebranie na bal w przedszkolu, żeby zamowić mu zabawki czy zorganizować urodziny. "Wspólne spoglądanie ze szczytu" przeważnie wyklucza dwoje dzieci "na stanie". "Kij i jego dwa końce"- skąd wiesz, ze ten gościu żony nie kochał? Zdajesz sobie sprawę, ze miłośc do drugiej osoby nie jest taka sama całe zycie? Dodatkowo, kiedy pojawiają sie dzieci, rownież zmieniają sie relacje miedzy partnerami. Wystarczyło, że autorka trafiła na moment, kiedy np. w tej rodzinie pojawiło sie zmęczenie (dwójka dzieci trochę absorbuje), rutyna. I wskakuje taka młoda siksa, zawsze chetna, mająca czas, chęci. Tylko czym ona wygrała? Młodością? Posiadanym czasem? Na czym zbudowała ten "zwiazek"? Jak dla mnie dziewczyna bez godnosci.

Gość kij i jego dwa końce
Nasz naród jest śmieszny,na tym forum zjebią cię że taka z ciebie kurwa jak można no bo przecież powinniśmy być święci,a na drugim wykpią kogoś bo jest ładniejszy,bogatszy lub coś tam:>.

Gość Aska kraska
Teraz ta zona jest zalamana, ale spokojnie zadzwon pare miesiecy dojdzie do siebie, ogarnie sie i wyluzuje. On zobaczy w niej znowu ta pewna kobiete ktora kochal a nie zmeczona matke swoich dzieci i zobaczy co stracil, a tu lipa, nie ma powrotu i zostaje ta gderajaca mieszkajaca i nie koniecznie juz taka idealna kochanka w domu... Oj wtedy to facetem rusza... Znam takie przypadki, trzymam kciuki zadzwon zonke i zadzwon to zeby autorka jak naj szybciej zamieszkala z tym kolesiem, to szybko sie przekona co daje codziennosc ;))))

Dla mnie facet jest palantem. Nawet jeśli mieli jakiś kryzys, najpierw powinien spróbować ogarnac związek a nie lecieć na młodą sikse- No bo jakie wartosci reprezentuje autorka?? " przystojny trzydziesto kilku latek w garniturze zaimponował mi. Był pewny siebie i przebojowy, przystojny nieziemsko, miał to co moi rówieśnicy jeszcze nie mają - pozycje społeczną, dobrze zarabia, jest mega amitny." Sorry, ale widać, ze sama niewiele osiągnęła to imponuje jej garnitur :):)

a tak w ogole to po co to pisalas na forum????? ciekawi mnie to, chcialas zeby ktos cie po glówce poglaskał napisal ze jestes taka bidulka czy co ???

heh w sumie to starego se wzięłaś po trzydziestce za kilka lat nie bedzie juz mogl, zastanawialas sie nad tym ???? to powazna sprawa, przemysl to

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
spoko historia jak historia, nic nowego. Ale żeby chociaż ta nieszczęsna autorka umiała przez przypadki zaimki odmieniać. O to już by było coś :D

Gość byłam z kobietą
ZNOWU JAGODA ROBI PROWO :)

Gość luziza645
DOBRZE ZROBIŁAS.PRZECIEZ MIŁOSC JES NAJWAZNIEJSZA PANOWIE I PANIE. . ;)

Gość Młodazołza.pl
Czas pokaże jak ona się ogarnie i czy wtedy znów stanie się dla niego atrakcyjna, w co szczerze wątpie. ja myśle, że on jej nigdy nie kochał. Poznali się na studiach, hajtneli chyba z przyzwyczajenia, a potem przyszły dzieci. Patrząc na nią to normalnie nie moge uwierzyć, że kiedyś mogła go jako kobieta zainteresować.Nie chodzi mi o jej urodę, która szczerze powiedziaszy jest przeciętna, ale znów nie ejst brzydka. Ale jest taka przeciętna, taka nie pAsująca do niego. On nawet na imprezy firmowe nigdy jej nie brał, nie wiem czy się wstydził, czy ona czasu nie miałą, ale faktem jest że tylko raz ją widziałam na imperzie i dość szybko się zwineli. On jest mega towarzystkim człowiekiem i zawsze rylował na takich imprezach. Widać w jej towarzystwie nie czuł się komfortowo przy kolegach.

