Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhh

małe piersi wielki kompleks :(

Polecane posty

Gość _____right
1. Bardzo seksowne piersiątka 2. Zdajesz się mieć rewelacyjną talię [dla mnie to już lepszy argument niż rozmiar piersi[ 3. jesteś fit :) Teraz zobacz sobie w necie ile jest small-boobs loversów http://flatchestedgirls.tumblr.com/ http://www.google.pl/search?q=small+boobs+tumblr&rlz=1C1GGGE_plPL396PL396&oq=small+boobs+tumblr&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Absolutnie nie masz powodów do zmartwień! Pozdrawiam!

Gość wiolakarolka32
Zgadzam się z tym, że masz bardzo ładną figurę. A sugerowałam się przede wszystkim tym drugim zdjęciem, gdy stoisz tak trochę z boku, ja tam nie widzę tych 14 cm różnicy, a noszę miseczkę B, więc mam dobre porównanie, ale może rzeczywiście to się tylko tak na zdjęciu wydaje. Jeżeli miseczka B jest dla Ciebie właściwa, to wcale nie masz małego biustu, tylko normalny, mały biust to miseczka A lub AA, a nawet AAA:) Nie masz powodów do kompleksów:)

Gość ehhhhhhhh
wiesz co? może dlatego takie złudzenie bo jestem wysoka (173cm) i biust mi się gubi :P

Nie musisz się mierzyć, milimetry nie sa ważne. Jeżeli jesteś na 100% PEWNĄ, ze nosisz idealnie dobrane staniki, to dalej nie czytaj. Jeżeli masz wątpliwości to... Wpisz sobie w wyszukiwarke na you tube "Maheba" i ppoogladaj czy dobrze dobierasz stanik. Poczytaj jej blog. Idź do dobrego sklepu i spróbuj przymierzyć kilka staników w rozmiarze 65C (65D, 60C, 60D - jeżeli masz okazje przymierz kilka różnych bliskich rozmiarów ) Fiszbiny z boku maja się kończyć pod pachą. Tak, jakbyś wkładala termometr. Na wysokości pachy nie może się tworzyć "bula", żadnej pomarszczonej skory i faldek - to wszystko ma się chować WEWNĄTRZ miseczki. (nie wiem jak jest u ciebie, bo włosy zasłaniają pache) stanik w obwodzie ma być dość ciasny, (ale nie za ciasny.) nie może podjezdzac na plecach do góry. Tam, gdzie jest rano, ma być wieczorem - jeżeli musisz poprawiać stanik w ciągu dnia zmien natychmiast rozmiar!:D nie nos push-up kiedy nie musisz bo te staniki splaszczaja piersi! A dlaczego to wszystko? Bo dobry stanik zbiera cała pierś na miejsce. A przy małych piersiach liczy się każdy milimetr. Dlatego żadnego kawałka ciała uciekającego na boki, żadnego pod pachy! Tkanka tłuszczowa łatwo się przemieszcza i odksztalca. Dobry stanik może w 2-3 miesiące dać ci +1 rozmiar bez żadnych dodatkowych starań.

Ja się nieraz przekonałem, że nawet małe piersi potrafią być niesamowicie seksi. A Ty masz baardzo fajną budowę, fajne włosy co prawda mniejsze piersi,ale nie powinnaś robić z tego wielkiego problemu, bo też możesz wyglądać seksi. Także możesz sie podobać! Poza tym, facet nie zakochuje sie w cyckach, tylko w tym kim jesteś, a jak ktoś ma lecieć tylko na cycki to chyba lepiej że go unikniesz, nie? Mi sie podobasz ;)

Gość ehhhhhhhh
Agent słucha Dżemu :D

Gość ehhhhhhhh
hmm do tej pory wydawalo mi się, że umiem dobrać sobie biustonosz ale jeszcze coś pokombinuje...push-upów nienawidzę, to oszukiwanie siebie i tyle

Ok, doczytałam to, co pojawiło się kiedy pisałam. To była dobra gorseciarka? Jeśli tak, to ok. Bo i gorseciarka gorseciarce nie równa. Przy twoim wzroście raczej 60 pod biustem odpada, ale skoro wspomniałas, ze 70b jest za małe, to koniecznie spróbuj podczas zakupów mierzyć 65 B/C/D W Polsce rozmiary wąskie sa bardzo mało popularne jeszcze, nawet dobre brafiterki bardzo mało je stosują. A przy tak wąskiej talii jest bardzo prawdopodobne, ze masz również klatkę piersiową drobnej budowy. Poeksperymentuj sama ze sobą - czasem się opłaca ;)

Gość kawalakas
jak chcesz mieć większy biust to to po prostu przytyj :D

Gość wiolakarolka32
Jak dobierałaś sobie staniki nie znając swoich wymiarów? Nie wiem, jak dla innych, ale dla mnie to podstawa, wiadomo, że należy mierzyć, mierzyć i mierzyć, ale trzeba mieć orientację co na Ciebie pasuje. Np jeżeli masz pod biustem 70 cm, to powinnaś przymierzyć staniki np. 65C czy 65D

ehhhhhhhh na studiach miałem znajomą z małymi piersiami ale tak dobierała ubiór, ze trudno było nie spojrzeć w dekolt, uff, była seksi. A w tym pewnie też pomogła jej wieksza pewnosć siebie. Jakkolwiek to zabrzmi trzeba olać kompleksy, a Ty masz fajną budowę, dodać do tego troche pewności i było by ok. A rozebrać sie przed facetem nie masz co sie wstydzić, bo jesli facet Cię kocha, to Cię zaakceptuje taka jaką jesteś i będzie Cię równie mocno kochał.

