Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sveggggggewqsee

Czy możliwe żeby przez 6 lat nie miec wpadki jesli zabezp tylko prezerwatywą?

Polecane posty

Gość sveggggggewqsee

raz pękła ale nie było ciąży. A tak to przez 6 lat tylko z prezerwatywą niezależnie od dnia cyklu finał w środku. Jak czytam o tych waszych wpadkach to się zastanawiam jak to możliwe ze nam się tak udaje, bezpłodni jestesmy czy co?

Gość nrisfghj4wd
mozliwe

Gość bkugugytdfu
vhjf

Gość martaaaaa9000
ja od dwóch lat kocham się z partnerem bez żadnego zabezpieczenia i nic. ;/ ... też boję się, że mogę być bezpłodna.

Gość sveggggggewqsee
no ale my mamy inną syt bo się zabezpieczamy gumką

Gość jaaaaasne
ze mozliwe. ja z moim 4 lata bez zabezpieczenia z finalami we mnie i ciaza dopiero zaplanowana :) poczytaj sobie o naturalnym cyklu kobiety. Kobieta jest plodna tylko ok. dobę od uwolnienia jajeczka. Dni płodne to ok 6 dni, bo plemniko moga przeżyc w drogach rodnych. Ale samo jajeczko zyje tylko ok 24 h. jesli nie dojdzie do spotkania plemnik/jajko to nastepuje miesiaczka. Tak naprawde rodzicielstwo to wielkie szczescie. Trudno utrafic w ten czas.

Gość akakaraka
dobre gumki używacie, umiecie je zakładać, więc nie wiem dlaczego szukasz dziury w całym;)?? Ciesz się. Niektóre mają pecha i po jednej chwili zapomnienia/niestrawoności po przyjęciu tabletki/pękniętej gumce/ itp. dostępują tego 'zaszczytu' macierzyństwa (cudzysłów, bo zapewne one raczej nie są zachwycone swoją wpadką)

dobrze założona prezerwatywa z pewnego źródła nie jest w stanie przepuścić plemników i między bajki można włozyc opowiesci o mikro otworkach o mini dziurach bo jak gumka pęka to cała i nie ma tam oczek jak w rajstopach:P