Gość zjadacze chlebachleba
ona sie poświeciła zdrowie, kariere, figure, a on ja zostawił. Faceci to jednak świnie.

Gość Tulatulinka
zamilcz ścierwo,takiego pustaka to jeszcze nie widziałam,pluć swini w oczy...a ona mówi ,że deszcz pada...

Gość Nieistotne
Młodazołza.pl jak można się z Tobą skontaktować prywatnie? Mail? gadu? Jestem w bardzo podobnej sytuacji...

facet, który zostawia rodzinę to dla mnie dno jak mu łatwo bylo odejsc od zony, z ktora ma dzieci, od Ciebie tez moze odejsc banalny przypadek, jakich wiele.., a le pamietaj ze faceci czest wracaja do rodziny wiec zebys sie nie rozczarowala babki mi nie szkoda, dorosla, da sobie radę ale dzieci... coz napewno nie masz dzieci i tego nie kumasz

Gość zjadacze chlebachleba
po ile lat mają dzieci? mam nadzieje, że to nastolatki i nic nieźle w kość dadzą.

Gość Młodazołza.pl
Ja wogóle nie zakladam scenariusza, że on mnie zostawi. Wiem, że jemu na mnie zależy, że mnie szczerze kocha, już tyle dla mnie poświęcił. I wbrew tego co tu piszecie o nim wiem, że decyzja o odejściu od niej była dla niego mega trudna, właśnie ze względu an dziecic które kocha. Jednak ja zrobie wszytsko co w mojej mocy , żeby z dziećmi miał dobry kontakt, może ona tak naprawdę nic nie tracą, a zyskują? kolejną ciocie........ Dzieci są jeszcze małe, do wieku nastoletniego im jeszcze daleko, jeden na 4lata, drugi niespełna trzy. Słodkie są, starszy skóra zdjęta z ojca, taki rezolutny i gadatliwy, młodszy do matki podobny. I nie nie przedstawił mnie jeszcze jako swoją kobietę im, poprostu miałąm okazję w biurze poznać jego dzieci.

Gość za mało słów żeby ciebie opisa
strasznie tępa dzida jesteś, dzieci zyskują powiadasz, zapewne nie ciebie.

Gość wredniucha10
"I nie nie przedstawił mnie jeszcze jako swoją kobietę im, poprostu miałąm okazję w biurze poznać jego dzieci." same przyjechały do tatusia do pracy???

Gość Młodazołza.pl
Jasne same, prawo jazdy już mają i wy mnie tępą nazywacie :) Kiedyś przyjechały z tatusiem, na tatusia urlopie, bo musiał załatwić pewną sprawę.

Gość lachonysąwśródnas
ale tempa idiotka z ciebie ,iloraz inteligencji na poziomie ameby.zyskują ciocie ?! ŚWINIO ,rozpierda*asz im rodzinę i jeszcze się tym szczycisz? nie no idę baranka walnąć bo bym cię zaj*bała suko !

Przestańcie pisać te brednie że jak zostawił żonę to i ją zostawi! znam takie przypadki gdzie facet po rozstaniu z żoną jest długo w drugim związku i jest bardzo szczęśliwy. Jesteście jasnowidzami? ? Jak to czytam czyli w kółko to samo to mi się rzygać chce!te teksty zło wróci do ciebie i tym podobne są śmieszne czasami wydaje mi się że tu tylko moherowe berety siedzą! Facet najwidoczniej nie kochał żony skoro ja zostawił,miał być z nią ze względu na dzieci???będąc w związku tylko dla dzieci to według mnie gorzej by je krzywdził,one nie są głupie widzą relacje między rodzicami,czasami lepiej się rozstać ,miłości nie da się wyżebrać ani kupić Nie wincie autorki bo prawda jest taka że każdy walczy o swoją miłość a jak wiecie miłość jest ślepa:) Wina to może być tylko jego,po co się decydował na założenie rodziny skoro nie był pewny uczuć ..........?no ale faceci tak mają ,,, chcą dzieci pod wpływem pierwszego zauroczenia a potem dopiero się budzą i odchodzą.

