Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportas27

kobieta zodiakalna waga-jakie macie doswiadczenia?

Polecane posty

Gość ja jestem waga
nigdy nie zdradzilam i nie lece na kase. mialam 2 facetow bez kasy. dlugie zwiazki. generalizowanie wg znaku zodiaku? no proszeeeee:(

Gość wagi to jajwiększe
kurwy na tym świecie, kochają bardzo-zwłaszcza kasę

Gość źleSięKojarzy
Tak jak zrywasz kontakt to zaczyna się mścić i oczernia przed znajomymi! A oczernia bo nie ma na kogoś haka to i wymyśla bzdury!

Gość hgjhg
Generalnie nie przywiązuję wagi:) do znaków zodiaku. No ale całe życie z wagą dało mi w kość. Moja mama jest wagą i chociaż można na nią zawsze liczyć, to dla higieny psychicznej lepiej trzymać się od niej z daleka i dawkować kontakty. Uważają sie niemal za chodzące doskonałości, nie przyjmuja słowa krytyki pod swoim adresem jednocześnie, choć nikt ich o to nie prosi, dają każdemu mnóstwo rad, nie tylko bliskim. Podziwia bogatych, gardzi biednymi (nie wprost). Oficjalnie ma wielkie serce, jest pełna empatii i chętna do pomocy ale w głębi duszy uważa, że czyjeś porażki, to jest to na co ktoś zasłużył i nie doszłoby do tego gdyby wszyscy słuchali jej złotych rad, jednocześnie nie powie tego wprost, tylko, jak to jej mniej bliska osoba, będzie przytakiwać i przyznawać rację, a za plecami tej osoby powie co myśli, gdy taka sytuacja z bliską osobą to biada, będzie truć, dobijać, kopać leżącego, zasypując swoimi mądrościami, których nikt nie chce słuchać. Uff kocham moją mamę, mój tata też ją kochał, ale musiał uciekać w pracę, w hobby, bo by go zamordowała.

ja jestem wagą. I niestety kocham za mocno... I dlatego mój m mnie tak bardzo rani... Czasami na prawdę zamiast serca wolałabym bryłę lodu:(:(:( o swoich uczuciach mowie szczerze i głośno, nawet jak w zamian słyszę to, czego na pewno nie powinnam usłyszeć od m.

Znam jedną wage. Jest apodyktyczna, histeryczna, ma bardzo zmienne nastroje, ze wszystkim skłócona, na bardzo duże mniemanie o sobie. Generalnie bardzo ciężki charakter.

Gość hgjhg
Właśnie! wagi uważają, że one mają prawo powiedzieć wszystko, natomiast inni muszą się gryżć w język, żeby czasem nie urazić obrażalskiej. Wszystko się zgadza, potfur:).

Gość źleSięKojarzy
Człowiek bez wykształcenia wyższego to dla nich śmieć! Bo wyższe to dla nich chyba to samo co pochodzenie szlacheckie:-)) Nigdy więcej znajomych spod tego znaku!!!

hgjhg chyba nie wiesz co piszesz, albo piszesz do kogoś innego, nie do mnie. Miałam na myśli to że jak kocham to to mówię...własnemu mężowi. A kocham za bardzo. Dla mnie wazna jest uczciwość i szczerość. Nie lubię gierek i owijania w bawełnę. Kocham m tak samo mocno jak kilkanaście lat temu. A nawet bardziej. Szkoda tylko, że on tego nie potrafi docenić.

naprawde wierzycie w to, ze ludzie spod tych samych znakow maja te same cechy lub nawet podobne? serio? 6 miliardow ludzi i 12 typow ludzi?

Poza tym znak zodiaku to jedno a wychowanie i doświadczenia życiowe mają znacznie większy wpływ na charakter człowieka...

Gość Ju..................
No mamy charakterek, co tu dużo mówić. I staramy się pomagać innym nawet gdy oni niekoniecznie sobie tego życzą ;)

doświadczenia życiowe mają znacznie większy wpływ na charakter człowieka... x znaczy znaki tez maja? no chyba tylko w zakresie ludzi, ktorzy po przeczytaniu staraja sie byc tacy jak "mowi" horoskop :-)

Gość uliasij
jestem wagą i nie lubie wag, a zwłaszcza facetów-wagi. Faktem jest to, że wagi potrafią zawrócić w głowie, ale lepiej trzymac się od tego zodiaku z daleka, żeby pozniej nie cierpieć

Gość źleSięKojarzy
To jeszcze zależy z jakiej dekady jest dana osoba spod konkretnego znaku.

Gość inżynier serwisowy bann
Pierdolicie. Ja trzymam kobiety w klatkach. I zatulam na śmierć. A jedyne w tym co piszecie że się zgadza to że waga = uparciuch. I ni ma chuja we wsi.

A no i sprawdzanie tel itd.

Z tym wampirem / podkleszczaniem sie itd też coś jest. Będziemy napierdalać do ciebie dzień w dzień na gg itp.

jestem zodiakalna waga, chcesz to zapytam męża i zaraz napiszę Ci jego zdanie jak sie ze mną zyje:D a tak sama o sobie: - długo zastanawiam sie nad jakimś tematem, który mnie dotyczy, za to udzielam szybkich rad innym - niecierpliwa, uparta - lubie podroze, rozryki i wygodne zycie - nie kontroluję faceta, nie zazdrosna - umiarkowanie rodzinna - lubie porzadek, ale nie pedantyczna wiecej grzechow nie pamietam:P

naprawde wierzycie w to, ze ludzie spod tych samych znakow maja te same cechy lub nawet podobne? serio? 6 miliardow ludzi i 12 typow ludzi? 0 jak dodamy jeszcze ascendenty to zrobi sie troche wiecej typow. cos w tym jest, ale co...to kazdy musi zdecydowac sam dla siebie.

Gość inzynier serwisowy bann
Ja wierze w horoskop urodzeeniowy a nie znak bo jw Ja ninawidze ludzi i tlumow. Z koleji jak ktos mmnie zainteresuje to napitalam do niego non stop. I trzymam w zlotej klatce. Potrafie zadzwonic o 1 w nocy itd. Nienawidze brzydoty. Horych. Brudnych mieszkan itd. Za skrobanie po lawce zajebalbym. Za pisanie po scianach to samo. Jak moge to nie wychodze wcale. Nienawidze ogolnie sklepow i kupuje wszystko przez neta. Jestem nieusstepliwy. Nawet na tym forum jak taki jeden ma cos do mnie to nie potrafie mu odpuscic i kluce sie czasem do puzna. Ale wkurwiaja mnie ogolnie polonisci socjologowie i inne mendy