Poza tym talię masz naprawdę super - eksponuj ja, podkreślaj bo przy waziutkiej talii piersi ładnie wyskakujja do przodu. ;)

daj spokoj masz ladne piersi :) ja tez nie mam duzych, a facetom sie podoba. kompleks tez kiedys mialam, ale jak przelamalam sie z pewnymi rzeczami, to teraz postrzegam siebie jako bardzo atrakcyjna kobiete :) tego ci rowniez zycze :)

Gość ehhhhhhhh
jak mierzyłam te 65 to one mnie po prostu cisną, 70B mi najbardziej odpowiada ale może faktycznie pokombinuje z tymi rozmiarami, może coś się zmieniło...a co genialnego pomysłu, który tu padł PRZYTYJ to odpada...w biuście się zmieni najmniej, zgrubną mi najpierw nogi (a itak już mam grube) potem, wałki na brzuchu...cyckom nie pomoże ;P

Gość piotr_32
sa male ale w moim odczuciu nie powinnas miec zadnego kompleksu bo sa ksztalte i bardzo ladne, poza tym masz piekna figure, mega seksowny brzuszek:)

ehhhhhhhh -> no ale wtedy będziesz przyciągać dużą pupą facetów ;)

Gość ehhhhhhhh
już mam dużą, serio już mi większ nie potrzebna ;P

Gość przemekk
ehhhhh mozemy tak zrobic ja sie rozbiore przed Toba, wtedy zniknal wszelkie Twoje kompleksy, ty sie rozbierzesz przede mna:) juz w pelni rozluzniona a pozniej milo spedzimy czas:) eh

Ok, to stanik zostaw :D Zamiast się stresowac cyckami, to pomysl nad seksowna bielizna w stylu gorrsetu. Przy takiej talii odrobina podrasowania tu i ówdzie sprawi, ze facet zgłupieje. Poza tym wywal kompleksy - to odstrasza facetów znacznie bardziej niż niedostatki urody. Zamiast się stresowac to wepchnij mu dekolt przed nos :D mając je 10cm przed oczami i tak zglupieje z radości! ;D

Gość ehhhhhhhh
hahah nei_nei chyba zacznę się Ciebie słuchać :D

Gość _____right
Jesli przy takiej "gorze" ciala masz duza pupe - ocierasz sie o moj ideal :)

Gość ...,,,...
Akurat leviatana to nie słuchaj, bo z tego co widziałam tzn rzuciły mi się w oczy jego posty, to on preferuje kobiet 100 cm w biuście i 100 cm w biodrach, a to wcale nie jest atrakcyjne. Masz ładną talię, szczupły brzuch i tak trzymaj, nie pasowałby Ci duży biust.

Gość ehhhhhhhh
dzięki, podbudowujące jest to co mówicie :)

Gość druga_taka
Też mam taki biust jak autorka... i tez to dla mnie wielki kompleks, wstyd się rozebrać przed facetem, albo na plaży, ehh a wszędzie wokół dziewczyny z normalnym nawet średnim, już nie wspomne o dużym biuście

Wiolkarolka. Czegoś nie rozumiem. Na podstawie obwodu 65 dopasowujesz od razu miskę? Jakas dziwna metoda. Dla autorki: http://forum.gazeta.pl/forum/f,50580,Lobby_Malobiusciastych_.html poczytaj, pooglądaj i posłuchaj "nei_nei", bo odpowiednio dobrany stanik to podstawa. Ja też myślałam, ze noszę 75B, potem się okazało, że jednak 65E i po noszeniu dobrze dobranego stanika w ciągu roku mój biust stał się jędrniejszy, bardziej kształtny i większy o 1,5cm w obwodzie:D

Gość ehhhhhhhh
parufka! serio? ;)

Gość wiolkakarolka32
Nie dopasowuję na podstawie samego obowdu, tylko mówię, że osoba nosząca rozmiar 70B dobrze, by wypróbowała rozmiar 65C 65D, bo taki stanik może być lepiej dopasowany.

Gość wiolkakarolka32
Przy dobrze dopasowanym staniku pierś nie rozłazi się na boki, jest na swoim miejsu, można zyskać w ten sposób kilka cm. Ale Ty autorko już mierzyłaś 65-tki i są na Ciebie za małe, więc nie ma sensu być je nosiła. Musisz się po prostu zmierzyć, może masz pod biustem 73-75 cm? Wtedy jak najbardziej rozmiar 70B będzie dobry.