Gość Młodazołza.pl
Właśnie o to chodzi, że jakby ją kochał to nie odszedłby, a ja nie byłabym ważna. Jednak między nimi były tylko dzieci, dla nich on z nią był, tak uważam. Nie wiem czy kiedyś ją kochał, czy wziął z nią slub, bo akurat była pod ręką,. Tearz wiem, że to co jest miedzy nami jest prawdziwe. I tak pwoinno być, że każy patrzy na swoje szczęście. Zakładając , ze ze mnie by zrezygnował, choć kocha prawdziwie, a za 15 lat dzieci odeszłyby na studia z domu, zostałby z żoną której totalnie nei kocha,a ja napewno byłabym już w innym związku, może tak samo mało szczęśliwym. Wiem, że dzieci są ważne, ale nie powinny przesłaniać sensu życia. Przecież on je zawsze będzie kochał i będzie ich ojcem, niezależnie od tego czy mieszka z ich matką czy nie.

Gość Młodazołza.pl
Nie można przegrać swojego życia przez dzieci........

Gość magda*magda
tak,tak rozgrzeszaj się dalej...

Równie dobrze autorka może go zostawić za 10 lat bo też to można przewidzieć tak?? jego koledzy również mu mogą doradzać zostań z żoną "młoda siksa cię zostawi za kilka lat dla młodszego bardziej jurnego itp :) " zgadzam się z tym że miłość do matki i miłość do dzieci to dwie odrębne sprawy,swoje dzieci zawsze się kocha. I nawet gdyby ciebie miał zostawić za kilka lat tak samo powinnaś pozwolić odejść bez poniżania się,w życiu może być różne musisz założyć opcję że mógłby cię zostawić tak samo jak masz pewność że nie zostawi. ŻEBRANIE O MIŁOŚĆ JEST BEZNADZIEJNA:o

Gość Młodazołza.pl
żebranie o miłość jest żałosne, nei wiem jak można do tego stopnia się posunąć. Ja rozumiem, że dzieci itp. ale nie możn tak upodlać się. Trezba mieć do siebie szacunek, bo jak facet ma ją szanowac, jak ona sama się nie szanuje.

Gość lachonysąwśródnas
a ja nie wiem jak się można do tego stopnia posunąć,żeby cipa oczy i rozum zastawiła,szmatławcu

Gość kolalola
wiem jakto jest być z facetem, który ma dzieci. Tyle ze mojego poznałam jak już od kilku miesiecy nie był z matka swoich dzieci. I miłość miłościa, ale chyba musisz dorosnąć do bycia z takim facetem. Wydaje się ze miłość wszytko pokona, ale z czasem dojdzie zazdrość o dzieci o relacje jego z byłą zoną. wydaje się takie proste?? Ja jestem z moim facetem od pol roku, nie rozbiłam jego zwiazku i wiem ze chocby nie wiem jak bardzo chcialabym byc z nim, to nigdy nie staralabym sie byc ta która rozwala rodzine.Nie potępiam Cie, ale zycie nie jest takie kolorowe, szczegolnie gdy ludzie maja pewien bagaz doswiadczen i pewne zobowiazania, ale do tego naprawde trzeba dorosnac. Jasne ze moze wam sie udac bo w zyiu nic nie ejst przesadzone i pewne, ale to ze facet deklaruje pewne rzeczy to wcale nie musi oznaczac ze jest ich pewien. On chce czasu na przemyslenia?? widac ma watpliwosci, ktore rozwiewa w jakis tam sposob spotkaniami z Tobą, tłumiac moze w ten sposob ta niepewnosc jaka się pojawia.