Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Znowu papierosy poszły w góre

Polecane posty

Na stacji benzynowej kilka dni temu papierosy kosztowały 9,70 później 10,2... później 11 a teraz tak jak w sklepach kosztują 12 złotych. Chodzi o moje chesterfieldy. Papierosy, paczka powinna kosztować 5,50.albo nawet 4 złote

Gość xdcdghbt
i dobrze niech ceny rosna wtedy mnie bydla bedzie zaczadzalo inne osoby wyziewami

Gość ojboliojboli
palić fajki to naprawde żałosna sprawa;] Powinni podnieść je do 30zł, wtedy w szpitalu nie lezało by tyle ludzi ... a wręcz zdychało.

Dlatego ja wziełam w kilku zaprzyjaźnionych w sklepach po kilka paczek na kreske. Ale w tym miesiącu się tam nie będe pokazywała. Może o mnie zapomnią. Zresztą sprzedały mi to pracownice... a ci właściciele sklepów co dwa tygodnie zwalniają i przyjmują nową dziewczyne. W zeszycie podałem fałszywe nazwiska i powiedziałam im że ich szef zawsze daje mi na kreske.

Gość PRECZ Z PLATFORMĄ
Rostowski łata dziurę budżetową radarami i akcyzą na fajki :classic_cool:

Gość CafeeeDellMar
Prawidłowo że łata dziurę akcyzami na papierosy, bo tylko głupki palą cygary, rzuciłęm palenie po 4 latach i dopiero teraz sobie zdaje sprawę jaka to głupoto... dobrze ze sie w pore opamiętałem, a nie jak wyrok sie od lekarza usłyszy.

"Dlatego ja wziełam" "W zeszycie podałem" Hiszpanin, vel tomasz stępień. Ty masz już całkiem nasrane we łbie. Raz jesteś babą, raz chłopem. Wiem, że jesteś wykastrowany i jak byłeś małym chłopcem wycięli ci jaja, ale określ wkońcu jakoś swoją płeć.

"Zaradność to moje czwarte imię" Nie jesteś zaradny. Jesteś zwykłym zjebem genetycznym, którego matka jest złodziejką i kurwą, a ojciec zbieraczem złomu i kryminalistą. I co najgorsze - ty dobrze wiesz, że mam rację :classic_cool:

Gość lisssekjezmissek
Miałem sąsiada, człowiek 32 lata pogodny trójka dzieci bardzo ładna żona, zdrowy normalny człowiek. Pewnego dnia z nienacka zaczęły go strasznie boleć stawy, udał się do lekarza, lekarz po badaniach powiedział mu wprost: Rak płuc z przeżutami na kości, nie ma sensu leczyć bo nie ma co już leczyć zostało panu 4-6 miesięcy życia, zmarł po miesiącu. To przestroga dla wszystkich, rak płuc nie daje zadnych objawow do puty sie nie rozprzestrzeni, a jak już da objawy już jest za późni, pozdrawiam i pomyślcie palacze o tym;] Bo to naprawde głupota jak już ktoś słusznie zauważył. NIE WARTO

Gość to nie jułesej
ja aple dlatego ruskie 6,5 za paczke:P

Gość jeden-cztery
a ja będę na palił na przekór tym którzy mi zakazują palić i podwyższają ceny, najwyżej po smierci puszcze ostatniego dymka jeszcze na złość jak mnie skremują :P

Gość CafeDelMarmnieuspokaja
palcie palcie, będziecie zdrowi i dozyjecie 50-tki:D

Gość jeden-cztery
z moim trybem zycia to 50tkę biore w ciemno :)

Gość grensof
etam to wszystko jest nieważne ale najważniejsze jest to ze papież Benedykt16 abdykował